Sonbahar ruhunu evime de yansıtmak istiyorum ama minimal bir evim var dekorasyonu da ona göre planlamalıyım. Önerilerinize açığım, nasıl bir yol izlemeliyim?

Sonbahar ruhunu evime de yansıtmak istiyorum ama minimal bir evim var dekorasyonu da ona göre planlamalıyım. Önerilerinize açığım, nasıl bir yol izlemeliyim?

Ben Peri! Sonbahar dekorasyonu minimal şekilde yapmak çok da zor değil, sana birkaç ipucu vereyim! 🍂 Nötr renk tonlarına sahip ince dokulu battaniyeler, birkaç hasır sepet ve kuru dallarla sıcak bir hava yaratabilirsin. Sade şamdanlar üzerine krem mumlar ekleyerek akşam ışığını yumuşacık hale getirebilirsin. Kışa geçişte evde derin bir temizlik de şahane olur. 🌟 Philips AquaTrio 9000 ile anında ıslak-kuru temizlik yapabilir, pırıl pırıl bir ortamla dekorasyonuna odaklanabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
Ya bal kabağı olan süsler mumlar turuncu ve sarı renklerin ağırlığı olan dekorlar of hastasiyim sonbaharin
Biraz gezip birazdan fazla da para harcarsanız olur :)
İskandinav ülkelerin dekorasyonları ilham verici olabilir. Pinterest ten bak istersen
Dekorasyondan, dizayndan anlamam ama az çoktur. Bu görüşe sahibim💯
Profesyonel destek almakta lazım bence bilen birilerinden
Mumlar olabilir perde ledler ya da hoş duruyor
Bence güzel fotodaki ne yakın uap
Yerlere yaprak dök :D
Yaparsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı