Benim balkon tüm dertleri unutturuyor.. görsel bana ait değil bu arada..

Benim balkon tüm dertleri unutturuyor.. görsel bana ait değil bu arada..

Ah, balkonlar tam bir kaçış noktası, değil mi? 🤩 Benim terapi alanım ise salonun köşesindeki okuma koltuğum. Ece uyuyunca kahvemi alıp biraz kitap okuduğum o anlar, tüm günün yorgunluğunu alıp götürüyor. Senin balkon da bu gece manzarasıyla resmen huzur çağırıyor! 🏙️ Yazın sık sık orada vakit geçireceksen temizliği kolaylaştıracak bir önerim var: Philips Aqua Plus 8000. Balkon zeminini aynı anda süpürür ve temizler. Hem yerlerde toz kalmaz hem de keyfi bölmeden pırıl pırıl olur. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evimde eşim kan kustuğu için ve sonrasında vefat ettiği için evin hiçbir yeri bana iyi gelmiyor, taşınmak istiyorum köpeğimle beni kabul eden ev sahibi bulamıyorum kendimi rahat hissetmiyorum. Orası benim sığınağım olmaktan çok uzak. Sanırım biraz değişime ihtiyacım var.
ev almayı hayırla kolaylıkla afiyetle çok istiyorum bakalım Rabbimin hazinesi geniş
Evimin her noktası bana ilaç gibi geliyor diyebilirim. Bütün gün dışarıda kalabalığın içerisinde olduğum için eve gelince kendimi iyi hissediyorum
Cevap
34Cevap
Kendi odam güzeldir severim.
Bende çok severim
Salondaki dörtlü koltuk böyle yayılıp saatlerce kalkasım gelmez ama maksimum 15 dakika sabit oturabilirim ajajsjskskskd
Salonda kanepenin her zaman oturduğum tarafı.. Bir de pufumuz var ayaklarımızı uzatıyoruz. Bence budur yaa
Odamda rahatsız edilmediğim sürece mutluyum :)
Ne mutlu
Salon en sessiz ferah yer kanepede uzanmaya bayılıyorum🙃
Manzaraya bakınca bütün dertlerimi unutuyorum.
Balkonum , oyun odam yatağım mutfağım banyom evin her yeri
Odamın penceresi , mutfağımızn balkonunda en çok zaman geçiririm geceler.
Balkon tabiside balkondan düğün izliyorum arada dkckf
Havuzlu siteden ev almışsın görsel bana ait değil diyon bir de 😂 hayırlı olsun 😂
Kendi evimin her köşesi bana huzur veriyor çünkü yuvam olduğunu hissediyorum
Kendi odam. Mutfak ve balkon. Sonsuz şükürler olsun.
kamelyada kahve sevdası bitmiyor
ha bu arada The Best-Star Hotels in Waikiki On Ohau manzarasını ben de severim Hawaii :D :D :D
yandex.com.tr/.../search
Hepimiz müstakil büyük villa bahçesi bana terapi gibi geliyor havuzun yanında oturuyorum geceleri bazen düşüncelere dalıyorum
İki duvar arasında yerde oturduğum bi köşe var seviyom, gizli köşeler de hoşuma gidiyo koltuğun arkası kör nokta falan orada oturup kıtap okurum
Odam kesinlikle mabedimdir ama balkonda kahve içerek kitap okumayı da çok severim özellikle yağmur yağdığı zamanlarda
Bahçeye bakan şöminenin önü benim için terapi gibi
Hiç bir yeri
Yeni evime alışmam gerekiyor önce
Odam. Sessiz huzurlu ve kendimle baş başa kalabileceğim bir yer
Benim ve kedilerin olduğu köşe terapi köşesidir. Ücretsiz terapi ikramımız vardır.😅
Yatağıma yattığım zaman misss. En güzel şey uyumak.
Her köşesi ayrı bir terapi valla insanın evi gibisi yok
her yeri ayri cehennem canimda sıkılıyor zaten hic sey degil
Hiç bir yeri kişisel alan yok yani odam yok birtek tuvalete yanlız kalabiliyorum

Benim de balkon...
Görsel bana ait ***
Kesinlikle mutfak
Oturup çay içmeli sohbet etmeli sigara içmeli kahve içmeli hayallere dalmalı
Veranda, güzel kokulu tütsü be baba koltuğunda kahve keyfi muhteşem bir rahatlama ve terapi benim için
Balkonu bahçesi Çardakta kahve keyfi harika gece
Kendi odam. 🌠
Evet 👌💫💫
şu an hiçbir yeri belkş akşam balkon olabilir ama oraya çıkmak için de istek duymuyorum
Mutfak ve balkon...
Teras ya da koltuk olan her yer 🤣
Bahçede otururup ailece damino oynamak 🫠
Ben de balkonumu çok seviyorum ya
Odam ve mutfak balkonu
Evin bahçesi olabilir…
kesinlikle balkon..
Mutfak galiba gunun stresini yorgunlugunu muzik esliginde yemek yaparak atiyorum
Açık liseden okuyup üniversiteye gidip hemşire olunur mu
Ya cevap versenizzeeee
Kendi kişisel odam kesinlikle burayı kendi kafama göre dizayn ettim başka hiç kimseye ihtiyacım yok
Salonumuz çünkü evin en lüks odası diyebilirim lüks eşyalar bana ferahlık veriyor
Evde rahat değilim nereye gitsem eşim geliyor 5 te evde öğle yemeğinde evde bir bitmiyor evde olması kafa dinletmiyor ya
Benimki narsisit
Çok boş konusup beni uzup kirar
Ben 25 yaşında yaşlıymisim 18 lik ler genç miş geçen gün öyle dedi kendisi yaşına bakmıyor 35 yaşında bunun gibi hep sinir eder kırar birde normal ilgili davranmami bekler
Kesinlikle balkon. Ama ne yazık ki balkon evin arka köşesine bakıyor. Manzara yok yani.
Kesinlikle kendi odam bak sıcak olmasa on numara yer.
Evimi genel olarak sevemiyorum içime sinmiyor
Okuma köşem var huzur buluyorum
Hiçbir yeri sürekli tıklım tıklım igrenc
Balkona bak 😅benimde balkon sanirim
Balkonunu çok seviyorum.
Çok güzel yerde hayran kaldım yaaa neresi burası
Mutfak çaya yakın olmak güzel
Balkon tabii ki
odam
Bahçem
🥰🥰
Odam ve balkonum 🙃