Pek çoğumuz maddi kaynaklarımızın yettiği kadarıyla kendimize evler alıyoruz. Peki içinde yaşadığımız evlerimiz bize ne kadar "ev" gibi hissettiriyor? Sizin için gerçek bir ev nasıl olmalı?

Pek çoğumuz maddi kaynaklarımızın yettiği kadarıyla kendimize evler alıyoruz. Peki içinde yaşadığımız evlerimiz bize ne kadar "ev" gibi hissettiriyor? Sizin için gerçek bir ev nasıl olmalı?

Benim için ev, her köşesi huzur veren, sıcak bir enerji taşıyan ve içinde sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiğim bir yerdir. 🌟 Ahşap detaylar, bitkilerle dolu köşeler ve mis gibi tarçınlı kahve kokusu, o "ev" hissini tamamlar. 🤍 Görseldeki gibi sıcak, samimi bir mutfakta geçirilen zaman, evde olmanın keyfini doruk noktaya çıkarır.
Tabii bu huzuru yakalamak temizlikle de bağlantılı! 😅 Üstelik düzenliliği kolaylaştıran bir yardımcıyla her şey daha pratik olur. Philips AquaTrio 9000 tam da bunun için ideal. Evi tertemiz hâle getirirken sana keyifli zamanlar bırakıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Gelecekteki eşimle kuracağımız ev tam anlamıyla benim dünyam olurdu zaten.🫠
Sıcacık sade ama içi sevgiyle dolu. Belki küçük bir balkonumuz olurdu ve sabahları kahvemizi orada içer, sessizce birbirimize bakardık. Salon köşesinde kitaplar falan, mutfakta birlikte saçma tarifler denerdik.
Akşamları sarılıp uyuyacağımız, kavga etsek bile asla küs kalamayacağımız bir yer... Çünkü orası sadece ev değil, bizim yuvamız olurdu.😊🌷
Önce huzur olmalı huzur kokmali
Kesinlikle
Rica ederim 😄❤️❤️
Güzel bir mutfağı olsun. Her şey sade olsun. Öyle yok evde vitrinmiş televizyon üniteseymiş olmasın. Bir tane yemek masası koltuk televizyon falan yeter yani. Ama mutfak önemli. Sade bir mutfak tezgahı güzel dolapları güzel. Balkonu olan ve balkonu bahçeye açılan sıfır olacak balkon bahçeye. Açılabilir kapanabilir pencereler olacak. Böyle bir ev harika olurdu.
Nasip olur inşAllah kolaylıkla ve güzellikle
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Küçük ve kullanışlı evlere bayılıyorum

Cevap
13Cevap
sevdiğim kadının yanında olmalıyım
"Ev" gibi hissettiren bir yer, içinde kendini kaybetmeden rahatça nefes alabileceğin, her köşesinde huzur bulduğun bir yer olmalı.
Dış dünya ne kadar karmaşık olursa olsun, o evde dünya sadece senin etrafında dönmeli. 🌸
Kesinlikle 🌸🌸🕊🕊
Bana göre en büyük özelliği gün içinde dışarıda ne yaşamış olursan olıyım eve girdiğim anda bütün derdimi tasami dışarıda bırakabilirim bi yer olmali. Kafamdaki bulutları dağıtabilmeli, kendimi orada güvende hissetmeliyim ve her şeyden öte evde dinlenebilmeliyim.
Sevdiklerimin içinde olması sanırım. Ben bunu ailemden uzakta yaşamaya başlayınca fark ettim. Ne yaptıysam olmadı. Güzel yemek kokularıyla doldurdum olmadı. Tertemizdi yine de olmadı. Evi ev yapan içindekiler
Kesinlikle ahşap olmalı... Içi çok büyük olmamalı. Süslü ve çok modern mobilyalarla döşenmemeli. Aynı zamanda manzarası bol yeşillik ve nehir görmeli... Düşünmek bile beni mesut etti
İçinde sıcaklığı hissettiren insanlar olmalı, onların duygusu eve sinmeli, o duygu ile güzelleşmeli, ama maddi olarak dersen yakınında ağaçlar ve manzarası olsa gerisi zaten güzelleşir
Ferah aydınlık tertemiz ve bol dolaplı bir mutfak. Az ve sade eşyalarla dösenmiş bir salon. Yataktan başka hiç bir ıvır zıvır olmayan yatak odası. Geniş aydınlık ve mümkunse sokaktan çok ses gelmeyen çocuk odası. Tüm giysi ve ıvır zıvırını depolayabileceğin bol dolaplı bir giyinme odası
Arada düzenli arada dağınık olabilen , kahve kek kokan , huzurlu ve mutfağı güzel. Mutfak sohbetleri bol bir ev.
Zevkime göre dekor ve süslerle döşenmiş ama bir o kadar da sade ve otantik havası olan bir ev beni kendi evimde hissettirir.
Günes alsın, büyük koltuklar, halılar ve kütüphane
Tamamen kendi zevkimle döşediğim bir ev güzel olurdu
sade döşenmiş, az eşyalı, göz ve beyin yormayan bir ev.
İçindeki uygun olsun da bana konumu ya da içeriği çok önemli değil.
İçine girdiğinde gerçekten "yuva"gibi hissedebileceğin, tamamiyle sana hitap eden yer olmalı
Benim evim olmalı öncelikle alıştığım yer olmalı yanımda ne eşya olursa olsun. Benimseyemezsem evim diyemem.
Sessiz olsun ev olması fark etmez 😂
Ay yok ama sessiz olması yetmez aaaa sende 😄😄
Sessiz iyidir bak sözümü dinle 😂
Katılıyorum sadece sessizlik yetmez ama ya mesela şömineli olsa arada bir ateşin citirtisi gelse filan güzel olmaz mı
O ayrı o olur bak insan sessizliği altını cizeyim 😂
Tamam tamam 😄😄🌸
Anlaştık 😂🌹
Ahahaha 😂🤝🌸
Huzurun sevginin olduğu bütün dört duvarlar ev gibi hissetiriyor olmalı.
Huzur bulduğum her yer benim evim gibi bence huzur
sevdigim kisi yanimda olsun yeter
Küçük ama sıcacık bir ev olmalı.
Çok sade ve lüksten uzak olmalı..
Her parçasında kendimi bulmalıyım.
Dağınık kalabalık 🤣🤣
Içinde sevdiklerim olsa yeter
Bana ait olması yeter.
İçinde ailem olsun da gerisi fark etmez
Kendi düzenim, zevkim olsun
Küçük az eşyalı ueter
Sıcak bir ambiyans olmalı