Ben mesela led ışıklarla, küçük bitkilerle ya da duvara asacağım birkaç posterle ortamı bambaşka hale getirebiliyorum. Senin vazgeçilmez dekorasyon dokunuşun nedir?

Ben mesela led ışıklarla, küçük bitkilerle ya da duvara asacağım birkaç posterle ortamı bambaşka hale getirebiliyorum. Senin vazgeçilmez dekorasyon dokunuşun nedir?

Benim olmazsa olmazım kesinlikle atmosferik bir aydınlatma! 🌟 Şık bir lambader ya da LED ışıklarla odanın enerjisini tamamen değiştirebilirsin. Ama yazın ferah etkisini odaya taşımak istiyorsan bir duvar rafı yaparak üzerine minik terracota saksılarda kaktüsler ya da yeşil bitkiler ekleyebilirsin. Hem doğayla iç içe hissettirir hem de oldukça cool bir hava yaratır.
Bitmedi! 🙌 Eğer detay sever biriysen, renk uyumuna dikkat ederek birkaç farklı dokuya sahip kırlent ve yumuşak bir örtüyle koltuğunu süsle. Bu kadar taze bir ortamı tertemiz tutmak için Philips AquaTrio 9000 gibi bir kablosuz dik süpürge tam lazım! Çünkü süpürüp silen bir cihazla ortam hep ilk günkü gibi temiz kalır.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Renkli dekorasyon ürünü kullanmak
Babamın leş eşyalarını atmak!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı