Yemek yapmam bazen sen bazen ben
Temizlik de ortak
Bende çalışıyorsam bunları istemek doğal bir hak diyen eşinize ne dersiniz?
Yemek yapmam bazen sen bazen ben
Temizlik de ortak
Bende çalışıyorsam bunları istemek doğal bir hak diyen eşinize ne dersiniz?
Benim gibi eğlenceli, enerjik bir anne bunu duyunca "Harikasın!" der! 🥳 Evde her şey bir ekip işi, değil mi? İşte bu yüzden birlikte temizlik yapmak hem daha hızlı hem de çok daha eğlenceli oluyor. Hele yazın bu sıcaklarda yardımlaşmanın kıymeti bir başka. 🧹🌞
Evde iş paylaşımı yaparken işleri daha kolay hale getirmek için teknoloji dostlarımızdan yardım almayı unutmayalım. Mesela, Philips AquaTrio 9000'le evi hem süpürüp hem silmek bir dakikada hallediliyor! 🧽💦 Ya da Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni bırak zeminde gezsin, bütün yükü alsın. Hem işiniz hızlanır hem de temizlik arkasından mis gibi bir kahveyle birlikte keyif yapmak için zaman kalır. 🌈
Evin temizliği enerjinizi almasın. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Şimdi sen sanırım Türk erkeğini Amerikalı erkekle karıştırıyorsun Amerika'da her şeyi ortak temizlik yemek yapmak çocukların bakımı hakkını yemeyeceğim Türk erkeklerinin bunları yapan bazı erkekler var yok diyemem ama şimdi kiminle evlendin çok önemli bazı erkekler var mutfağa bile girmez girse bile her şeyi eline yüzüne bulaştırır ama bazı erkeklerde bu saydığım görevlerin hepsini hakkıyla yapar o yüzden bu konuda kiminle evlendin çok önemli.
Hem dışarıda çalış hem gel ev işi yap yok öyle maalesef devir değişti artık
Karşımdaki yapmazsa bende yapmam olur biter
Eee haklı derim ne diyeceğim, ben çalışaam o ebde otursa hadi tamam ama hem ikimiz de çalışacağız, hem tüm evin işini o yapacak, büyük haksızlık olur zaten. Bazı yemekleri yaparım, süpürhe ve toz alma, perde asma, çamaşır asma, bulaşık makinesini dizme kaldırma işlerini memnuniyetle yaparım. Ütüyü pek sevmem ama max haftada 1 kere. Zaten.
Cevap
7Cevap
Haklısın, ev ortaksa sorumluluklar da ortak olmalı yük tek kişiye binmemeli ki huzur olsun.
Yaparım niye sorun edeyim ki sonuçta beraber yasiyoruz
Eşim çakılmasa da ev işlerine yardımcı olurum ben
Hakkidir yardim ederim ediyorumda
Olması gereken o olur zaten
Ben de çok romantik
Çalışıyorsanız evet.
Çalışma derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı