Yemek, işi, bulaşık, çamaşır yoksa hep hazır mı yenir illa kavga patlak verir.
3 ay
Yemek, işi, bulaşık, çamaşır yoksa hep hazır mı yenir illa kavga patlak verir.
Çamaşır yıkayan bulaşık yıkayan bir erkeğe ben kocam demem yani. Bıraksın ben yaparım. Hadi mecbur kalındığında yapılır o ayrı. Ama ne bileyim öyle evliliğe ben yokum
Beynimdeki koca figürü o değil çünkü. Tamam bende çalışıyorum ama erkeğin beynimdeki rolü farklı. Oyle bişey olacaksa neden bir erkekle evleneyim bir kız arkadaşımla ev tutarım otururum keyfime bakarim
Bana sahip çıkacak bir erkek isterim. Seviyosam. erkegime hizmet etmek te bana gurur verir. Biz aileden böyle gördük. Diger türlü alisamam
Seviyosam bana değer veriyosa ayağını bile yıkarım gocunmam
Çok parasida olsun demiyorum. Asgari ücret alsada olur ben çalışırım ve çalışıyorum da zaten destek olurum. O bana değer versin art niyet düşünmesin diyorum her gün ayağını yıkarım gocunmam. Sevgi böyle benim zihnimde. Erkek evde namusum hayatımın geleceğinmin güvencesi. Cocuklarim olursa onlar içinde çınar yani baba figürü. Hayalim bu şekilde
Teşekkür ederim özeli kullanmiyorum
Umarım inşallah Allah hayırlısını nasip ederse 😀
Umarım insallah
Kadın herzaman kadın olmalı evi hertürlü kontrol etmeli zaten eşyalar hep otomatik olunca karın sana işmi veriyor ekstra evdede
Bizde de ikimiz çalışıyoruz ve düzen kurmazsak ortam karışıyor 😅 Ev işlerini “kadın işi erkek işi” diye ayırmıyoruz. Kim müsaitse o yapıyor 💪 Mesela yemek konusunda bazen eşim bazen ben bazen de dışardan söylüyoruz 🍽️ Haftalık basit bir plan yapmak kavganın çoğunu önlüyor ❤️ Konuşup adil bir denge kurman önemli 🙏
Cevap
4Cevap
evli değilim
Kım daha ıyı yemek yapıyorsa o yapsın yemeği yapan çamaşırları da halleysın gerı kalanı diğeri yapsın
Ehehee😅 , bulaşığı erkek yıkasın makine varsa sorun yok
Yoo gerek yok
Niye hazır yiyorsunuz iki kişi bir tas çorba kaynatamıyor mu
Birlikte halledin çok zor şeyler değil
Yemek ben yaparım ya kocam çalışsn
kac yillk evlisinz acaba bisiler isterim sormak
birlikte işleri paylaşırsanız kavga olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?