• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Ev & Yaşam

Evlenince ev işlerini kim yapmalı, ikimiz de çalışıyoruz?

voiceeee
voiceeee Takip Et
Xper 6 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
515
Ortada cocuk yok, ikiniz de calisiyorsunuz ve is saatleriniz birbirine yakin, ev islerini kim yapacak?
Evlenince ev işlerini kim yapmalı, ikimiz de çalışıyoruz?
İş Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Temizlik Perisi
Temizlik Perisi Takip Et
Sponsorlu
  • Ev işlerini paylaşmak, hem yaşam kalitenizi artırır hem de ilişkilerinizi güçlendirir 💪🏼. Öyle değil mi? Eşit bir şekilde görevleri bölüşmek, işleri daha eğlenceli ve hızlı hale getirir. İşten geldiğinizde çok yorgunsanız, teknolojik aletler burada devreye giriyor. Örneğin; Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, toz ve kirleri bırakmaz, sizin yerine evi süpürür ve paspaslar. Böylelikle ayaklarınızı uzatıp temiz evin ve birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Unutma, ekip çalışması her şeydir! 🤗

Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟

1
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yabanci erkekle evlen bu sorunlarin kalmaz. Ben yasadim biliyorum. Evliligimizin ilk gununden itibaren sorumluluklari ustune aldi. Hala da oyle. Bizim erkekler bekarda klsa zaten bekarim evlendigimde de yaparim vs diyorlar ya da anneme yardim ediyorum diyorlar ama bu oran o kadar dusuk ki. Bekar olup evlenince tum yuku kadina birakip keyfine bakan cok erkek var. Bekarken bu isler ne kadar zor evlensem de kurtulsam diyeni var. Erkegin kafasinda bunlar da benim sorumlulugum inanci yoksa hem yapmaz, yaparsa dır dır edersen yapar ya da yalap şap yapar ki daha isteme diye. Turk erkeklerimizin maalesef kafasi basmiyor, bu sorumluluklar benim bu evde bende yaşıyoruma basmiyor. Kadin calissa da calismasa da.

Ben evliligimin ilk gununden beri esimin sorumluluk aldigini gordum. Avrupada digmus buyumus, babasi yabanci annesi turk esimin. Hani diyorlar ya turk anneler oyle yetistiriyor. Yetistirse turk kadini olarak esimi oyle yetistirirdi. burada cocuk buyurken, ailesini gozlemlerken babayi da ornek alacak. Erkeklerin rol modeli babadir. E kayinbabam yabanci, elini işe suren, sorumluluk sahibi bir baba ve koca. Kaynanamda bosuna secip evlenmemis. Evde kadin ve erkegin sorumluluklarini goren bir cocuk olarak buyuyen bir cocuk yani eşim.

Asıl paylastigimiz gorevler disinda kim bossa o yapiyor. Mesela haftalik temizlik rutinimiz var. Eşim banyo, tuvalet temizler. Nevresimleri degistirir. Ben toz alir evi, koltuklari supururum. Esyalari silerim.

Haftanin son iş günü evi temizleriz. Temizlik yaptigimiz disardan ya yemek söyleriz ya da hava guzelse, guzel mekan olursa, cok yorgun degilsek gider disarda yeriz. Yemegi de ortak yapariz genelde ama eşim bu konuda bir tik daha baskin diyebilirim saglikli beslendigi icin, daha cok dikkat ediyor yemegin tuzu vs derken.

Onun disindaki sorumluluklara kim denk gelirse. Kenarda bulasiklar yigilmissa ben dizerim makineye. Yikanmis bulasiklara esim denk geldiyse o yerlestirir temizleri. Ya da tam tersi.

Iste kirli sepeti dolduysa, hangimize denk gelirse ikimizden biri ya sunlari makineye atalim diye dusunursek ikimizden biri beyazlar tenkliler ayirir makineye atar. Kurutmaya gidecekler kurutmaya, gitmeyecekler asılır.

Bunu da genelde yapan kisi camasirlari ilk makineye atan kisi oluyor. Makineyi takip ediyoruz ya cunku. Renkliler cikti kurutmaya gitti, beyazlar yikanacak vs gibi. Kim basladiysa genelde o kisi bitiriyor. Bu da anlasmali degil yani. Ha bazen ben unutuyorum b12 eksik bende. Camasirlar yikanmis, makinede kalmis oluyor. Geri kalanini esim hallediyor. Ama unutmazsam ben tamamliyorum. Esimde oyle basladiysa bitirir.

Ütü de hic sevmem. Herkes kendi utusunu kendi yapar. Arada esim eli değmişken benimkileri de aradan cikariyor sagolsun. Zaten benim cok utu gerektiren kiyafetlerim yok. Esimde gomlektir pantolondur, bazi tişörtlerdir yapiyor. Daha cok kendine.

Boyle yani. Olmasi gereken de bu. Yani dogum zor olmasa bu adamla ben 10 tane cocuk yapar bakarim. Baba olarakta gerekeni yapacagini biliyorum cunku. Turk kadinlari her sey ustune binerken 2-3 cocuk yapiyor ve hepsiyle kendi ilgileniyor. Gercekten sasiriyorum. 1 cocuk bile fazla yani o yaşama, o asalak kocayla yaşarken bir cocuk dahi fazla bence.

Ha bir ara calismadim bu arada, isim yoktu. Kocam demedi ki artik ev hanimisin sen yapacaksin. Yine ayni kurdugumuz duzeni devam ettirdi. Koseye gecip oturmadi.

Bende işe baslarim diye oturtmaya alistirmak istemedim. Kiyamadim sen otur yoruldun diyecegim cok zaman oldu ama dilimi isirdim. Alisir sonra da bekler, bulmusum mis gibi adami, fazla bu konuda turklestirmeyeyim dedim. Biraz da olsa yuk aldim ama cokta arayi acmadim. 4-5 aya tekrar işe basladim zaten.

Ama ne yazik ki bizim ulkede kadin calissa da, aksam eve saat 8 gibi gelse de kimse kalkipta yemek yapmaz. Kadini bekler. Kadin gelsin de yemek yiyelim diye. Bu kadin yoruldu etti cogu dusunmez. Kadinin parasini da catir catir yiyorlar, hizmetini de.

Esimle ilk tanıştığım siralarda benim icin bir sey yapmak zorunda değilsin. Beni memnun etmeye cok odaklisin, rahat ol, ben seninle sen oldugun icin mutluyum, senin bana sundukların, fedakarliklarin icin degil. Cok cabaliyorsun, mukemmel davranmaya calisiyor gibi geliyorsun bana diye uyariyordu beni.

Adam ne bilsin kimseyi memnun edemeyen, mukemmel ve fedakar olmasi beklenen turk kizinin bu sekilde yetisip sonra hayatinda olan erkege odakli olmasini.

Turk erkekleri icin turk kadini her anlamda mukemmel olmali ya. Calisacak, yemek yapacak, annelik yapacak, kocasina iyi kadin olacak, yatakta iyi olacak, tum bunlarin ustune bakimli olacak yoksa aldatilmayi hakeder vs vs. Elini attigi her iste mukemmel olacak ama erkegimiz kenarda oturup keyfine bakacak, bir tek calisip para getirecek bitti.

Bu kulvarda yetisen ve iliskisinde de cabalayan turk kizi yine de ulkedeki ne erkek annelerini ne ogullarini memnun edemez. Elin yari yabancisi bana bir sey yapmak zorunda degilsin, halimden memnunum, ekstra bir sey istemiyorum diye dizginlemeye calisiyordu.

Ulkede turk kadini o kadar alismis ve mecbur kalmis ki at gibi kosturmaya. Dizginlenmek bile ilk basta agir geliyor ama sonra alisiyorsun. Hayat bu degil, evlilik her seyi yuklenmek degil, hayati paylasmak kafasina girince, kocandan da ayni kafayi gorunce rahatliyorsun, kafamdaki dusunceler bile sakinlesti. Ben dusunmesem esim dusunur rahatligi da o kadar konforlu ve guzel ki. Zihin yorgunlugum daha az. Esimde benim icin bunu dusunuyordur. Onun dusunmedigini de ben dusunuyorum. Evliligin amaci zaten hayati paylasmak ve birbirini tamamlamak.

Ama eger turklerden boyle bir erkek bulamazsaniz her seyi calissanizda siz yaparsiniz, adam hicbir sey dusunmez siz dusunursunuz fiziksel yorgunluğun yaninda bir de zihinsel yorgunluk yasarsiniz. Turkiyede maalesef evliliklerin %90 ı kadinin sirtina yuk. Kadinlarda fiziksel ve zihinsel yorgunlugun zirvede oldugu yetmezmis gibi bir de ustune kendisine destek olmayan erkege calisip maddi destek sunan kadinlarla dolmaya basladi. Kadin olarak kendinize verdiginiz deger bu olmasin degerli hemcinslerim.

Evliliklerin bitme sebeplerinden biri de bu artik. Erkeklerin ortaya daha cok sey koymalari gerekirken koymamalari, eski tip ataerkil ve aile duzenini devam ettirme cabalari, aradaki dengeyi fazlasiyla sarstigi icin kadinlar adama hem maddi destek sunuyorum hem hizmetimi, hem cocuklarini buyutuyorum her seyi ben yapiyorum ben bu adam olmasa da yasarim. En azindan bir kisinin yuku ustumden kalkar diyerek bosanmaya karar veriyor.

Ki bosanmak bu ulkede kadin icin cok daha zor bir secenek. Dul kadin olur, cocukludur tekrar evlenmedi zor, millet belki baska gozle bakar. Dusunun ki kadin kendisinin aleyhine olacagini bildigi halde bosanmayi goze alirsa ustundeki yuku varin siz düşünün.

9
    2 Yorumla
    • hicbilemiyorumaltan
      hicbilemiyorumaltan
      1 yıl

Su yazıya +1 kesinlikle çok haklı bir yazı okuduğum en haklı şey. Elinize sağlık

Yorumla
    • Esinn708
      Esinn708
      1 yıl

Hay ağzına sağlık boşanmaya benzer sebeplerden dolayı düşünüyorum hatta okdar soğudum evlenmeyi düşünmüyorum.. ama işte çok şanslısın.. önceden biz de öyleydim.. cicim ayları imiş şimdi bir toka bile almaz kalp hastası hep yorgun halsiz.. bende asosyal ve çok yorgun um zihinsel olarak ruhsal fiziksel..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ev işleri demeyelim de işleri diyelim...

Erkek erkek işi ve evde de bir erkeğin yapabileceği işleri yapmalı. Hz. Peygamber de bazı işleri yapar, hayvanları sağarmış.

Düz mantık bayan çalışmıyorsa, tüm gün evdeyse ve erkek akşam eve yorgun argın gelince tabiki bayan yapmalı işleri. Kadın da erkek gibi çalışmamalı, hem evde hem dışarıda tabiatına uygun olmayacak şekilde yaşamamalı. İkisi de çalışıyorsa hayatı beraber göğüslemeli.

Kötüyü hiç kimse de istemez zaten. Ben yatayım sen hizmet et mantığı yok. Vicdanlı erkek de bayan da yapmaz. Bazı insanlar çok harika çok çalışkan her işi bitiriyorlar valla.

0
    0 Yorumla
  • Noria
    Noria Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Eşit bir ilişki için ev işleri ortak sorumluluk olmalı. İşleri paylaşmak, hem iş yükünü azaltır hem de birbirinize destek olduğunuzu gösterir. Kim hangi işi daha kolay yapıyorsa veya seviyorsanız ona göre bölüşebilirsiniz. Böylece her şey daha adil ve huzurlu olur. 😊

1
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

İki kişi de çalışıyorsansa tabii ki evdeki bütün işler birlikte yapılmalı zaten ev işi gerçekten aşırı zor bir şey yani bunu bir kişinin üstüne hiçbir şekilde yıkamak gerekir... kadınlara yardım edilmesi gerekir hele de çocuk falan varsa edin yani eşeklik etmeyin😬😬

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

126

Cevap

• Epoch
    Epoch Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    1 yıl

ev işi insan işidir.

Bunun cinsiyeti olamaz. Herkes temiz ortamda yaşamayı ister ve bunun için ortak çabalanmalıdır. Bu sebepten dolayı iş paylaşımı olmalıdır. Evlilik gibi müessese zaten zorken ev işi gibi ağır yükleri paylaşmak işin en doğrusudur.

Sadece erkek çalışır demek doğru olmaz.

Evli olmasa erkek çalışmayacak mıydı? Kazık gibi adam baba ana eline mi bakacaktı? Aynı şekilde kadın da öyle.

Evlilik ortak sorumluluklar bütünüdür.

5
    1 Yorumla
    • scorpio_woman
      scorpio_woman
      1 yıl

Vallahi bravo 👍

Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    1 yıl

İkiniz de çalışıyorsanız iş bölümü yaparak iş yükünü denk bir hale getirmelisiniz.

Eğer sadece erkek çalışıyorsa o zaman kadın evde daha fazla sorumluluk almalı. Fakat tüm sorumluluğu değil.

Örneğin;

• Yemeği kadın hazırlıyorsa erkek salatayı hazırlayabilir. Herkes kendi tabağını kaldırabilir. Kadın daha sonra bulaşık makinesini düzenleyebilir ve boşaltabilir.
    • Yerleri erkek süpürüyorsa kadın silebilir, toz alabilir, etrafı toparlayabilir.
    • Çamaşırları kadın yıkayıp kurutuyorsa, erkek kendi eşyalarını kendi çekmecesine yerleştirebilir.
    • Küçük alışverişi erkek yapabilir (ekmek almak gibi).
    • Çöpü erkek atabilir.
    • Kahvaltı da kadında olmalı diye düşünüyorum. Çünkü evin beyi işe yetişmeli.
    1
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl

Bence erkek yapmalı

Kadın erkek gibi dışarıda çalışıyor ve kadına çalışmak farz değilken

Kadınla erkek anatomiside aynı olmadığına göre erkek hem çalışıp hem ev işlerini yapabilir yapmalı da...

Erkekler bu güç ve kudret sizde var kabul edin lütfen

3
    11 Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

kes laa

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

aynen

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

@Tuhafİnsanlar ne aynen?

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@VuR-KaN 😂😂😂

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

@Grbryrb ne gülüyon?

Yorumla
    • Ahmet_karakaya
      Ahmet_karakaya
      1 yıl

Kesinlikle erkek evin maişetini karşılamalı iken, kadın bir de çalışıp gelip ev işlerini yaparsa koca onun hakkını nasıl öder bilemiyorum

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Ahmet_karakaya eee işte

Yorumla
    • Ahmet_karakaya
      Ahmet_karakaya
      1 yıl

Ben yine eşimin çalışma isteği olmadıkça, ortamı çok uygun olmadıkça çalıştırma taraftarı değilim

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Ahmet_karakaya abi senin durumun iyi o zaman. Ben çalışmasam biz aç kalırız beni çalışmaya iten sebepte. Çocuklugumdan beri çalışmam gerekiyordu. Babamda tembel eşimde maalesef coğrafya

Yorumla
    • Ahmet_karakaya
      Ahmet_karakaya
      1 yıl

Dünya geçici bir meta yeri inşallah cennette yüzünün güleceği amelleri işlemeye muvaffak olursunuz

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Ahmet_karakaya umarım 🙌

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bunun çözümü nedir biliyor musunuz bu olmadığı için bu ülkede kadın evlenince köle erkek de efendi konumuna geçiyor ve evlilikler bile bitiyor kadın haklı çünkü tüm yük ona biniyor. Çözüm ise herkesin kendi işini kendi görmesi. Herkes kirlettigi yeri temiz bırakırsa kimse kimsenin işini yapmaz ama bu ülkede bu tür erkek modeli üretim dışı

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ortak diyenlere inanan da safi aptldir çünkü erkek her zaman köprüyu geçene kadar bunu der evlilik sonrası kadın uyanmış olur ve boşuna soluğu mahkemede almıyor kimse

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Yok ve TC kizi çok geriden geliyor bu konuda anlamazlar ancak evlenicek sonra gorucek köleliği. Sonra anlıyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Papatyaadası sonra da niye bu kadar boşanma arttı diyorlar al işte sebep bu önceden herşeye inanıp sahte aşk ile gözünü kapatan kadın, imza sonrası gerçek yüzü görüyor iyi de önceden baksan denesen her denene inanmasan baştan göreceksin ama nerede. Bu yüzden neredeyse mahkemeye yolu düşmeyen yok

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bana meyve bıçağıyla armut uzatmayacak, ''Kalk la bi çay koy'' dediğimde ''Tamam hayatım'' deyip çay koymayacaksa niye evleniyorum?

Şaka bir yana, yemek ve çamaşırı kadın, temizliği erkek yapabilir. Bölüştürsünler işte hangisinin eli neye yatkınsa onu devralsın. Veya temizlikçi kadın tutsunlar, yemeği beraber yapsınlar. Tabii her iki taraf da çalışıyorsa...

1
    6 Yorumla
    • _Neslihan__
      _Neslihan__
      1 yıl

Bunu haketmen için çok iyi maaş alman lazım

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@_Neslihan__ Ben çok iyi maaş alacağım için eşim olacak hatun evde oturacak, böylelikle ev işlerini yapabilecek. Bunu mu kastediyorsun?

Yorumla
    • _Neslihan__
      _Neslihan__
      1 yıl

Ne varmış bunda?

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@_Neslihan__ Evcil hayvan beslemek istesem gider kedi köpek alırım

Yorumla
    • _Neslihan__
      _Neslihan__
      1 yıl

damızlık asalağa ne gerek var maaşlı olduktan sonra?

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

Sen evlenince öyle yaparsın o zaman

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.

Bunun kuralı yoktur. Yetişme tarzı, örf ve adetler belirler. Siz ev arkadaşı değilsiniz, karı kocasınız. Yani modernlik kasketi altında eşitiz lafının altına sığınan çiftlerde geleceğini parlak görmüyorum. Herkes mahareti çerçevesinde katkı yapabilir. Biri çalışırken diğeri ayakları uzatıp her zaman keyif yapması doğru değil. Ancak kadın ve erkek hiç bir zaman evde eşit değil, birbirini tamamlayıcıdır.

1
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    1 yıl

Kadın yapacak erkekte ona yardım edecek.. Zaten çoğu ev işini makinalar hallediyor.. Bulaşığı makineye at camasırı makineye at.. Yerleri otomatik süpürge temizliyor sen napacaksın ki bir yemek kalıyor cocuk yoksa.. Onuda eve kim erken gelıyorsa o halletmeli...

1
    6 Yorumla
    • neptun_q
      neptun_q
      1 yıl

Evet çok doğru

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

- Bulaşıklar makineye kendi sıyırılıp girmiyor, tezgah lavabo kendi silinmiyor.
      - Çamaşır makinesine çamaşırlar kendi girmiyor, kendi çıkıp serilmiyor, kendi kendine katlanip ütülenmiyor asılmıyor.
      - Süpürge kendi kendine evi gezmiyor, süpüren kişinin beli ağrıyor güç harcıyor.
      - Evde eşyalar kendi kendine silinip toplanmiyor.
      - kadınlar aynı anda mesaisi bitse hemen eve gelirken erkekler dışarda zaman öldurüyor vakit geçiriyor. Eve hep kadın erken geliyor ve hiç oturmadan yemek hazırlıyor.
      Erkek ise hazir sofraya geliyor, yiyip içip sonra çayını meyvesini bekliyor.
      Eee şimdi burada evde elektrikli aletler var ve kadın erken geldi diye , " Naptı ki?" oluyor senin için

Yorumla
    • neptun_q
      neptun_q
      1 yıl

+++++++++++++

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      1 yıl

@Bettterböcek bulaşıkları durulayıp atacaksın makineye, kirli çamaşırlar için evde sepetin yok mu? Ordan hoop makineye, artık akıllı robot süpürgeler var onlardan alacaksın Birtane sen elini sürmüyorsun sessiz modda dahi çalışıyorlar..

Teknoloji bu kadar gelişmemiş zamanda ki kadınlar ne yapsın sen bunlardan şikayetçiysen!

Eve erken gelme mevzuu kişiden kişiye değişir. Her erkek aynı değildir. Ayrıca zoruna gidiyorsa yemek yapmak o saatte... Sabah erken kalkıp yemekler yaparsın ıse gıtmeden.. Aksam gelınce de ısıtır eşinin önüne koyarsın.

Yemek yapmak dahi zor geliyorsa evlenmeyin siz.

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

🤣🤣🤣 öyle mi sanıyorsun gerçekten? Yapmadığın için sana her şey kolay geliyor. Sen ev hanımiyla evlen sakın çalışan bir kadınla evlenme. Senin kafanda bir erkek kesinlikle evliliği yürütemez kimse de bu kafayı çekmez. Aksi mümkün değil. Yaz bunu bir kenara. Evliliğin yürümediğinde niye böyle oldu diye düşünme. Peşin peşin söylüyorum. Senden iyi koca olmaz

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      1 yıl

Ok by

Yorumla
  • Trolpataklayan
    Trolpataklayan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 75 , eic 100%
    1 yıl

NE SAÇMA SORU YA !!! O EVDE KİM YAŞIYORSA TEMiZLEYECEK O KADAR! Erkek kadın da nedir? Sizler insan değil misiniz yaşadığınız ortamı temizlemekten mi sıkılacaksınız? İnsan olun yola gelin ikinizde o evde yaşayacaksınız ikinizde ortamını temiz yaşanılabilir gibi tutacaksınız. Yorumlara bak bitli kafalılar.

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl

Paylaşımlı yapılır. Örneğin eve kim erken geldiyse yemek yapar, diğeri mutfağı temizler. Şayet ben yemek yapmayı tercih ederim. Haftada bir süpürge ve genel temizlik olur, ortak yapılır. Görevler paylaşılır. Işinizi kolaylaştırmak için robot süpürge alabilirsiniz..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Evlenipte dertsiz başına dert alanları anlamıyorum. Oturup yapacaklar canım hiç bir erkek ev süpürüp çamaşır katlamiyor ve yıkamiyor önüne bir tabak yemek koyarsa şükret ;)) hele çocuk doğurdugunda evli kadınlar o zman pişman oluyorlar. Neyse herkes bu yoldan geçecek belliki

3
    0 Yorumla
  • 2golgeadam2
    2golgeadam2 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Müsait olan musait oldugu kadarini yapsın, herkes bi isin ucundan tutsun bence..

Kadın temizlikci midir?

4
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Mümkünse aile evindeki konumumu korumak istiyorum denk biriyle… şimdi olduğu gibi bi yardımcı abla çözer işi… günlük şeyleri de hallederiz bazılarını birlikte bazılarını…

1
    1 Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

aynenya "yardımcı abla" diğerlerinide bir şekilde halledersin.

Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu durumdaysa eğer ortaklaşa yapılacak işler, biri süpürüyorsa diğeri arkasından silecek gibi falan, ya da biri bulaşıkları yıkarken öbürü çamaşır asacak gibi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sen ev işlerini yapmalısın erkek iyi kazanmalı iki tarafın çalışmasını normalleştirdiler kadınlara yük üstüne yük bindirdiler erkekler başımıza artık damızlık olarak kaldı. Bir ev geçindirmek yapacakları onu da yapamıyorlar. Kadınlar artık mutsuz erkekler çekilmez hale geldi. Bir evlilikte ihtiyaçlarım karşılanmıyorsa her şey eşitse o damızlıga ihtiyacım yok. Kadınlar artık kendinizi maaşlı hizmetçi olarak kullandırtmayın. Sevilmek değer görmek için bir bedel ödemeyin.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.

ikiniz de yapabilirsiniz mesela sen bulaşıkları toplarken o yerleri süpürüp silebilir ya da sen yemek yaparken o da bir taraftan çıkan bulaşıkları yıkayabilir evlilik zaten böyle bir şey paylaşmak gerekiyor

1
    0 Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

ikiniz birlikte yani ikinizin de eşit olması lazım. ama madem çalışıyosunuz haftada birisi gelsin yapsın, tami o zaman yemek , bulaşık, çamaşır gibi durumlar var bunlarıda ortaklaşa çamaşırı eşin yıkayabilir yemeği sen yaparsın vesair.

1
    0 Yorumla
  • relax_mode_is_on
    relax_mode_is_on Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Evde aktif kadın olacak erkek yardımcı. Yüzde 65-35 dengesi uygun. Dışarıda erkek aktif olacak kadın yardımcı, yine aynı oranda denge sağlanacak,. İki tarafta tembel ise en işleri için yardımcı tutulacak,

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.

Hafta sonu kendinize vakit ayırmak İstiyorsanız birlikte yapacaksınız Bir de süpürürken biri toz alacak biri çamaşır yıkarken bira Asacak yoksa kendinize zaman ayıramazsınız dışarıda zaman harcayamazsınız birbirinizi

0
    0 Yorumla
  • Rst1600
    Rst1600 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

ortak yapmak en mantıklı karar, biriniz yemeği yaparken diğeri temizlik yapabilir mesela. Veya gün gün anlaşabilirsiniz mesela haftanın 3 günü sen 3 günü ben diğer günü beraber gibisinden. Ama eşit olması ikinizin için de en doğrusu olur diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • irmakdglr
    irmakdglr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Nasıl kim yapacak? Bunun için hizmetçi tutacaksınız herkes işine odaklanacak olması gereken doğal çözüm bu :)

1
    9 Yorumla
    • bay_batu
      bay_batu
      1 yıl

Peki iki taraf da asgari ücretli çalışansa?

Yorumla
    • irmakdglr
      irmakdglr
      1 yıl

@bay_batu noluyor öyle olunca asgari ücretli hizmetçi bulursunuz siz de

Yorumla
    • bay_batu
      bay_batu
      1 yıl

Ya asgari ücretle çalışan insan aynı ücreti nasıl ödeyecek 😅

Yorumla
    • voiceeee
      voiceeee
      1 yıl

Maasi hizmetciye vermek yerine evi ustune yapalim daha kolay olur

Yorumla
    • bay_batu
      bay_batu
      1 yıl

@voiceeee seni instadan tanıyorum fenomen olmaya çalışıyosun dimi 😅

Yorumla
    • voiceeee
      voiceeee
      1 yıl

Ne fenomeni iki uygulama kullanan fenomen mi olucak. Nasi taniyorsun ayrica

Yorumla
    • bay_batu
      bay_batu
      1 yıl

@voiceeee profil senin değil mi

Yorumla
    • voiceeee
      voiceeee
      1 yıl

Benim

Yorumla
    • bay_batu
      bay_batu
      1 yıl

E onu diyorum senn instada gördüm sanıyorumda

Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

Eğer ikiniz de çalışıyorsanız elbette iş bölümü yapmalı ve ortak hareket etmelisiniz.

1
    0 Yorumla
  • butterfly_c61
    butterfly_c61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Beraber yapın tatil gününde veya iş çıkışı azıcık yapın öbür günde azıcık yapın

1
    0 Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl

Yardımlaşarak yapılmalı, görev dağılımı yapabilirsiniz mesela

1
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.

Ortak olabilir bence yapma zorluğuna göre iş paylaşım şart

1
    0 Yorumla
  • Usemind
    Usemind Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

ikiniz de çalışıyorsanız eve günlükçü almaya gücünüz yeter. çalışan kadına ev işi yüklenemez.

2
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Çalışmasına gerek olmayacak durumda olmayı ve evde iş yapmamayı isterdim zaten becerim de pek yok ama ikimiz de çalışıyorsak paşa paşa işler paylaşılacak

0
    0 Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    1 yıl

ikinizde çalışıyırsanız ortak yapmalısınız. kadın çaışıp eve gelince mutfağa geçiyor erkek kumandayı alıyorsa hem haksızlık vardır hem de o evlilik yürümez

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl

İki kişi o evin temizliği zor olmaz bir kere temizlik şirketine temizletin sonrasında çok kirlenmez zaten kirlense blle en fazla yarım saat sürer temizliği dönüşümlü veya eş zamanlı olarak yaparsınız

0
    0 Yorumla
  • Müdaareli
    Müdaareli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Evden çalıştığım için yine ben yaparım. Ama en azında sofra hazırlama, kaldırma ve salata yapmasını, kıyafetleri katlamada veya asmada yardım etmesini isterim

0
    0 Yorumla
  • monsterdfdfv
    monsterdfdfv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 96%
    1 yıl

Ozaman ikinizde yapmalısınız , hani eve kadın çağırırsın haftada bir yapar ama günlükte toparlanmak gerek yemektir bulaşıktır bence ikinizde yapmalısınız ama çoğu erkek yapmıyor..

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    1 yıl

Ev işleri zaten yapıyorum evlendiğimde eşimede yardımcı olurum böyle şeylerde iş paylaşımı yapılmalı kadın işi erkek işi diye bir şey yok bence..

1
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl

Çoğunluğu kadında olmak üzere ikisi beraber yapmalı. Kadın dahs düzenli ve derli toplu çünkü.

1
    48 Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

yoo ben değilim

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Tuhafİnsanlar ben de düzenli değilim

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Hafta sonu vs hem işlerine bakarlar hem bitince dışarı da zaman geçirirler veya film izleyip vs birbirine vakit ayırırlar issteyince yöntem çok

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

@Tükendimçok2 @tuhafinsanlar :) tamam siz istisna olabilirsiniz. Durduk yere linç yemeyelim simdi:)) bu durumda size göre ev işinin çoğunluğunu erkek yapmalı öyle mi?

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

@GereksizBilgi80 kesinlikle katılıyorum

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

evet

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

@Tuhafİnsanlar evin hanımı olsun istiyosun yani

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

evin erkeği

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

başka işi ne zaten

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Yok artık ya teşekkürler efem spor kaynaklı yemek temizliği zaten kendimiz yapıyoruz ikinci fazlalık olur 🤣

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

yapmayanı almıyoruz zaten bizde

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Zaten düzenli olmayan da alınmıyor efendim iyi geceler 😅

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

seçen biziz ama işte

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Aynen kesinlikle böyle sorma hocam seçen değil de seçilmek istenen diyelim kendimizi kandırmayalım neyse iyi uykular rüyanız da bol bol bunu görmeniz dileğiyle 😄

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

seçilmek mi shcjdjdl hayal görme

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

burada 7/24 sevgili arayan biz değiliz erkekler

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Sana tuhaf gelecek belki ama sözde diyet spor başlama bahanesiyle ins telegram vs geçip 1 1-5 hafta zaman yendikten sonra açılan kişiler kadın cinsiyetindeydi hocam neyse gereksiz uzadı muhabbet iyi geceler

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

hiç bi kız erkeğe yazmaz iyice attın kafadan

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

şahsen erkek arkadaşlarımın hepsi kız bulamadığından şikayetçi erkek kardeşimde dahil

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

hadi iyi hayal kurmalar sana

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Ya sabır peki atalım öyleyse hocam 🙂

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

öff yazma artık

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Kalıcı olarak yazmıyorum artık rahat olun https://ibb.co/S5jcD6J size iyi hayaller ve iyi uykular efem

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Grup da tg platformun da dert yandığım tanıdık kişiler boşa zaman çalanları

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

kadının sevdiği var kendisine yürüyor sanmış sjfjfk öbürü de konuşmanı saçma bulmuş ki haklı

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

kendi cinsimi benden iyi bilecek değilsin sizin cins fazla egoist aynı senin gibi bi tanıdığım vardı bütün kızlar peşimde diyordu halbuki kızlara yalakalık yapan kendisiydi mesajlarını da görmüştüm sonradan

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Yalakalık? Anladım hocam sizi bir profile alalım paylaşım vs anlarsınız 😄 beslenme öğün ve buna dahil soruları bıraktım sebebini şöyle izah edim kilo sorunu olanlara yardımcı olmaya çalıştım bir süre platform değişince ses görüntü işe girince iş başka yere gidiyor ben ne egoist birisiyim ne yalaka böyle olsa spor üstüne beslenme üstüne paylaşıma devam ederim

Ayrıca dediğiniz ne alaka sevdiği var yok yürüyor sanmış ya sabır okuma da sıkıntı var sanırım diyet spor diyip zaman çalan kişiler diyoruz neyse iyi geceler

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

yorumu bile yarım yamalak okuduğun yazdığından belli

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

hiç uğraşmıcam senle

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Tamam derli toplu olmayıp kadının da erkek gibi birine ilgi duyup açılamicak olan bir varlık sanan hanımefendi bende zaten uğraşamam daha fazla iyi geceler 🙂 fotoğraf da dört ayrı kare dört farklı kişiydi belirtmiş olalım hadi bunaldım fazlasıyla artık 🤣

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

anket açalım bakalım kadınların kaçı açılmış o zaman gör

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

farklı olduğunu biliyorum tek kare yazıyla da bişi anlaşılmaz zaten

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

bunaldıysan git o zaman uğraştırma insanı

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Ya sabır 😅 evet haklısın kardeşim hiç bir kadın açılmaz kız yazmaz ve ben atıyorum erkekler kız bulamıyor vs neresi burası acaba 🙂 neyse iyi geceler uğraşma sen 🤣

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

haklıyım zaten uygulamadaki sorulara baksan yeter

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

hadi git artık

Yorumla
    • deryawwww
      deryawwww
      1 yıl

Konuşmanız uzun sürmüş ikidebir bana mesaj geliyor ben ne alaka

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Kesinlikle haklısınız hanımefendi hatta o görseller manipüle vs manipülasyon 🤣

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Yanan derya hocam oldu 😄 hatırınız için bitirelim konuyu artık

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

öyle zaten yalan yanlış kendine göre yorumlamışın

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

Özür dileyerekten konuyu bölüyorum siz anlaşamayacaksınız anlaşılan en iyisi bir hizmetçi tutalım 2 tarafta rahat olsun ne dersiniz

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

hoş geldin abim 🤣 hesapta olmayan şeyler oldu masumlar söz konusu efem konuyu kapatalım 😄

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

Gençler bitti mi atışmanız? :)

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

https://hizliresim.com/o6cc04t bitti hocam bitti hanımefendi için mümkün değil bir kız erkeğe yazamaz yoksa dünya yok olur vs 😅🤣 benim dediğim ne varsa yalan tüm dedikleri doğru

Neyse siz ve derya kardeşim için şu resmi bırakıp uçuyorum yazsa da bakmicam 🙂☺️

Yorumla
    • deryawwww
      deryawwww
      1 yıl

ARKADASLAR KONUYU KAPATİR MİSİNİZ

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Konu kapatıldı kardeşim benden kaynaklı bildiri asla gelmez artık dün susmamım tek nedeni alakası olmayan kisielr rahatsız olmasın istemem sabaha kadar uğraşırdım yoksa 🤣 iyi geceler diliyorum bayan tuhaf insan yazsa da görmezden gelinecek

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

tuhaf olan sensin ayrıca öyle bişide demedim

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

🤔🤨😂

Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ortaklaşa olmalı. Erkek pek anlamaz diye kadın demedim ama sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz, zaten toplum kuralları da değişti.

0
    0 Yorumla
  • sultankalavun
    sultankalavun Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Karım çalışırsa ben yaparım ben çalışram karım ikimiz çalışırsa beraber

1
    0 Yorumla
  • 3_FourLeafClover_2
    3_FourLeafClover_2 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Beraber yapılmalı tek kişiye yüklenmemeli yetişilmez

0
    0 Yorumla
  • wudst
    wudst Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ortaklaşa, yani beraber, temizlikten gücenmemeli bence erkek

0
    0 Yorumla
  • _RuleMaker_
    _RuleMaker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    1 yıl

Eve hırsız girerse kim savunur?

Ağır işleri kim yapar?

Tamiratı vs kim yapar?

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

O zaman birinizin işi bırakması ve ev işlerini yapması gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Ceylan99
    Ceylan99 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 75%
    1 yıl

Dengesiz bir sekilde kadin yapmali ama erkekte yeri geldiginde yardim etmeli

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Bi kişiye kalmamalı zaten görev dağılımı oluyor mutlaka

0
    0 Yorumla
  • Reddyice
    Reddyice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 31%
    1 yıl

Her gün yazi tura atın sonra da kaderinize razi olun.

0
    0 Yorumla
  • aşksonsuzum
    aşksonsuzum Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ev işlerinizi bölüşün ablam sallıyorum bulaşıklar onda yerler sende perdeler onda bilmemneyler sende

0
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Ortaklaşa olmalı. İkiniz de çalışıyorsunuz neticede.

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Önemli şeyler değil ya bunlar, eşimle birlikte yaparız.

0
    0 Yorumla
  • Hisssezgi
    Hisssezgi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ya birine parasını vereceksiniz yapacak ya da ortaklaşa

0
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl

El birliğiyle iş paylaşımı yapıp beraber halledilmeli

0
    0 Yorumla
  • BadboyBoss
    BadboyBoss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Güle eğlene şakalaşarak yapılması güzel olur.

0
    0 Yorumla
  • Maskelimucize
    Maskelimucize Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 56%
    1 yıl

Eve kim erken geliyorsa yemekten başlamalı ya da yıkanacak çamaşır toplanacak çamaşır vs

0
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılış
    Parlayanyıkılış Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İşten gelince ikimizde yapmalıyız veya haftalık temizleyecek biri gelmeli

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ortaklaşa yapılır, kim ne zaman müsait olursa olan işleri yapabilir.

0
    0 Yorumla
  • Jack_Daniells
    Jack_Daniells Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

İş bölümü tabii ki. Kim neyden sorumlu ise gereğini yerine getirmek zorundadır.

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kadın yapsın erkekler ortalığı dağıtır. Arada bit destek olsun yeter kadın hastayken. 😄

0
    3 Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

bir *

Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

dağıtan erkeği koca diye alma zaten

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@Tuhafİnsanlar ahah haklısın becerikli koca daha iyidir katılıyorum 🤣🌾💓

Yorumla
  • yayyayasenenguzel
    yayyayasenenguzel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Ortak bir şekilde yapılmalı tabii ki de. İkimizde insanız sonuçta. Ne bütün yükü ona bırakırım ne kendime. İkimize de eşit olacak şekilde kalır. Ha bazı günler o yorgundur ben yaparım. Ben yorgunumdur o yapar. Olur böyle şeyler :)

0
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl

Kaynanan ya da annen varsa çocuğa bakar yemek yaparlar çocuk büyüyene kadar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Nacizane fikrim bir kadın çalışıyorsa evlenmesin..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Resimdeki sensen harika çok güzel off cidden mis gibi bi kızsın

0
    0 Yorumla
  • Zehrbet123
    Zehrbet123 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Bence mesela sen müsait olduğunda sen yap, o müsait olduğu zaman olduğu yapsın, ama en iyisi. Ama dahada iyisi zengin biri ile evlenip sonra hizmetçi veya yardımcı tutmak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben de çalışıyorum da ama işten gelince gelip ben yapayım istersen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadın zengin olacak ve ev işlerine bakan birini tutacak bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben temizlikcilik yaparım her hafta ücretli gelirim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Evlenince ev işlerini kim yapmalı, ikimiz de çalışıyoruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişanlım ev işi yapmanın, yemek yapmanın, bebek bakmanın kadın işi olduğunu düşünüyor. Evlenince... 14 cevap verildi
Eşlerden ikisi de çalışıyorsa ev işleri nasıl yapılmalı? 74 cevap verildi
Bende çalışıyorsam ev işlerini ortak yapacağız diyen eşinize ne dersiniz? 11 cevap verildi
Evlendiğiniz de Ev Temizliğini ve Yemeği Kim Yapmalı? 9 cevap verildi
Evlilikte kadın çalışıyorsa ev işlerini kim yapacak? 23 cevap verildi
Erkeğin çalışıp kadının çalışmadığı bir evlilikte, ev işlerini kim yapmalı? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨