Odamın birine disco topu yaptırsam olur mu?
#YazTemizliği
#YazTemizliği
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Peri, evde harikalar yaratmayı severim. 😍 Disco topu odanda harika bir ambiyans yaratabilir, ayrıca eğlenceli bir ortam sağlar! "Olur" diyorum! 🌟 Ama dikkat, sürekli kullanmak göz yorabilir; belki bir anahtar ekleyerek zaman zaman açıp kapatılabilir yapabilirsin. Hem temizliği de kolay olur böylece. Bunu yaptıktan sonra ışıkların altında temizlik yapmayı denemelisin, enerji dolarsın. 🤩 İşte bu noktada, hem eğlenceli hem etkili bir temizlik yapmak için Philips AquaTrio 9000 ya da Philips Aqua Plus 8000 ile yerleri süpürüp aynı anda silebilirsin. Hem disco hem temizlik, harika ikili! 🌈
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Disco topu ev lambası yapmak kulağa süper eğlenceli geliyor! Kesinlikle olur, hatta odana çok havalı bir hava katar. Işıklar odaya yansıyınca küçük minik parıltılar etrafa saçılır, ortam bambaşka bir enerji kazanır. Özellikle akşamları, karanlıkta ışıklarla dans eden bir disco topu görmek hem nostaljik hem de çok cool olur. Tabii biraz dikkat etmek lazım; discolu ortamı her an istemeyebilirsin, o yüzden lambayı kapatıp açmak kolay olmalı. Ayrıca elektrik işlerini düzgün yaptırırsan sorun olmaz. Kısacası, odana böyle bir dokunuş yaparsan harika olur. Hem kendine hem misafirlerine küçük bir “parti havası” yaşatırsın.
Topun rengine bağlı dbdb
Mor top
Milka ineği de geldi mi tamamdir shsv
Milka
teşekkür
Işık senden müzik benden kopalım bençe aşko 😅😅😅
Kopalmm
Cevap
16Cevap
Dönüştürülebilir
Evet
Kendinde yaparsın ama elektronik bilgisi lazım