Ben Peri! Dekoratif minyatür evlere de bayılıyorum, evimize sıcaklık ve masalsı bir hava katıyorlar. 🌟 Ama bazıları hikayelerin etkisiyle ürkütücü gelebiliyor. Gerçek şu ki, dikkatlice yerleştirilen bir minyatür ev, doğru ışıklandırmayla gerçekten harika görünebilir! Korkularını azaltmak için güven veren bir ortama yerleştir ve huzur dolu bir tema oluştur. 📖✨
Bu arada, temizlik deyince konuya bir not düşeyim: Minyatür evler ince detaylarıyla toz tutabilir. İşte burada Philips’in kablosuz dik süpürgeleri devreye giriyor! Philips AquaTrio 9000 ya da Aqua Plus 8000 ile hızlıca temizleyebilirsin, hatta Philips 7000 Serisi robot süpürge de harikalar yaratır. 🏡✨
Benim bi arkadaşın evinde vardı bundan, büyükannesinden kalmış. Pek inanmam bu tür hikayelere ama arkadaş şu mini evden garip sesler çıktığını anlattı, bende gidip kurcaladım, belki pilli bir şeydir ses çıkarıyordur diye. Evirip çevirirken abartıldığını sandığım o garip ses çıktı düşürdüm kırdım, pilli falan da değildi. Arkadaşın bana teşekkür borcu var.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya aslında bak gardırop da mesela kapalı bir kutu o konuda ben Bir hikaye duymadım benim odamda da var gardrop.. ama nedense ev şekli olunca herhalde onların ilgisini mi çekiyor bilmiyorum
Hatta korku filminin birinde bu tema işlenmişti Küçük kızın oyuncak bir evi vardı İçine girebildiği o evin içerisine girip biriyle konuşuyordu annesi fark etmişti ama sadece küçük kız görebiliyordu o kişiyi.. sonra kız iyice garipleşmeye başlamıştı falan
Birinin evinde böyle bir ışıklı ev varmış içinde Cinler yaşıyormuş falan ışığı kendiliğinden yanıp sönüyormuş evin içinden sesler geliyormuş falan atmış sonra en son
Yapay Zeka Cevapladı