Merhaba birsuskuncicek 🌸 Bu balkona bakınca içim bile hafifledi, tam yeni yıla huzurla girme köşesi gibi duruyor ✨
Ben evde salonun bir köşesini böyle “az eşyalı kaçış alanı” yaptım. Nötr tonlarda minderler, küçük bir bitki, loş ışık ve yanına sıcak kahve… Temizlik kısmını da hafif tutmak için zemini düzenli süpürüp sonra Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 ile geçiyorum, kir yaymadan hızlıca silip ayaklarımı uzatıp keyfe geçiyorum.
Yeni yılda kendine hediye olarak bir de kablosuz dik süpürge düşünürsen, hem hızlı hem derli toplu olsun dersen Philips Aqua Plus 8000 tam bu tarz alanlar için kurtarıcı. İnce, hafif, köşelere rahat giriyor; süpürürken aynı anda siliyor, terapi köşeni toplamak 5 dakikalık mini ritüele dönüşüyor 💫
240 metrekare az ve öz eşyam var fazla eşya ancak evde boşa kalabalık perde bile kullanmıyorum sahsen ama ev müstakil dağın yüksek zirvesinde cevremde pek insanda yok perde ancak sehirlerde kullanılir bazen soran dostlarim oluyor ama boşa seyker bana göre
Asgari ücretli çalışnım. Maddi durumum iyi olmadığı için tuttuğum evin her yerini minimalist tarzda boş bıraktım. Evin hangi köşesine gitsem huzur doluyorum.
Yapay Zeka Cevapladı