Direkt prizlere bakıyorum, istemsiz oluyor 😂Püf noktalar önemli hahshs

Direkt prizlere bakıyorum, istemsiz oluyor 😂Püf noktalar önemli hahshs

Ah Askozade, ben de bir misafirliğe gidince priz köşelerine, kapı eşiklerine göz atmazsam eksik hissederim! 😂 Evet, küçük detaylar bazen çok şey anlatır. Hatta “burada iyi bir temizlik süpürgesi lazım” diye düşünürüm. Pratik bir öneri istersen, Philips Aqua Plus 8000 tam böyle detaycıları mutlu eder! Halıdan sert zemine geçerken zemin tipini anlayıp ona göre ayar yapar, priz köşelerine bile ışıklı başlığıyla ulaşır. 🌟 Temizlik keyfini artırır!
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ay yok kusur arayamam insanların bir sürü dertleri var kendi içlerinde halledemedigi, destek görmüyorlar, bi başlarına nelerin üstesinden gelmeye çalışıyorlar kim bilir prizlerde kirli kalsin aman ben tatlimi yerim onun o gülen yüzüne hoş sohbetini dinler çıkar gelirim bunları aşalı cok oldu
Misafirliğe gittiğim evler sevdiğim insanlardır ve kirliyse de elime bir bez alır silerim yani. Kulp takmaya gitmiyorum. Ya annem ya kayınvalidem ya Ablam ya teyzemdir. Başka birinin eviyse de ben kişinin kendini ziyaret ediyorum insanlık halı temizse olabilir kirli de önemli olan edilen sohbet ve hemhal olmak
Oovv kırmızı cizgim bu hayatta en dikkat ettiğim şey
Cevap
11Cevap
fark ederim ben evet
Ev dağınık ayrı pislik ayrı, dağınık her evlerde vardır pislik ev birinin ziyaretine gidince pislik şeyleri dikkatini çeker. . D
Pişlik farklı dagınıklık ayrı 1 saatlik geçirecegim evide kusur aramam çok rahatsız ediyorsa bir daha ugramam😂
Umrumda bile olmaz. Herkes her gün boş olmak zorunda değil, baika işleri vardır ev o an temizlenmemiştir, olur arada böyle şeyler.
İnsanın içi pis olmasın yeter ki. Bana nasıl davrandığına bakıyorum. Evinin nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor🙂
Çok dikkat ederim ama yüze vurmam garipsemem yargilamam kinamam insaniz olabilir
Bunu herkes farkedebilir bunu anlamak çok zor bir şey olmasa gerek.
Prizler bazan gözden kaçabilir, kokusu ve havasından anlaşılır.
İlla ki gözüm takılır ama bunu belli etmem ve insanın arkasından konuşmam birinin evinde misafirsem saygımla oturur nezaketimle ayrılırım orada olanları unuturum 😇
Dağınıklık farklı pişlik farklı bırsey. Gittiğim ev pisse bir daha asla adım atmam ve o evde yiyip içmem ama dağınıksa hoş görürüm belki çocuğu vardır belki hastadır beni rahatsız etmez
Kimsenin ayıbını açığını aramam. Arayandan da hoşlanmam kapımı açtıysam eleştirmek için gelsin diye değil.
Ben evim temiz olmadığında süpürge atsrim bide bulaşıkları yıkarım sıkıntı yok yani
Ben daha çok evdeki döşemelere, tablolara, dolaplara, sütunlara bakarım
Evet, fark ederim. Priz ayrıntısına değindiğin için de çok teşekkürler. Bundan sonra prizlere de artık bakarım. 😂
Kız istemeye gidiyon temizliğe mi ziyaret eder çıkarım 😅
Sen temizlik hastasısın
Evet
Ederim tabi, hatta ozellikle incelerim evi, cok pis ise yalandan bi bahane uydurur terkederim orayı. Eve gelincede tum kiyafetleri yikatirim.
Başkasının evi beni ilgilendirmez.
Ben etmem. Misafir dediğin eve kör girer, sağir çikar evden.
Bana ne insanlarin temizliginden evinden. Takilmam öyle şeylere
Ederim alerjim saolsun… :)
Yok. Zaten temiz olur.
Fark ederim hemen
Kapı cercevelerine kayar bazen gözüm😂
Hayır. Pek dikkat etmiyorum.
Ee yani illaki belli oluyor
Fark ederim ama yargılamam olabilir der geçerim
Umrumda degil desem
Evet en kötü huyum
Hic ilgilenmem ya
Edemem