Arkadaşınızın veya çok sevdiğiniz komşunuzun evine illaki konuk olmuşsunuzdur.
Dikkat eder misiniz evi temiz olup olmadığına?

Çok dikkat ederim. Çünkü öyle büyüdüm ve öyle gördüm. Ve temizliğin bir zararını da görmedim. Bir eve gittiğimde yerlerde saçlar geziyorsa, parke bez yüzü görmemişse, kapılar tozluysa o evde bir bardak su bile içemem rahat rahat. Huy işte. Yanlış anlaşılmasın, öyle bir ev görsem ne pis kadınmış diye çekiştirmem ancak bir daha gitmemek için çabalarım.
Gereksiz bir fransız külturunden kaynaklı sacmalik ülkemizde ne kadar temizlik bilmemne titizlik müptelasi varsa hepsi çesit çeşit hastalığa yakalanan kisiler
Sebep normal üstü temizlik hastalığı insanların aslinda bağışıklığını güclü tutan bakterileride temizlediği icin sürekli kimyasallarla takviyeli bir hayat sürdüğümüz icin vücut bağışıklık icin aldığı bakterileride antikor üretmeye basliyor çünkü onuda zararlı bakteri olarak görüyor onu tanimiyor cünkü dolayisiyla gerksiz temizlik özentisi olmayın hatta topraga basın camura basın. Ayy eve bak pırıl pırıl falan filan iste o pırıl pırıl evden sürekli astım hastaları çıkıyor çünkü sürekli evin icinde temizlik malzemesi adı altında asitli deterjanlar köpukler dolasıyor akcigerdeki bronslar tahris oluyor ciger kendini yenilemeye calistikca su topluyor ve zatürre benzeri hastalıkları da beraberinde getiriyor
Misafirlikteki evin temizliği ya da bok götürüp götürmedigi benim önem alanım degil gider oturrum benim bağışıklığım gücluyse evde ne virusu olursa olsun etkisi olmaz guclu degilse zaten ev komple sabundan yapilsa gene kacari yok takilmayin böyle seylere
Genelde sağıma soluma bakmam bir yere gidince dikkatlice incelemem ama çalışırken bir eve misafir olmustuk ev daganik değil pis bir evdi , kahve ikram edildi fincanin kurpu güzel yıkansa çıkacak şekilde yapışmış lekelerle doluydu ev sahibi biraz saf ve yaşı yerindeydi nezaketen v
incitmemek için bir solukta içtim kahveyi oda sondu. Artık pis olduğunu düşündüğüm yerlerde gıda olarak birşey tüketmiyorum mutfağa yöneldiklerinde birşey hazırlanmadan tokum gibi cümleler kuruyorum gıda olmadığı sürece de evin temiz mi pis mi olduğuna gözümü yumuyorum
Öncelikle gerçekten misafirliğe bayramdan bayrama giderim nefret ederim ev oturmalarından, misafiri de sevmiyorum. Aşırı bir pislikten bahsediyorsan elbette midem bulanır ama bir haftadır toz almıyormuş, yok evi süpürmemiş, bunlara takılmam
Cevap
12Cevap
Hayır etmem, misafirliğe kusur bulmak için gitmiyorum, sevdiğim insanları görmek için gidiyorum ve kimsenin kusurunu bulmaya çalışmayi, açığa çıkarmayı sevmem ve doğru da bulmuyorum
Aslında tek önemli şey böcek ve bardak çatal tabak kirli olmaması yerde çöp halıda leke perde de leke pek rahatsız olmama normaldir ama çatal kaşık tabak bardak kir var ise o ev kirlidir emin ol 😱
Hiç önemsemem, insanlık hali, canı temizlik çekmemiş olabilir, bir rahatsızlığı olabilir.
Obsesif kompulsif olmasından iyidir 😂
Relax takılan insanları severim.
Aşırı titiz birisi olarak misafirliğe pek gitmem gittiğimde ya kötü komu oluyp ya da su bardağının kenarında pislik oluyo belki sizede denk gelmiştir
Çok bariz bir pislik yok ise kimsenin evini dip bucak incelemem.
Misafir umduğunu değil bulduğunu...
Kimsenin temiz ya da pasaklı olmasi beni ilgilendirmez ama özellikle wc sıkıntılı ise bir daha girmem 😂
Hayır çoğunlukla tek kaldığım için ve dağınık yaşadığım için başka yerdeki dağınıklığa önem vermem 😅
Çocuk varsa önemli değil, yoksa vala gözlerimle 5 dakikada tararm önemli ben çok titizim evi pisse yaptığı çayı icemem
Evet yaa valla kusura bakmasınlar ama buna dikkat ederim.
Beni rahatsız durum varsa ufaktan kaçarım😀
Sevdiğim biriyse çokta umrumda olmaz evinin pis olması kendi tercihi.
Gittiğim evin temiz olmasına önem veririm temiz değilse 1 bardak su bile içmem.
Temizlik önemli ama dağınıklık değil çünkü bende dağınığım😂
Kesinlikle önemli. Ufak dağınıklıkları sorun etmem ama temiz olmalı.
Evet önemli tabi ki temiz değilse burdan beni önemsemediğini çıkarabilirim.
Titiz olmak zorunda değil ama misafir geleceğini biliyorsa temiz olsa iyi olur
Yani türk insanları olarak sizce misafirliğe gittiğimizde pis ev görme olanağı% kac
Dikkat ederimm, özellikle mutfağı temiz değilseee ikramlıklarını da geri çeviririm 🤨
Evin değilde o an olmayabilir normaldir ama kişinin kendisi temiz mi o çok önemli benim için
Yanin göze batan birsey yoksa pek görmem, detaylı incelemem... oldu diyelim pek dert etmem...
Pisse Bi daha kolay kolay gitmem önemli bence dağınık olabilir ama pis olmasın
Temiz olması tercihim genelde titizdir arkadaslarim
Kesinlikle Hayır. Zaten gittiğim evin enerjisi güzelse o bana yeter✨Hatta aslına bakarsan hiç görmüyorum bile dağınık ouunca onlar kendileri "Ay üzgünüm biraz dağınık" deyince anlıyorum JSNSUEJEUEJRH
Oturacağım yer, yemek yiyeceğim tabak çatal bardak vs temiz olsa yeterli. Diğer odalar, yok kapının üstüne kadar toz alınması çok saçma kfkdlwoxoso
Valla temizlik benim için çok önemli. Eğer temiz değilse bir bardak çayı bile maalesef zor içerim.
Davet ettiyse tabi ki önemli temizlik imandan gelir
Ama normal sıradan gidiyorsam dağınık olabilir sorun etmem
Tuvalet ve mutfak temizse sorun yok
Evet. Özellikle de yatıya kalacaksam çok önemlidir
Önemli. Birşey yiyip icemem yoksa.
Çok önemli bir daha evşne gitmem pislerse
Evet dikkat ederim temiz olması gerekli
Pis insanlarin evine gitmem önemli evet
En önemli şeydir zaten
Evet, çok çabuk tiksinirim.
Ederim özellikle WC. Dikkat etmek gerekir
Dağınıklık olabilir ama temizlik önemli.
Ederim temiz değilse orda kalmam hemen çıkarm
degil
Ederim
Yani temiz olsun
Tabiki önemli yoksa çay bile içemem orada.
Aksine çok önemli.
Hayir dikkat etmem.
Önemli
temizlik onemlidir her zaman
Temiz olmalı
Önemli tabi
Tabi önemli baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?