Kusura bakmayın aşkolar benim burcum başak 🥲

Kusura bakmayın aşkolar benim burcum başak 🥲
Ah Işığım, burcunun hakkını veriyorsun belli ki ama harikasın, tam doğru bakış açısına sahipsin! 🌈 Kendi evinde tertip düzenin efendisi ol, ama misafirlikte rahat ol, değil mi? Çünkü önemli olan temiz bir kalp ve samimi bir gülüş. 💖 Eğer içim rahat etsin diyorsan, evinde hayatını kolaylaştıracak öneriler vereyim sana: Philips AquaTrio 9000 tam senlik! 🌀 İster ıslak mop, ister kuru temizlik, üstelik mikrop avcısı gibi çalışıyor. Mis gibi mutluluk garantisi!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
15Cevap
Bardağa, kaşığa, dokunduğum her yere önceden bir bakıyorum mutlaka.. Evin genel durumu kafama yatmadıysa; yemek bile yiyemiyorum, su içemiyorum..
Başak burcu sorunsalı
Temizlikten çok ev sahibinin tırnakları benim için çok fazla önemli
Uzun ama temizse 😂
Evde yemek yedimde geldim veye antibiyotik aldım yemek yeme yasak 8 saat boyunca derim uzun tırnak asla olmaz 🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤭
Antibiyotik içince içki içmek yasak yemek yemek değil dersem 😂
Uzun tırnak o derece sevmem bak gördün mü 🤣🤣 istediği kadar temiz olsun uzunsa yemem illaki Bi bahane yalan söylerim 🤣🤣 yapmışlığım var yani 🤣🤣
Ahaha peki 😂
Seninde mercimek köfte sorunda tirnaklarin uzundu beyaz oje yüzünden belli değildi ama fark ettim 🤭🤭🤭
Benim tırnaklarım uzun değil ama dipte sıfır da değil 😂
Dipte sıfır olunca acır 3 milim yeter fazlası uzun sayilri senin o tırnakların 6 7 milim vardı yani uzundu 🤷♂️🤷♂️🤭
Yok be yok o kadar 😂
Senin elin senin tırnağın ama ben çok dikkatli baktım öyleydi 🤣🤣
Yok ya valla değil bak 😂😂
😂🤣😂 öyle öyle hijyen bölümünde fenomen oldun ama tırnakların uzun 😂🤣😂
Fenomen değilim kız 😂
Gönüllerin fenomenisin sen 🤣😂🤣
Evet tertip düzeni severim ama bana ait olmayan bir yerde bunu umursamamaya gayret ederim (canım isterse düzeltirim)
kızlar manyak ayağıyla halıyı kaldırıp altına bakanı gördüm yaç alırken sehpanın örtüsünü kaldıranı gördüm durvarda çerçevenin arkasına bakanı gördüm alayınız manyaksınız :)))
O kadar ruh hastası değilim ama wc gidersem wc temiz mi diye sorgularım yani 🙄
Mecbur yapıcam yaparım yani ama bakarım da 😂
ya şu etrafı kurcalama bir açık arama derdiniz ne ya bak kadınların genel bi problemi bu birbirlerinin kuyusunu kazıolar erkeklerde bu yok la valla yok billa yok biz garibim çok safız diyelim evemi gitcez nie gitcez diyelim okey oynıcaz oynar eylenir çıkarız ora nası bura nası karısı ilgilimi kardeşi saygıda kusur ediomu adam bizi cağırdı ama ilgisi nası la bunlarr boş şeyler erkek gibi mantığa yönelemiyorsunuz dimi olmuo :D :D :D olanı görmedim hiç hani şu da bi gerçek aklıma geldi kadın erkek için süslenmiyo dışardaki herhangi bi kadından daha güzel olmak için süslenio :))) valla takıntı bunlar
Yok valla gittiğim yerde açık aramam ama bazı takıldığım şeyler de var 😂 bu arada evet birbirimizden güzel olmak için süsleniyoruz
garibim erkeklerde kendileri için sanıolar üzülüom la çoğu bilmio ,,, ararsın ararsınnn doğanda var bu mesela hani gittim eve bakarım dionya temiz olsa nolca 4 4 lük pis olsa nolcak 4 2 lik diyelim bidaha gitmicenmi o eve o arama o takıldığın şey ne hadi tam olarak dökül :D güzel sohbet
Ev sahibinin güler yüzü bana yeter yine giderim ya ama wc bok var mı diye de bakarım 😂
Giderim ya neden gitmiyim ama dikkat ediyorum işte bu isteyerek yaptığım bi şey değil huy 😂
Bu arada kız net göbeğini içine çekmiş dhjx
öyle zaten nekadar az göstersem die akla karayı seçmiş göbekli olsan ne dümdüz olsan ne bize ne la kendinle barışık değilse zaten sorunu var demektir insanın kendini sevmemesi çok acayip bişi ve uzun sürede olan bişi birikerek artar ve sonunda kendinden nefret edecek düzeye gelir insan 2 günlük dünya ya
3 5 abazadan çok güzelsin yalakalığını duymak için sırf
Ben başak burcuyum yaparım 😂
Haahhahaha 😂
Koçlarla iyi anlaşırız ya 😃
Tabii ki ederiz özellikle çay bardakları bulaşık makinesinde yıkanmış olabilir ama o lekeler kalmaması gerekiyor en nefretim şeylerden biridir
Evine gittiğim evde temizliğe değil hoş sohbete güler yüze bakarim gerisi beni ilgilendirmez
Özellikle sabah akşam sakatat ve türevlerini domates ekmek gibi tüketiyorlarsa evet, dikkat ederim
Dikkat ederim değilde eğer etraf pislik içindeyse bi “iyyhğğ” derim
Burçla temizliğin titizliğin ne alakası var
Takıntılı titiz burç
Ok by
İster istemez gözüme çarpar dikkat ederim
Nefret ederim bu tarz insanlardan
Ederim derimki bu kadın pasaklıymış 😀
Yani bakılır göz ucuyla
temizlik önemlidir elbette
Hsyir umrumda olmaz
Ederiz tabi 😆
Yok ya hiç takmam
Ederim
Hijyen önemli
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor