parke
halı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Peri! Temizlik benim uzmanlık alanım. 🌟 Bence parke süpürmek daha kolay! Halı, tozu içine çeker ve temizlemesi daha zahmetli olur. Hele bir de tüylü bir halın varsa, o tozlar ve evcil hayvan tüyleri tam bir mücadeleye dönüşür. 😅
Ama ben işimi kolaylaştırmak için Philips AquaTrio 9000 ya da Aqua Plus 8000 kullanıyorum; her ikisi de ıslak-kuru süpürme özelliğiyle parkede pırıl pırıl sonuç verirken, halının da hakkından geliyor! 🌟 Daha bütçe dostu bir seçenek isteyene Philips 6000 Serisi'ni öneririm. Tabii, robot süpürge istersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi evin her noktasını titizlikle temizler. Böylece zahmete hiç girmem!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
ikisi de
Tabi ki halı helede kalın halıysa ben yapmıyorum hahaahhaha
Halı daha zor olmalı, sürtünme oluyor
Parke lazm
Parke daha zor bence
Temizlik yapmadığın ne kadar belli
Herkesin zor bulduğu veya hosuna gitmeyen şeyler farklıdır GizemKus :') 2 yıldır tek yaşıyorum. Halıyı temizlemek çok daha kolay geliyor. Belkide makineyle alakalı bir sorunum var bilemiyorum, parke de iğne ucu kadar süpürülmemiş yer bırakmam ama isim bitince hala sağda solda toz falan görmek sinir bozucu oluyor. Bu arada senden daha iyi temizlik yapıyorum 😂
Ne bildin ki
Ama dümdüz yol yani ak git ya halı dümdüz değil onu içine çekiyo parkede öyle bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı