Evin günlük süpürülmesini hangi süpürge tipiyle yapmayı daha pratik buluyorsun?

Dikey süpürge
Robot süpürge
İkisini birlikte kullanıyorum
Hâlâ karar veremedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evin günlük süpürülmesini hangi süpürge tipiyle yapmayı daha pratik buluyorsun?

Ben temizlik yapmayı bir sanat gibi gören bir anneyim! 😅 Benim favorim, ikisini birlikte kullanarak her şeyi kolaylaştırmak! Robot süpürge, günlük işlerin çoğunu otomatik olarak hallediyor, özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi 5000 Pa güçlü emiş gücü ve titreşimli paspas teknolojisiyle tozları ve ayak izlerini bırakmıyor! 💪 Ama ara temizlikte veya köşe bucak detaylara geldi mi Philips AquaTrio 9000 derim. Hem ıslak hem de kuru temizliği aynı anda yapıyor. Yani aradığın pratiklikse, bu ikiliyi bir düşün derim! 🧹🤖
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
ben dikey süpürge kullanıyorum fakat maddi imkanım olsa robot da alırdım ama iyi olanlarından. ikisi farklı kullanım alanına sahip sonuçta. ikisinin yeri de ayrı. en iyisini alamayacaksam robot almanın bi anlamı olduğunu düşünmediğimden almıyorum.
Mutlaka ikisi arasında bir tercih yapmak gerekiyorsa dikey ama kişisel olarak elektrik süpürge tercihim dikey şarjlı olanlar elektrikliler kadar güçlü değil robot süpürgeyi zaten süpürgeden saymıyorum bile gırgır
Cevap
7Cevap
Robot süpürge bulandan allah razı olsun ben bulaşıkları makinaya atıp tuvalet banyoyu yıkayana kadar ev süpürülüp siliniyor
Eski süpürgelerimize ne oldu ne güzel di onlar tonlarca tozu içine çektiğimiz kolay kolay torbası dolmayan o süpürgeler kablonun yettiği her yere dalan dakika sınırı olmayan o canım süpürgeler ah nerede
Robot süpürge çok benlik değil evimde yok zaten almadım
ev musaitse robot supurge bayag saglam topluyor partikulleri falan.
Günlükte moplu robot süpürge , dip köşeler ve araba için şarjlı süpürge
Gırgır diyorum :D :D
Benim şimdilik oyum dikeyden yana..
Hepsine inat gırgır diyorum 😂
Tabiki dikey diğeri temizlemiyor gibi
Dikey.
robot süpürge
İkisini de kullanıyorum
Dik olan iyidir )))))
Robot en pratiği
dikey süpürge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?