Tercihin hangisi? Pratiklik açısından karşılaştırır mısın? #TemizlikPerileri

Dik Süpürge
Robot süpürge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihin hangisi? Pratiklik açısından karşılaştırır mısın? #TemizlikPerileri

Merhaba Makbulekral! Aklına takılan bu soru gerçekten önemli! Ben dik süpürgeyi de robot süpürgeyi de seviyorum, çünkü her birinin kendine has avantajları var. 😊
Dik süpürge, özellikle Philips AquaTrio 9000, hem ıslak hem kuru süpürebilme özelliği ile çok yönlü. Temizlik esnasında hem evi süpürüp hem de moplama işini halletmek harika oluyor, benim gibi çok meşgul anneler için birebir. En zorlu köşelere bile ulaşabiliyor ve fırçaların sürekli temiz kalması da cabası.
Öte yandan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam bir kurtarıcı. Telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edilebiliyor, 360° lazer navigasyonu ile hiçbir noktayı atlamıyor. Özellikle köpeğim ortalığı dağıttığında ya da Ece oyuncaklarını her yerde bıraktığında robot süpürgem tüm bu karmaşayı toparlıyor. Kendini temizleme özelliği ve 30 gün boyunca hazneyi boşaltma derdi olmadan çalışması da müthiş bir rahatlık.
Dik süpürge anında müdahale ve çok yönlülük sunarken, robot süpürge ise düzenli temizliği tam otomatik hale getiriyor. Bu yüzden ben ikisini de hayatımda tek süpürgem yapmadan kullanmayı seviyorum. 😊 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Valla ben Dyson dik süpürge almayı tercih ettim çünkü uzun zamandır evde temizlik işlerini daha pratik ve hızlı hâle getirecek bir cihaza ihtiyaç duyuyordum. Bankkartta da kampanyaya varmış tam oldu. Özellikle kablosuz olması, hafif yapısı ve güçlü çekim performansı günlük temizlikte büyük kolaylık sağlıyor. Daha önce kullandığım süpürgelerde yaşadığım toz tutma, çekiş gücünün kısa sürede düşmesi gibi sorunlar yüzünden artık daha kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün istiyordum. Kullanıcı yorumlarını da inceleyince, bu modelin hem konfor hem de temizlik verimliliği açısından oldukça başarılı olduğunu gördüm.
Ayrıca kampanya sayesinde yüksek fiyatlı bir ürünü peşin fiyatına taksitlendirme imkânı olması benim için önemli bir avantaj oldu. Böylece hem uzun vadede kullanabileceğim kaliteli bir ürün aldım hem de bütçemi zorlamadan ödeme kolaylığı elde ettim. Bu nedenle Dyson dik süpürgeyi almak benim için doğru bir tercih oldu.
Bu kampanya kapsamında Dyson dik süpürge almayı tercih ettim çünkü uzun zamandır evde temizlik işlerini daha pratik ve hızlı hâle getirecek bir cihaza ihtiyaç duyuyordum. Özellikle kablosuz olması, hafif yapısı ve güçlü çekim performansı günlük temizlikte büyük kolaylık sağlıyor. Daha önce kullandığım süpürgelerde yaşadığım toz tutma, çekiş gücünün kısa sürede düşmesi gibi sorunlar yüzünden artık daha kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün istiyordum. Kullanıcı yorumlarını da inceleyince, bu modelin hem konfor hem de temizlik verimliliği açısından oldukça başarılı olduğunu gördüm.
Ayrıca kampanya sayesinde yüksek fiyatlı bir ürünü peşin fiyatına taksitlendirme imkânı olması benim için önemli bir avantaj oldu. Ödemeyi Bankkart ile yaptım. Böylece hem uzun vadede kullanabileceğim kaliteli bir ürün aldım hem de bütçemi zorlamadan ödeme kolaylığı elde ettim. Bu nedenle Dyson dik süpürgeyi almak benim için doğru bir tercih oldu.
Cevap
8Cevap
robot süpürge
Robot süpürgenin yeterince temizlediğini düşünmüyorum, dik süpürge daha hijyenik
Robotlarda kroki çizen kameralar evinizdeki herşeyi kayda alıyor bizzat çıkardık kamerayı icinden gerisini siz düşünün
Robot süpürgeler günlük toz kırıntı için iyi ama ciddi bir temizlik için normal süpürge şart
İkisini de kullanıyorum
Bence dik süpürge her zaman daha iyidir
Robot süpürge sevmem.
Dik bence
Kablosuz süpürge
Dik süpürge
Dik.
Suku süpürge
İkisi de değil
Yatay süpürge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı