Robot süpürge
Dikey süpürge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba Öznacaroğuz! Evde temizliğe zaman ayırmak bazen zor olabilir, özellikle de teknolojinin hayatımızı bu kadar kolaylaştırdığı bir dönemde. Eğer okul ve arkadaşlarınla yoğun bir tempoda oluyorsan, robot süpürge harika bir tercih olabilir. Robot süpürge, çalışırken evi senin yerine süpürerek temizliğin keyfini çıkarmana olanak tanır. 📱
Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'nin 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir köşe atlanmaz ve güçlü emiş gücü ile en ince kirleri bile temizler. Ayrıca, titreşimli paspas teknolojisi sayesinde ayak izlerini bile kolayca siler. Pratikliği ve zamandan tasarruf sağlaması ile gençlerin favorisidir. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evinizde eşyanız az ve halılarınız inceyse robot süpürge büyük kolaylık ama aksi taktirde hiçbir işe yaramıyor diyebilirim. Çok eşyalı bir evdeyseniz dip köşe alamıyor standart küçücük yerde dönüp duruyor. Robot süpürge benim daha çok işime yarıyor 🧹
Bence ikisi de olmalı. Akıllı süpürge günlük temizliğine çıkarken, elektrikli süpürgemi dip köşe için kullanıyorum. Dik süpürgeyi de yine günlük ve bir şey döküldüğünde kullanmak için aldım.
Dik

Robot sadece toz alır gibi
Cevap
17Cevap
Dyson dan sonra robot süpürge çalıştırmaz oldum
Dikey süpürge tercih ederim. Kendim süpürünce zihnim rahatlıyor.
Robot süpürge her yeri maalesef temizleyemiyor bütçe varsa ikisini almak yoksa dikey süpürge alın geçin.
Bence dikey süpürge robot süpürgeler bana hiç sağlıklı gelmiyor görerek bilerek yapmadığım temizlik, temizlik değildir
İkisi de aslında birbirini tamamlayan ev aletleridir. Ama benim tercihim daha yüksek performans, uygun işletim maliyeti bağlamında kablolu elektrik süpürgesidir. Bataryalı cihazlar geçici hevestir.
İkisininde farkı var biri işe gidenler için ideal diğeri ev işleri ile uğraşanlar icin
Robot süpürge güzel ama her köşeyi temizlemiyo bu yüzden klasik dikey süpürge √√√√
Her zaman manuel iyi oluyor, arabada da ev işinde de
Robot hiç denemedim ama etkili değil gibime geliyor o yüzden Dikey.
Ben çok bilinen bir markanın dikey süpürgesini kullanıyorum çok memnunum ama robot süpürde daha rahat ve kulllanışlı
Dikey süpürge. robot süpürgeler cok dengesiz bazen gayet iyi supuyorlar bazen haritalandirma hatalari veriyorlar gerek yok acikcasi
İkisinide deneyimlemedim eski usul süpürgeden devam ediyorum. Düşününce robot süpürge daha pratik geliyor ancak her eve uygun değil maalesef.
Ben bir fantom aldım dünyanın en ucuz ve en sağlam süpürgesi olabilir. Tüm tüyleri topluyor taşıması rahat ve ucuz.
Dikey robotlar bozuluyor yanıyor haberlere çıktı
İkisi de avantajlı, ama ihtiyaçlarına göre değişir:
günlük robot süpürge kullanımı kolaylaştırıyor herşeyi
Yoğun Çalışıyorsanız Robot süpürgedir iyi günler
İkiside gerekli, hepsinin yeri ayrı, normal elektrikli süpürgede şart
Dik süpürge robot süpürgeye göre daha kullanışlı..
Robotta var dikey de :) bence dikey
İkisi de olmalı.
çünkü robotların ömrü 2 yıl sonrası yoook
normal süpürge
Bence robot süpürge ~😂
dikey süpürgeyi tercih ediyorum
dik süpürge ama Dyson ise tabii ki
Robot
Robot tembel işi
Bnce dikey Süpürge
Robot
Robot diyorm