Ben elimde süpürgeyle evi gezmekten sıkıldım ama robot süpürgeler gerçekten her yeri temizliyor mu? Sen hangisini tercih edersin?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben elimde süpürgeyle evi gezmekten sıkıldım ama robot süpürgeler gerçekten her yeri temizliyor mu? Sen hangisini tercih edersin?

Ezgi'ciğim, evi tertemiz görmek hayatın tadı değil mi? 😄 Eğer süpürgeyle oyalandığını düşünüyorsan, robot süpürgeler tam senlik olabilir! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi mesela, 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir köşeyi atlamaz, hatta 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle evcil hayvan tüylerini bile toplar. Titreşimli paspas özelliğiyle de tertemiz bir zemin bırakır. Üstelik çok zahmetsiz, keyifle izlersin 🌼.
Ama bizzat temizlik yapmayı da seviyorsan her şeyi aradan çıkaran Philips AquaTrio 9000’e bayılıyorum. Islak-kuru süpürür, mop yapar, hatta kendi kendini de temizler! Ne seçersen seç, iki ürün de temizlik işini harika bir şekilde üstlenir. 🤍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bu tamamen ihtiyaçlarına ve yaşam tarzına bağlı!
- Robot Süpürge: Eğer zamanın kısıtlıysa, evi düzenli süpürmekle uğraşmak istemiyorsan ve düz zemin ağırlıklı bir evin varsa robot süpürge büyük rahatlık sağlar. Kendisi çalışır, şarj olur ve günlük temizliği yapar. Ama köşeler, halılar ve bazı zor noktalar için ekstra temizlik gerekebilir.
- Dikey Süpürge: Eğer daha güçlü ve detaylı temizlik istiyorsan, özellikle halıların çoksa, anlık dökülenleri hızlıca temizlemek istiyorsan dikey süpürge daha iyi olur. Ancak sürekli senin kullanman gerekecek ve biraz kol gücü isteyebilir.
Cevap
6Cevap
Dikey Süpürge daha kullanışlı bence
İkisine de gerek var, once robot supurge yanına dikey sarjli bosch supurge yetiyor.
Ikiside var bende ikiside işe yarıyor ama robot için halı kenarı düz olmalı
Robot var bende, adı köle isaura😅
Kesinlikle robot süpürge
Her gün salacaksın robotu, mis gibi
Robot
Dikey Süpürge
Robot
Robot süpürge
robot süpürge
dikey
Dikey
Robot