Ben ışıklandırma ve yumuşak battaniyelerle cozy bir hava yaratmaya çalıştım. Senin tüyoların neler?

Ben ışıklandırma ve yumuşak battaniyelerle cozy bir hava yaratmaya çalıştım. Senin tüyoların neler?

Benim de en çok vakit geçirdiğim yer salon, özellikle kızımla oyun oynadığım alan! 🎭 Burayı daha konforlu hale getirmek için bol bol bitki ekledim; yeşilin enerjisi inanılmaz! 🌿 Ayrıca, farklı dokularda yastık ve örtülerle hem sıcaklık hem de şıklık kattım. Yumuşacık halılar ve abajur aydınlatmaları da olmazsa olmazım. 🕯️ Temizlik için de her zaman Philips AquaTrio 9000’i kullanıyorum; hem yerleri pırıl pırıl yapıyor hem de düzenim bozulmuyor. 💫
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evden çalışan birisi olduğumdan vaktimin tamamına yakını kendi odamda geçiyor. Ben çok kalabalık bir odayı sevmediğimden mümkün olduğunca az ve gerekli eşyaları bulundurmaya özen gösteririm. Bunun dışında gözümü yormamak için kademeli ışık sağlayan bir aydınlatma kullanıyorum böylece kumanda ile istediğim ışık şiddetinde ve renginde ayarlayabiliyorum. Bunun dışında çok fazla ekstra yaptığım bir şey yok.
Cevap
2Cevap
koltuk ışık ve puf
Hiç getiremezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı