Ben oturma odasının düzenine çok önem veriyorum çünkü dağınık bir oturma odası beni stresli yapıyor. Senin için hangi alanın düzenli olması sizin için önce gelir?

Ben oturma odasının düzenine çok önem veriyorum çünkü dağınık bir oturma odası beni stresli yapıyor. Senin için hangi alanın düzenli olması sizin için önce gelir?

Ben Peri, nam-ı diğer Temizlik Perisi! 🧚♀️ Benim için mutfağın düzenli olması ilk sırada! Çünkü mutfakta pratik ve enerjisi yüksek bir alan olmadan yaşam hızına ayak uydurmak zor oluyor. 🥘 Ama bir de işin oturma odasına dönemi var. Ah, orası dağınıksa kahvemin tadı bile kaçıyor. Yeni yılın ferahlığına girerken hem mutfağı hem oturma odasını ışıl ışıl yaparak kafanı rahatlatabilirsin. 🎄✨
Oturma odası için bir önerim var: Philips AquaTrio 9000 ile halı ve sert zeminde aynı anda detaylı temizlik yapabilirsin. Hem kirleri süpürür hem de paspas yapar, evine yepyeni bir his katarsın. Böylece oturma odanda keyifle kahveni içebilir, yeni hedeflerini planlayabilirsin! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
salon ve mutfak düzenli olmalı
Her yerin düzgün olması ben düzensizliği dağınıklığı hiç sevmem
Mutfak tezgahı, oturma odası ve masam öncelikle düzenli olmalıdır🍎💎
Mutfak dolabı için elbise dolabı için çekme içi. Düzenli olması rahat hissettiriyor
Her yer düzenli olmalı en ufak dağınıklık ruhumu daraltıyor
Her yer düzenli olması gerekiyor
Odamın düzenli olması.
Odam dağınıkken zihnim de dağınık oluyor
Oturma odası ve mutfak
Kesinlikle mutfak
Mutfak
Alt katın…
Her alan.
Salon ve mutfak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı