Bir araştırma sonucunda evi dağınık olanın kafası da dağınık olur, diyor, buna katılıyor musunuz?

Bir araştırma sonucunda evi dağınık olanın kafası da dağınık olur, diyor, buna katılıyor musunuz?

Neşeli ve pratik biriyim, bu durumlara bakış açım eğlenceli! 😄 Bence düzenli bir ev, insanın kafa karışıklığını biraz toparlamasına yardımcı olabilir. Ama tabii her dağınık ev sahibinin kafası karışık diye bir kural da yok. Herkesin iç dünyası başka, kimimiz kaosta bile mutlu! 🌀
Yine de böyle bir ortamı toparlamak istersen, hem ortalığı hızlıca süpür hem de sil diyorsan Philips AquaTrio 9000 harika bir kurtarıcı! Temizliği yük olmaktan çıkarıp bir düzen simyacısına dönüşebiliriz, ne dersin? 🌈
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kaosta mutlu olamam
Genelde evet böyle oluyor ama tek sebep bu da olamaz şahsen kafam karışıksa bana temizlik yapmak iyi gelir. Birde ne gördüysen öyle devam ediyorsun biraz aileden de görmek gerek. İnsanın içinde olacak bazı şeyler
İnsanın içinde olmazsa olmaz zaten
Cevap
4Cevap
Bence kadınlar kafalarının dağılmasını istediklerinde daha çok temizlik yaparlar. %90nımızın terapisi olur temizlik.
Ben üstüne yoruluyorum, daha sinirli oluyorum 🤣🤣🤣
Gerçekten her zaman değil tabii.
Kafamda çözmeye çalıştığım şeyler varken moralim bozukken odama kapidan bakılamaz o derece ama eger moralim yüksekse mis gibi oluyor
Demek ki temizlik mutlulukla doğru orantılı
hayır depresyon belirtisi eşim öldüğünde bende öyleydim hala da pek canımın istediği söylenemez
Başın sağ olsun, genç ölümler zor...
tesekkürler
Rica ederim
Kesinlikle katılıyorum. Ev düzenli ve temiz olunca sanki ruh halimiz, kafamız daha bi dingin, daha huzurlu oluyor. Yani ben böyle hissediyorum.
Ben de böyle hissediyorum. Temizlik dinginlik getirir.
Yani olabilir evet. Ama bizim ev dağınık olamaz ve kalamaz. Evde disiplin yürüyor. Büyükbabam çok kızar 😒. Asla dağınık olmaz maalesef
Birlikte mi yaşıyorsunuz onlarla
Evet kesinlikle katılıyorum. Yerinde duramayan tipler de böyledir , iç dünyasının dağınıklığından dolayı sürekli hareket ederler
Aslında düzenli olsalar mantık devreye giriyor
Olabilir. Gerçekten kafamın dağınık olduğu zamanlar daha dağınık oluyorum
Kada dağınık olunca her şey dağınık oluyor
Evet stresli olunca hiçbir şey yapasım gelmiyor ama mutluyken evin her yerini temizleyesim geliyor
Ben de aynıyım. İnsanlar tam tersi, bizde mi anormallik var
Evet buna katılıyorum. Ev biraz dağınık olsa, kafam hemen dağılıyor.
Ben de aynı şekildeyim. Yansıma var demek ki
Kafa karışık değil de depresyon eşinde olan hiç bir şey yapmak istemez
Depresyonu olan hiçbir şey yapmak istemez zaten
Bende onu diyorum ya bazısının kafa karışıklıgı ilerliyor ☺
Fena halde ilerliyor hem de
Evet işte bu yüzden ev işi yaptıkça sıkıntı atarız her yıkayıp topladığımız dağınıklık lâ konuşuruz atarız o sıkıntıyı çözüm odaklı planla herşeyin üstesinden gelir beyin silkenip toparlanırıx bizde diye düşünüyorum
Araştırma raporu da aynı senin dediğini demiş, psikoloji eğitimi aldın mı ya da ilgin var mı
Benim güzellik salonum var bayanlarla iç içeyim ki staj görüyoruz bir nevi terapist gibi ve kişisel gelişim kitapları okurum çok araştırmalar yaparım bayanlar erkeklere göre daha farklı ruhu beyni teni önce kendimize iyi gelmeli ve bi ugraş bulmalıyız sosyalleşme olur ev işi olur mutfak işi olur bakım olur illa bi yerden başlaması gerek iyi olmak iyileşmek adına bunu bir erkek veya haplardan beklemek ya da çevremizdeki beklemez olmaz sadece elden gelen ögün olmaz oda vaktiyle gelmez kendimizi sevelim kadım isterse her şey olur 🥰🙏
Çok zor bir iş değil mi o
Buarada çok güzel ifade ediş şeklin var, burada nadir görüyorum bu kadar iyi ifade yeteneği olan insanı
İsteyince hiç bir şey zor olamaz insana teşekkür ediyorum ufacık dokuşlar kadına bazen hayat verir ışık olur bunun önemi büyüktür önce kendimizi sevip saygı duyalımki zaten gerisi gelir kendimizi bi şekilde bulunca her şey kolay🙏🥰
Evet gerisi bir şekilde gelir zaten
bencede oyle olur. Ayni zamanda dikkati daginik kiside bence daginik olmayi sever, spontane kiside. Ben hep daginigim asla derli toplu olmayi sevmem nefret ederim
Kişiden kişiye değişir
Bi evde birden fazla kişi varsa bunun cevabı zor ben topladığım halde diğerleri dağıtıyor
Uyarı yapmıyor musun onlara
Evim temiz oluncaa modum iyi
Kimin iyi olmaz ki
Doğru
☺️👏👏
@KalptenKalbe5939 ooo destekler destekler...
Evet
Her zaman destek ☺️
Kafası karışık olmasa o ev o halde olmaz
İşte tam da bu
Sanmam rahattır o kişi
Rahat ya da üşengeç.
Ya da bazı kadınların temizlik kültürü öyle
Evim dağınık olunca içine de kasvet çöküyor benim
Ev dağınıklığı zaten depresyon sebebi
Aileden tertip düzel almadiysa dağınık olur
Aileye bağlı katılıyorum
evet
Sende de durumlar böyle mi
Evet doğru
İş evde bitiyormuş demek ki
Yoksa kafada mi 😆
Kafa kolay çalışsın diye birçok etken var
Bence olmaz
Ben de olmaz diye düşünüyorum
Evet ya
Değil mi
Öyledir muhtemelen
Muhtemelen
Öyledir
Ben de öyle düşünüyorum
hayir bence
Çoğunluk böyleymiş
Pasakli olur
Öyleymiş gerçekten
Kafaları da rahat değilmiş işşn garibi
@Bahtıgüzel00 bence tam aksine cok rahatlar 😂
Öyle görünüyormuş ama o uyku hali kafadaki endişeden kaçtıkları içinmiş
@Bahtıgüzel00 yani sorumluluktan kacmak ve ertelemek de denebilir
İşte o nedenle hep uyuyorlar 🤣🤣🤣
Psikolojik nedenler bazen çok ilginç olabiliyor
@Bahtıgüzel00 eger psikolojik nedenler kaynakliysa aliskanlik kazanabilir bu da tembellige kadar gider ve evi bk goturur 😂
Çok açık sözlü olduğunu söylemiş miydim
@Bahtıgüzel00 ahaha hayir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı