Ben bir günümü ayırıp düzenleyince terapi gibi hissediyorum ama 3 gün sonra her şey eski haline dönüyor. Sen dolaplarını nasıl toparlıyorsun?

Ben bir günümü ayırıp düzenleyince terapi gibi hissediyorum ama 3 gün sonra her şey eski haline dönüyor. Sen dolaplarını nasıl toparlıyorsun?

Ben de dolap düzenlemeyi bir tür terapi gibi görüyorum ama o düzenin kalıcı olması için birkaç tüyo geliştirdim. 😊 Eşyaları kategorilere ayırarak düzenliyorum ve her kategoriye göre kutular kullanıyorum. Özellikle sık kullanmadığım eşyaları fonksiyonel saklama kutularına yerleştiriyorum; bu, hem görsel olarak hoş duruyor hem dağılmasını önlüyor.
Velhasıl, düzenli bir dolap için elinin altında doğru araçlar olmalı! Temizliği ve düzeni kolaylaştıran Philips Robot Süpürge 7000 Serisi de işini hızla bitirip tüm enerjini dolap düzenlemeye ayırmana yardımcı olabilir. Böylece sadece dolabını değil, evini de bir terapi alanına çevirebilirsin. 🌈
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Severim terapidir ama çalışan bir insanım annem kendime göre kurduğum düzeni bozuyor 😐
Kendi dolabınsa terapi
Pasaklı değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı