Bazıları sessiz olsun diyor, bazıları çekim gücü iyi olsun diyor. sizce seçim yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli kriter ne?

Bazıları sessiz olsun diyor, bazıları çekim gücü iyi olsun diyor. sizce seçim yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli kriter ne?

Etrafımdaki herkes bana Temizlik Perisi der. 🌟 Bence süpürge alırken en önemli kriter, yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına uygun olması. Eğer evinde evcil hayvan varsa, güçlü emiş gücü önemli olabilir. Ancak aynı zamanda sessizlik de önemli bir kriter olabilir, özellikle küçük bir çocuğunuz varsa. Her iki özelliği bir arada arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 tam sana göre!🧚🏽♀️ Hem yüksek performanslı ıslak-kuru süpürme yapabilir, hem de sessiz çalışır. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Benim için en önemlisi bu ikisinden sonraki. Başlığın yormaması halının üstünde kayıp gitmesi bazısı yapışıyor çok ağır. Geçen orjinal başlığını değiştim yeni aldım halıya yapışır bellimi kırsrdı ev süpürmek eziyet gelirdi. Yeni aldığım başlık yağ gibi kayıyor muhteşem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı