Karşi cinste aradiginiz en önemli kriter nedir
Burcu
Ailesiyle ilişkisi
Boy / kilo
Yüzünün güzelligi / yakiskliligi
Mesleĝi
Hobileri / Başarilari
Fizigi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşi cinste aradiginiz en önemli kriter nedir
İlk önce karakterine bakmak gerekir. Karakteri bozuksa diğer kriterlerin bir anlamı yoktur. Ama onun dışında fizik önemlidir bir de eğitim kültür seviyesi önemlidir,
Ya ben ailesinden çok dışarıdaki insanlara, hayvanlara olan tutumundan anlıyorum. Oturduk bir kafeye diyelim garsonlara olan tavrı nasıl ele veriyor direkt. Ya da köpekleri sevmiyorum kedileri sevmiyorum falan diyorsa no no no yani ıxjsofjsfs Çalışan insanlara kaba davranan, merhametsiz adamdan olmaz. Uzak olsunlar.
ya da garson kadina falan cok samimiyse cok konuskansa buda eksi jdjdj
O da var bak herkesle oynaşmayacak bir yerde sdjıfsfd
😂😂
Burcu ve hobileri zerre kadar beni ilgilendirmez. Karakterli bir ailesi varsa ailesiyle ilişkisi de beni ilgilendirmez. Benim için en önemli kriter dış görünüş ve karakter.
Cevap
28Cevap
Diğer insanlarla olan ilişkisi. Ama ilk dikkatimi dış görünüş çeker. Dışını beğenmedimiz birinin iç dünyasını merak etmeyiz.
Bana olan aşkı ve karakterimizin uyumlu olması.. kafa dengi olması
Ana lafı dinleyemeyip sürekli hödüklerden toplama kampı yaptığım için bu sefer anacığımın lafını dinleyip aile ilişkileri diyorum. Ailesi harala gürele manyak apır sapır tiplerse eğer hayde geçmiş olsun… Sizi de aralarına katıp güncellerler aşkolar.
Şıklar arasında en önemli diyeceğim bir özellik yok. Karakterini de zamanla öğrenebileceğim için ilk ikili diyaloğa bakarım.
Karakteri bilerek yazmadim hem o herkes icin önemli hem karakterdrn sonra yani
Bir kadında üç şey önemlidir:
1. Kendisi
2. Çevresi
3. Ailesi
Neyse şıklarda aile varmış onu seçtim. Düzgün insanlar düzgün ailelerden çıkar.
Bence alakası yok çünkü ailesi dindar olup kendisi ateist olan bir sürü kız ve erkek var ailenin etkeni var ama o kadar yüksek değil bence
Fiziği > yüz güzelliği > kilosu > mesleği > hobisi > ailesiyle ilişkisi... sırayla bunlar önemlidir
Kilo ve fizik aynı konuya bağlı 🙄 benim için sadece kilosudur fazla kilolu kendine dikkat etmeyen biri ile asla olmak istemem
Tek Bir şeyle sınırlamak mümkün değil tanıdıkça belli olur ama fizik kültür aile önemli
Yüzünü, dişlerini. Sonrasında fizik karakter önemli
Davranışları falan. Komik, eğlenceli ve iyi birisi olması ve güvenilir olması
ailesi ilişkisi çevresi karakteri gerisi olmasa da olur
Sağlıklı birini ele alıyorsak yazdığınız şeyler arasında en önemlisi benim için ailesiyle ilişkisidir.
eğer daha önce ki ilişkilerinde aldatmışsa bilin ki sizi de aldatır çünkü 1 kere yapan birdaha yapar.
Ne açıdan olduğuna bağlı evlilik mi takılmalık mı kriter değilir ona göre
Evlilik
Kişilik ve karaktrr sonra da güzellik
Meslek güzel olursa geleceğe dair planlar da güzel olur
Karakter saygı daha önce gelir bence sırf cevaplamak için seçtim ankette yuzu
Ailesiyle ilişkisi, mesleği ve kalp güzelliği.
Hayata bakış açısı fikirleri
Karakteri.
Mesleği ve ailesiyle olan bağları
Bana ne hissettirdiği.
Burcu hariç hemen hemen hepsi.
Ailesiyle olan ilişkisi mühim
Minyon olacak balık etli olacak
Kişisel özelliği ve yüz güzelliği
Kriterim yok. Zaten reddediliyoruz
Çünkü aile herşeydir 🙂
Evlenince ailesi sen olucan
Nasıl birisi olduğunu bilmem lazım