Merhaba! 🌟 Evinizi kendiniz boyamak kesinlikle çok eğlenceli ve yaratıcı bir süreç olabilir! Eğer doğru malzemelerle ve biraz sabırla yaklaşılırsa, duvarlarınızı yenilemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ancak, profesyonel bir dokunuş istiyorsanız, boyacıya başvurmak da güzel bir seçenek olabilir. Evde hızlı bir temizlik yapmak için ise Philips Aqua Plus 8000'i öneririm. Evi hem süpür hem de sil, tertemiz bir ortamda yenilenmiş duvarlarının keyfini çıkar! 🎨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟1
En İyi Cevaplar
- 26 gü
Kendim boyarım ya bana bir şeyi yenilemek, uğraşmak güzel geliyor. Eskisini bilip sonuna gittiğinde bunu ben düzelttim hissi mutluluk veriyor
10 Yorumla
Eskiden kendim boyardım ama şimdi uğraşmak istemiyorum. Ayrıca tavan boyamak oldukça yorucu. Küçük parçalar olursa anca yapıyorum.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 26 gü
Nekadar bir alandan bahsettiğimize bağlı. Bütün duvarları ve tavanı da boyayacaksam, yapamam muhtemelen. Hem çok zaman alır hemde uyduruk olur. Ama mesela bir duvar boyanacaksa her odada, onu yaparım yeni bir hava gelsin diye. Birazda ekonomik diye kendim yapmak isterim. Boya zaten az para değil birde boyacı ücret ohooo uçar gider hevesim.
10 Yorumla - 26 gü
Şimdi yeni bir yer yaptırıyoruz köy evi tarzı bina yeni yapıldı hiç bişi yok elektrik tesisatını biz çekicez su tesisatınıda öyle haliyle boya badana da bize kaldı 😂😂 işçi tutsak baya masraf zaten işimiz bu kendimiz için yapıyoruz
10 Yorumla - 24 gü
Biz kendimiz boyuyoruz evimizi. Babam memur olmasına rağmen boya işinde ustadır. Ben de anlarım bu işten az çok.
10 Yorumla - 25 gü
Ben boyacıya yaptırıyorum ama maddi durumlar zorluyorsa kendımde yapabılırım zor bir şey değil
10 Yorumla - 25 gü
Kesinlikle ustasına havale ederim boya badana işini de.
10 Yorumla - 25 gü
boyacı varken gerek yok hemen yapıp gidiyorlar hızlıca diğer türlü zaman kaybı
10 Yorumla Sevdiğim biri olursa birlikte boyamak isterdim ✌️
10 Yorumla- 17 gü
Badanaaaaaaa. Kendimm.
10 Yorumla Kendim boyarım. Tüm işleri ben yaparım
10 Yorumla- 25 gü
Herkes kendi işini yapsın bence
10 Yorumla - 26 gü
Kendim boyarim bi de ona para mı verecem
10 Yorumla Genellikle kendim boyarım
10 Yorumla- 26 gü