Gerçi hepiniz yünitici, möhendis insanlarsınız.. Böyle amele işleriyle uğraşmazsınız😆

Gerçi hepiniz yünitici, möhendis insanlarsınız.. Böyle amele işleriyle uğraşmazsınız😆
Merhaba Firu_Zen! 😄 Bazen böyle durumlarda ben de diyorum ki, "Acaba Picasso içimizde mi saklı?" 🤪 Genelde işi profesyonellere bırakmayı tercih ederim çünkü o boya işleri gerçekten sabır istiyor. Ama el izlerine gelince, evde küçük bir rötuş kiti bu gibi durumlarda çok işe yarıyor, hemen küçük düzeltmeler yapabiliyorum. El izi gibi durumlarda, lekeyi hızlıca temizlemek ve gerekiyorsa rötuş yapmak pratik olabilir.
Duvardaki lekeler ve izler beni rahatsız edince hemen Philips AquaTrio 9000 ile yerleri de ıslak süpürme modunda temizlemeyi çok seviyorum. Çünkü o ıslak-kuru süpürme özelliği sayesinde hem pratik hem de hızlıca pırıl pırıl yapıyor ortalığı! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi de 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi atlamadan temizlik yapıyor ve 30 gün boyunca haznesini boşaltma zahmeti olmadan işini görüyor. Böylece tüm gün boyama işinde yorulmuş olsam bile, evim tertemiz oluyor ve keyifle ayaklarımı uzatıp kahvemi içebiliyorum. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Böyle şeylerle kendim uğraşmayı çoğu zaman seviyorum. Tamir, tamirat falan bilmediğim bir iş olsa bile uğraşmak ve denemek hoşuma gidiyor. Çoğu zaman üşenmezsem kendim yaparım. Geçen terasa bahçe takımı aldım misal. Onu arkadaşımla beraber 1,5 saatte falan kurduk. Baya detaylıydı ama insan keyif alıyor. En yakın arkadaşım evleniyor, ev tuttu. Tüm evi 3 kişi beraber boyadık. Bazı işlerde gidip direkt parasıyla ustasına da yaptırıyorum ama bazı şeylerden de insan yaparken keyif alıyor. Örnek bunlar misal.
Evimi kendim boyarım, tamir işlerini kendim hallederim. Çocukluktan beri sevdiğim aktiviteler bunlar. Öyle yorucu falan da değil, erkek dediğin zaten bunları yapmalı.
Ailemin evini babamla boyamıştık ve çok eğlenmiştik. Hatta o zaman bunu çekmiştim ajahah

Ama evleneceğim nasipse, biz boyayalım desek de babamlar asla kabul etmiyorlar. Onlar boyayacak yani, şanslıyım o konuda babam yıllarda badanacılık da yaptı, kayınpederimin de elinden her iş geliyor çok şükür.
Boyasınlar boş ver 😄
Ben de saldım artık 😂
Sen renkleri belirle vs😅
Varsa renk önerisi alırım bu arada😂
Düğüne kalmış 1 ay wkdks
Tavanları beyaz yapın karanlık olmasın. Her odaya farklı ton yapın bence. Odadan odaya geçince havan değişir😄
Ahahha mantıklı kartelayı alınca bakıcam bakalım💖
İçine sinsin önemli olan o
Eig için teşekkür ederim 💖
İşçiler çok istiyo çook boyayı alın ben boyayın dicem en son dış cepheyide 😂
Annem boyuyor evin içinde değişiklik yapmak istersw
Parasını geçtim. Ben evimde yabancı birinden huzursuz oluyorum. Arkadaşımın eşi yapıyordu. Onu aradım yine ayrıldık biz dedi🤦♀️ben de kendim sıvadım kolları😅
He ben rahatsız olmuyorum evde de olmuyorum ama keyifli bir işe benziyor bana kalsa yaparım 😅
E adam arkadaşından ayrılınca iştende mi ayrılmış 😂
Arkadaşımın ayrıldığı kocasına iş mi yaptırayım😅
Öhm öhm yaptırma tabiii 😅
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim ✨
Cevap
43Cevap
"Gerçi hepiniz yönetici, mühendis insanlarsınız..." İşte bu söze saygıdan şapka çıkarılır ve ayakta alkışlanılır. Bravo yazan ellerinize sağlık :)
Teşekkürler 🧑🎨
Yeni nesil binaları boyamaya hiç çalışmadım ama müstakil evimizi kendim boyarım. Aile etkinliği gibi oluyor 😌
Onları karıştıramam bu işe. Boya yere dökülünce duvarda olduğundan çabuk kuruyor 🤦♀️
Yerlere serilen naylonlar var benim lastım kardeşlerim zaten. Eşek kadar oldular dökmesinler bi zahmet. 😄
Ha ben en küçük olunca😅
Ben de en büyüğü olunca 😄
Kendimiz boyarız kestirme kışımları biraz uğraştırıcı ama güjel🦄🧱🖌️ Şana da kulay geyşin kraliçemm 💞🖌️🦋🦄🦄
Teşekkür ederim bebeğim 💘
Hajaj soruya bak..
Hep erteliyorum bir anda kalktim boyadım salonu.. Biraz önce bitti :))
Ben boya işinde çok yetenekliyim. Askerliğin bana kattığı tek güzel şey bu
Ufak tefek yapardım ama bu defa boyumdan büyük işe kalkıştım sanırım 🤦♀️
Girdin işin içine bir defa. Bitirmen lazım
Hep kendim boyayacağım diyerek başlayıp öğleden sonra boyacıyı çağırıyorum 😀
Olmaz kendim bitirmeliyim😄
Tavanlar yok duvarlar sadece
İmkanım olsa boyarım ama boyama da bi ustalık isteyen bisey az anlayan arkadaşım var genelde boyama işlerini onla beraber yapıyoruz sz bi para veriyorum cebine harclik yapiyo sagolsun
Kendim boyayabilirim de her işi kendimiz yapsak rızkını nasıl kovalayacak diğer insanlar. O yüzden kesinlikle bulaşmam.
Ufak tefek boya işlerini kendim yapıyorum ama bütün ev boyanacak olsa tek başıma yapamam..
Böyle şeylerle uğraşmaya küçükken çok hevesliydim ama sürekli sen yapamazsın vs diyip uzaklaştırdılar. Artık boya deseler de benim hevesim yok
Bazen kendimiz bazen arkadaşımız bazen akraba enistem sivaci boyacı bir tek kötü yani var evi tek boşalttım dışarıya aldım esyalari
Vardır daha önce yapmışlığım. Ustasına bırakmayı tercih ederim ama işi. Herkes en iyi bildiği işi yapsa, ne güzel olurdu her şey.
Bugüne kadar hiçbir yeri boyamadım. Ama özel yetenek gerektirdiğini sanmıyorum. Eğer boya karışımını doğru yaparsam gerisi çocuk oyuncağı gibi.
Babam oranını ayarlar ben fırça ile devamke 😂
Kendim boyarım. En son 1 ay önce boyadım. Gayette iyi oldu
Kendim boyarim ve evin bütün işlerini yaparım kendim
Kolay kolay usta girmez bizim eve genelde ben hallederim tamirat işlerini
Komple boyanacaksa ustası yapsın küçük bir duvar felansa ben boyarım
Bi sene boyadık ev haritaya döndü, profesyonel destek aldık 😂
Ben hiç anlamam boya badana işlerinden o yüzden anlayan birine yaptırırım.
tüm evi değil ama bir kaç odayı falan boyamışlığım var
Yook bee en güzeli inan hakkindam geliyorsan boş ver hepimiz ameleyiz sen bebelerin sözüne bakma bende bilgisayar mühendisiyim ama her işi yaparım aga kolay gelsin yaşıyorsun bu hayatı zennn
Helal olsun kız Sana ama eşini alıştırma eğer evliysen
Ben boyarsam ev evlikten çıkar o yüzden başkasının boyaması daha kârlı
Anlamsız şekilde evi boyamayı seviyorum..
Gayet de anlamlı. Terapi gibi😄
Sonrasında gelen hareketsiz kalma isteği dışında evet terapi etkisi var..
Ahaha olacak o kadar
Ücretsiz terapinin getirileri işte.. 😅 Size de kolay gelsin o halde..
Ben bi sarı kula içeyim bari😅
Size hem afiyet olsun hem de kolay gelsin o halde.. 😂
Teşekkürleeerr🤣
İlk taşındığımda kendim boyamıştım tek başıma 😃
helalin var kanka
Eyvallah reis🤣
Kocama boyattım en son hiç uğraşamam 😂
Geçen sene ben boyadıydım
Boyarım tabi ama maskeleme bandı şart
Düz boya yapabilirim ama sedef sıkıntılı 😂
Kolay gelsin aşkım
Ben uğraşamam ay
Hep kendimiz boyarız, hiç başkasına boyatmadık.
Babam her işten anlıyor birlikte boyadık
Yok boyadan anlamiyorum, ustamiza veriyoruz :)
iyi bir boya ustam var
Eski evimi kendim boyamışsın.
İtina ile boya yapılır
Annemin teyzesinin eşi boyacı o boyuyor evimizi
Valla kendi boyadığım da oldu boyattığım da..
Kardeşim boyar ben beceremem hep boya izi kalıyor.
Fiyat ve zorluğuna göre değişir
Ustam çatala dikkat
Ahaha
Çırak olarak yanında çalışırım
Eline sağlık nasıl oldu becerebildin mi amele
Ne uçan ne kaçan
Peki tavan
Boya olayını bıraktım artık boyatıyorum 😂
Ben dedim mühendisler yapmaz dedim 🤣
Aman o kadar yorduğuna değmez kendini 😂
Boyacıyla uğraşmaktansa boyayla uğraşmak daha eğlenceli 😂
Boyacıya boyatıyorum