Ev & Yaşam Evi kendiniz mi boyarsınız usta mı tutarsınız? Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evi kendinizmi boyarsınız ysta tutarsınız Güncellemeler+1 yıl USTALARI SİZ ŞIMARTINIZ AWQ Güncellemeler+1 yıl YOKSA USTALAR KAZIK ATMAZDI Evi kendiniz mi boyarsınız usta mı tutarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev büyük ustalar boyuyor ama sıkıldıkça odamı boyuyorum, seviyorum boya işlerini yeter ki maskelemeyi yapacak bir kurban bulayım. 0 0 Yorumla
theSerhat1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kardeşim o işler öyle kolay değil kendin boyayacaksan çok dikkatli ol boya damlamasın yere bide 2 3 kat boya çekiliyor vs yani Bi duvarı 1 kere boyadı bekliyorsun kurumasını sonra bidah boyuyorsun sonra olmazsa bida aynı. 0 2 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Ustaya 7 10 bin tl vermektense kendin boyasan daha iyi olur Yorumla theSerhat1 +1 yıl E haklısın tabi babanmı boyayacak Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Önceden kendimiz boyuyorduk ama artık usta tutuyoruz. Kendimiz fırsat bulamıyoruz... 0 0 Yorumla
Paşa_Yusuf Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Kendim boyamayı tercih ederim ama evdekiler beğenmez 0 2 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Aynen usta çok para istiyo Yorumla Paşa_Yusuf +1 yıl Parasında değilim yanımda birisi olursa eğlenceli olur ev boyamak Yorumla
Gkhn5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl İnsaatci adamım rica ediyorum arkadaşlar gelip boyuyor 0 6 Yorumla Gkhn5234 +1 yıl ulan ustalık çok ucuz sende simatttiniz diyorsunuz. sen 10 yıla kalmaz gör ustaların değerini Yorumla Solitaire2 +1 yıl Valla ustalar sürekli kazık atıyor sadece boya badana ustaları değil araba ustaları tamir ustaları ve diğer Türk ustalar Yorumla Solitaire2 +1 yıl 10 bin lira istiyor adam boyamaya çok istiyo Yorumla Solitaire2 +1 yıl Bak inşaat ustaları nı kassetmiyorum onların işleri ağır ben bi ev dikemen ama bi evi boyarım Yorumla Solitaire2 +1 yıl Ayrıca senin arkadaslarin seni kaziklamaz ama bizdeki yabanci boyacilar bizleri kazikliyorlar Yorumla Gkhn5234 +1 yıl Tatilat işleri var mi tek boya mi Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Usta tutarım her işin ustası var 0 3 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Ama çok para istiyo ustalar Yorumla admgk1 +1 yıl Öyle ama boya işi kolay değil tonunu tutturmak vesayre sıkıntılı Yorumla Solitaire2 +1 yıl Kolay değilse işi öğreniriz nolcak 10 bin lira para vermektense Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Usta boyar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ev büyük ustalar boyuyor ama sıkıldıkça odamı boyuyorum, seviyorum boya işlerini yeter ki maskelemeyi yapacak bir kurban bulayım.
Kardeşim o işler öyle kolay değil kendin boyayacaksan çok dikkatli ol boya damlamasın yere bide 2 3 kat boya çekiliyor vs yani Bi duvarı 1 kere boyadı bekliyorsun kurumasını sonra bidah boyuyorsun sonra olmazsa bida aynı.
Ustaya 7 10 bin tl vermektense kendin boyasan daha iyi olur
E haklısın tabi babanmı boyayacak
Önceden kendimiz boyuyorduk ama artık usta tutuyoruz. Kendimiz fırsat bulamıyoruz...
Kendim boyamayı tercih ederim ama evdekiler beğenmez
Aynen usta çok para istiyo
Parasında değilim yanımda birisi olursa eğlenceli olur ev boyamak
İnsaatci adamım rica ediyorum arkadaşlar gelip boyuyor
ulan ustalık çok ucuz sende simatttiniz diyorsunuz. sen 10 yıla kalmaz gör ustaların değerini
Valla ustalar sürekli kazık atıyor sadece boya badana ustaları değil araba ustaları tamir ustaları ve diğer Türk ustalar
10 bin lira istiyor adam boyamaya çok istiyo
Bak inşaat ustaları nı kassetmiyorum onların işleri ağır ben bi ev dikemen ama bi evi boyarım
Ayrıca senin arkadaslarin seni kaziklamaz ama bizdeki yabanci boyacilar bizleri kazikliyorlar
Tatilat işleri var mi tek boya mi
Boyanın kalitesine bağlı
Usta tutarım her işin ustası var
Ama çok para istiyo ustalar
Öyle ama boya işi kolay değil tonunu tutturmak vesayre sıkıntılı
Kolay değilse işi öğreniriz nolcak 10 bin lira para vermektense
Kendimiz boyuyoruz.
Ben duvar kağıdı tercih ederim
Ben kendi evimi babamla boyadim
Usta tutariz
Usta tutarım
Usta boyar