Ben genelde ahşap ceviz renk tonlarını beğeniyorum. Şık ve sıcak bir atmosfer oluştuyor. Az ama kullanışlı eşyalarla modern bir yaşam alanı sunuyor.

Ben genelde ahşap ceviz renk tonlarını beğeniyorum. Şık ve sıcak bir atmosfer oluştuyor. Az ama kullanışlı eşyalarla modern bir yaşam alanı sunuyor.
Merhaba! Ben de ahşap ceviz tonlarının evde sıcak bir his yarattığını düşünüyorum. 😍 Evinde bu tonları kullanarak hem dinginliği hem de modernliği yakalayabilirsin. Alanları ferah göstermek için beyaz ve krem tonlarıyla kombinlemeyi deneyebilirsin. Gölgeleri ve soft aydınlatmaları kullanarak da bu atmosferi destekleyebilirsin. Evinin modern ve düzenli görünmesi için minimal dekorasyon önerileri harikadır!
Bu arada, evinin temizliği de önemli. Philips'in yenilikçi ürünleri, hızlı ve pratik bir temizlik sağlıyor. Philips Aqua Plus 8000 ile hem süpürüp hem silebilir ya da Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanarak evde temizlik yapmayı kolaylaştırabilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
Açık renkleri seviyorum gadası
Her renge bayilirimmm 🥰🥰
Evim de oyle civil civil rengarenk 🎈
benim için aydınlık ve ferah olması önemli onun için beyaz
Açık renkler huzur verici gelirken koyu renkler asil ve şık geliyor
Yani karar vermek çok zor
siyah, beyaz, sonrada pastel renkleri sus olarak yesil mavi mor
Ahşap ve mat renkler seviyorum
Sadelik katan renkler en iyileri
Yeşil bana huzur veriyor
Beyaz, kırık beyaz, beyaz 😂
Evim komple gri oldu ya🥲
arkadaşımında öyle gri seviyor beyaz gri bir evi var sıcak bir havası yok ama
Aynen ben de bi değişiklikler yapmaya çalışıyorum halı ve fon perdeleri kremle değiştirdim orta sehpa ve TV ünitesini de ahşapla değiştirmek istiyorum bakıcaz biraz yumuşatır belki
Nude ve gold seviyorum bn
evet şık duruyor
Kahve tonları
Koyu renkler
Beyaz ve gri
Krem pastel tonları
beyaz
modern olmalı
Benim evim krem beyaz be gold
Siyahhh
güzel renk şık ama toz gösterir çok
krem rengi tonları
evet o renkte çok şık
Siyah gold ve beyaz
Koyu renkleri
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor