Ben tam bir gri delisiyim özellikle duvar boyasında 😍eşya ve mobilya renginde beyaz ve krem her zaman tutkumdur. Ama bu pembe zehirlenmesine asla anlam veremem gözlerim kanıyor bakınca bile 
Pembik gelin zevkisi galiba

Çok fazla tablo seviyorum sanırım bana kalsa evin bütün duvarlarını çokca tablolar alırım resim olmayacak minimalist tablolar olacak

Ve pastel tonları aşığı biriyim minimalist ve pastel tonLri olacak benim evim
İkinci görsele bittimmmmm😍
Tahmin ettim biteceğini gri sevdiğini söyledin
Genellikle canlı renkler tercih etsem de, en çok turkuaz, mavi tonajlı olanları severim. Gri duvarlar bana basık geliyor. Bir odası aydınlatmaya bakan tuhaf bir evim olsaydı, sadece aydınlatma pencereli nadir kullanılan bir odaya boyamak isterdim. Bunca aydınlık bir eve gri yakışmaz.
Mobilya da fil dişi veya beyaz..
Duvarda ise kimi yer çakıl taşı grisi, kimi yer tek duvar acı yeşil ama ekseriyetle açık beyaz veya tonları renkler..
Sellam,
Ev dekorunda duvarlarda gri rengi çok severim.
Oturma odasında krem ben tonları
Balkonda nickin olan alaçatı mavisi 💙
Yatak odası ise simsiyah
Cevap
12Cevap
GRİ

Henüz yaptıramadım ama...
Mükemmel duruyor 😍
Mutfak beyaz , banyo mavi , salon yer granit mavi tabi mavinin renk tonu var , odalar beyaz ve kahve olabilir vs
Pembik gelin zevkisi de güzelmiş , ben beğendim 😄 böyle bir oda yapabilirdim imkanım olsa
İç karartan renkleri seviyorum, pembe dekorasyon yaptığımı bir düşünsene, abo.
Pastel tonlarını seviyorum.
Pudra rengini seviyorum. Kasvetli renkleri hiç sevmem, bana hitap etmiyor.
19.05.2021 de ki sorun bu bak :D
Açık renkleri çok seviyorum
Avangard tarz severim. Ağır modeller... Altın rengi, gümüş, hafif kahve tonları ya da eskitme tarz.
Mermer deseni seviyorum ve dekorasyon olarak ise kahve tonları/bej rengi olabilir 😊
Açık mavinin tüm tonları
acik iç açıcı renkler seviyorum
Pastel tonlar en iyisi
sadece siyah.. siyah olmayan seyleri sevmem :D
Nasıl buldum sorunu ama 🤭
Beyaz
Soft ve pastel
Siyah/ Beyaz
Sadeliği severim
Beyaz gümüş gri
Açık ferah renkler
Krem rengi, çünkü beğeniyorum, ferah gösteriyor.
Soft
Tamamen beyaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?