Kac gündür ev işiyle ilgilenmedim. Rahatsızım çünkü hiç keyfim yok kendime yeni gelmeye başlıyorum. Mutfaga giriyorum anne ne yemeği yaptın. Bir kaç Saniye bekleyip öyle cevap veriyor ya da hiç vermiyor. Hiç bişey yapmadım hazır olsa yicem dedi. Hayır yani keyfimden mi yapmıyorum yani. Yaş aldıkça cocuklasmalari sinir bozucu
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Ah canım, benim de bazen içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ama hayatın rutinleri bazen tam da en istemediğimiz anlarda karşımıza çıkıyor. Gençler biraz sabırsızdır, anneye her işin düşeceğini sanır. Ama cidden senin o kıymetli enerjini toparlamaya da ihtiyacın var. 🍵✨
Mutfakla rahatça başlamak için önce derin bir nefes al ve mutfağı bir güzel havalandır. Enerjin toparlanınca, hemen müzik aç ve çalışmayı keyifli hale getir. Yavaş yavaş bir şeyler yaparak arayı kapatabilirsin. Philips Aqua Plus 8000 ile mutfağı mis gibi süpürüp silerek temizlemek tam bir terapi gibi oluyor. Hem hafif, hem sessiz, hem de hızlı! 🤩 Gerçekten bu gibi anlarda büyük destek.
Yeni yıl yaklaşırken her gün minik bir alanı temizleyip aradan çıkarmak hem seni rahatlatır hem de 2025’in cıvıl cıvıl gelmesini sağlar. 🎄✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Çok Süper Cevap
1 yılSen zaten rahatsız olduğun ve kendine yeni yeni gelmeye başladığın bir dönemde, ev işleriyle ilgilenememen tamamen normal. Ancak karşındaki kişi belki de bu durumu tam anlamamış olabilir ya da kendi içindeki beklentilerle sana yansıtmış olabilir. Özellikle aile içinde, özellikle de anne-çocuk ilişkilerinde, bazen roller karışabiliyor. Anne, senden daha fazlasını bekleyebilir çünkü gözünde hala her şeyi yapabilen kişi olarak görüyordur. Ama unutulmamalı ki sen de insanın ve zaman zaman dinlenmeye, iyileşmeye ihtiyacın var. Bu durumda yapılması gereken en önemli şey açık iletişim. Rahatsızlığını, neden enerjin olmadığını ve şu anlık destek beklediğini sakin bir şekilde ifade edebilirsin. Ayrıca, "Yapmak istemediğimden değil, kendimi toparlıyorum, o yüzden biraz sabır gösterirsen sevinirim." gibi bir cümleyle kendini daha iyi ifade edebilirsin.
Bu tür durumlarda bazen sakin kalıp olayları kişisel almamak, hem ilişkini korur hem de gereksiz tartışmaların önüne geçer. En önemlisi, iyileşmene odaklan ve kendine zaman tanı. İyileştikten sonra yavaş yavaş rutinine dönebilirsin, kimse senden hemen mucize beklememeli. Bazen aile içinde böyle durumlarla hepimiz karşılaşıyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu dunyada erkek olmak vardi. Sadece cinsiyetin icin pohpohlanmak, guzel sozler duymak nasildir acaba. Bu dunyada kiz olarak kendimi kullaniliyor gibi hissediyorum. Aile ev isleri icin kullaniyor. Erkekler cinsel iliski vs icin kullaniyor. Evlensen bedava hizmetci gibi kullaniliyorsun. Ustune para kazaniyorsan eve para getiren hizmetci gibisin. (Ki bazi erkekler bunu itirafta ediyor. Kadin yemek temizlik yapmayacaksa ne diye evleniyorum diyen de cok var. Bizimle evlenmeleri bile bir cikar amaci var. Kasimiz gozumuz hatirina evlenmiyorlar. Hizmetini ettirmek icin kullanacaklar)
Yaslaniyorsun bu sefer torunlarina falan baktigin kadar iyisin, kizina ogluna baktigin kadar iyisin. Bu sefer torunlara bakmak icin kullaniliyorsun. Tum bunlari yaparken de yaranamiyorsun. Sen ne yaptin ki oluyor. Evde oturup duruyorsun oluyor. Erkekler en cok ben yoruldum diyor ama mesaisi bitmis eve gelmis dinleniyor kadinin boyle bir luksu yok. Herkes kullaniyor sanki bu cinsiyeti ya.
Ne yapsak olmuyor. Calissak olmuyor calismasak koca parasi yiyor. Ev islerini annemize destek olmak, hayir dua almak icein yapsak begenmiyor. Otursak gozune batiyor. Bir yastan sonra evde olsak evde kaldi durumu oluyor. Evliligimizde es olsak, evin hanimi olsak sen ne yapiyorsun ki oluyor.
Bu hayatta kadin olarak kullaniliyor gibi hissediyorum ve yaranamiyoruz gibi hissediyorum. Su hayatta iki seyi cok merak ediyorum. Biri cok guzel bir kiz olmak nasil hissettiriyor. Digeri de erkek olmak, daha dogmadan cinsiyeti ogrenir ogrenmez havaya ucuran seyi merak ediyorum.
Sirf erkeksin diye anneden pohpohlanmak, ovguler almak, guzel oglum, oglusum vs diye sevilmek, her seyin onune hazir gelmesi, hayattaki tek sorumlulugun calismak olmasi. Regl olmak, hamile, dogum gibi dertlerinin olmamasi vs nasil bir sey, erkek olmanin konforunu, toplumda sadece cinsiyetin icin fazlasiyla kabul gormeyi, yanlista yapsan halinin altina supurulmesini, en ufak bir sey yapsan bunun ovulmesini (sabah bir kahvalti hazirladi diye alkislamak, cocugunun altini degistirdi ovguler almak, ne kadar iyi es ve baba denilmesi gibi) tum bunlar nasil bir his merak ediyorum ya.
Biz her seyi de yapsak, calissakta, ev hanimi da olsak, anne de olsak yerden yere vuruluyoruz ama erkekler calisma gorevi disinda bir seyler yapinca bile ovgu aliyor. Cinsiyetinden dolayi aile dahil, toplumda bile ovgu almak nasil bir his acaba? Kiz olarak kullanilmaktan, yerilmekten yoruldum a dostlar.
1027 Yorumla
Soran1 yılDestan yazmışsın ama her kelimende çok haklısın
- 1 yıl
Ablacım sen nasıl bir yoklukta ya da ailede büyüdün. Bu erkeklere tanınan bir hak değil. Aksine sana verilmesi gereken sevgi ve gösterilmesi gereken saygı gösterilmemiş. Erkekler bu anlattıkların kadar boş değil. Kadınlar da gözümüzde bu anlattıkların aşağıda değil. Bulunduğun yerde yanlışlar var belli ki ama genel bakış açısı inan böyle değil. Kendini bilmez bir kaç aileye ya da erkeğe denk gelmişsin. Seçici olmanı öneririm.
- 1 yıl
@Rtyunsss sen biraz fazla rahatsız edilmişsin. Kadınlar tam olarak böyle değil. Üzüldüm çevrene, bulunduğun aileye, ciddiyim🙏
- 1 yıl
@Rtyunsss işte sorunun bu. Herkesi kendi ailen gibi görüyorsun. Benim ailemde kadınlar ev içi işlere bakar, yemeğimizi yapar, temizlik vs… İşleri yaparlar, doğru. Ama erkekler de dış işlerden sorumludur. Dışarıda daha fazla insana maruz kaldığımızdan eşref halimiz günü gününe tutmasa bile anlayışlı olmak vardır. Çünkü hayat bu. Herkes her zaman iyi olamaz ki. Çalışan kadına erkek evde de yardım etmek zorunda çünkü kadın dışarıda da iş yüklenmiş bla bla bla. Bunlar türetilebilir. Adalet ise eğer erkek de elini taşın altına koymalı, kadın da. Kadın çalışmıyorsa ev işi ona hak. Çalışıyorsa da Erkek de yardımcı olmak zo run da. İş bölümü denen bir şey var yahu. Hep bana diyen erkek ne kadar adamdır, karakterlidir, bilemem!
- 1 yıl
Yerden göğe kadar haklısın. Sarılasım geldi
- 1 yıl
@1kahveyenedersin ohoo seni tolere eden ailenin vay haline senin gibileri yetiştirip birde evlendiriyorlar benim ailem seninkinden daha iyi merak etme siz erkeklerin anneleri sizi sorunlu yetiştiriyor erkek ev işinde yardım etmez ev işini bölüşür. Almışmışsınız kadına hizmet ettirmeye ev hanımıda olsa yardım etmek boynunuzun borcu sen evlenme mümkünse kadına üzülürüm bütün ev işlerini yıkıyor şuna bak
- 1 yıl
@Rtyunsss sen yazdıklarımı bir daha oku. Belli ki sağlıklı düşünemiyorsun sinirinden. İyi geceler. Yorum yazıp uzatmayalım konuyu.
- 1 yıl
@Rtyunsss diğerlerine yazdığın yorumları da okudum. Bakış açın çok dar. Herkes üzerine düşeni yapacak. Kadın çalışmıyorsa evde çalışacak. Bu kölelik değil iş bölümüdür. Bi tutturmuşsunuz kölelik diye. İnsan yaşadığı yeri temizlemeyi, güzelleştirmeyi ne zaman kölelik görür oldu? Sevdiği insana yemek yapmayı, ilgilenmeyi ne zaman kölelik gördü? Bırakın saçma önyargıları. Modern yaşam ayağına kendi ayağınıza sıkıyorsunuz. Eşine hizmet kölelik değildir. Ben dışarıda kölelik yapmıyorum çalışırken. Evimin, eşimin nasibini kazanıyorum. Anlamayacaksın belki ama yazdım. Son yorumumdu. !
- 1 yıl
@1kahveyenedersin
Ortadoğu'da ki kadınların genel durumunu anlatmış Kendini bilmez erkeklerin yaratıkların olduğu Ortadoğu'da kadınlara kul köle gibi davranıyorlar Ortaçağ edebiyatı yaparak sanki kadınlae Ortadoğu'da keyf yapıyormuş gibi anlatma boşuna - 1 yıl
@Demirbilek999 tamam kardeşim. Sana batılı kadın denk gelir inşallah ( nasıl beklentin varsa) . Hakkında hayırlısını diliyorum, ciddiyim. Çevrenizde tanık olduğunuz her ne ise üzüldüm. Anlattıklarınıza bakılırsa sizin cenahta kadına köle gibi davranılıyor. Onca şey yazmama rağmen cevap olarak tekrarlayan cümle kalabalığından başka şey okumadım çünkü.
- 1 yıl
@Rtyunsss
🌸🌼🌺 - 1 yıl
@Rtyunsss tamam. Sen evlenince yat, gez, alışverişe çık. Evde yemek olmasın, dışarıdan sipariş ver. Temizliği de çalışan kocan gelince yapar. Sen ne yapacan o ilişkide? Sadece s*KS mi?
Çok basit düşünüp basit yorum yapıyorsunuz. Şimdi gelen basit yorumlardan sonra baktım da yaşınız da 20-25 arası. Evli bile değilsinizdir. Kime ne anlatıyorum. Yorum yapıp uzatmayalım. İyi geceler. Bir yorum daha yaparsan rahatsız olmamak için engellerim, uyarayım. - 1 yıl
@Demirbilek999 bana bak çocuk, saygısızlığın biri bin sende. Lanlı, ulanlı konuşmanı geçtim, bana itham ettiğin şeyleri de geçtim, içindeki tüm pisliği buraya döküp beni hedef göstermeni de geçtim. Bu kadar pis kafayla nasıl yaşıyorsunuz oğlum siz? Bu nefret insanı sağlıksız yapar la. Tanımadığın adama ithamda bulunuyorsun. Okuduğunu da anlamıyorsun belli ki. Hala zihniyetten bahsediyorsun. Bir şey anlatmayacağım çünkü muhatabım değilsin. Yorum yapma, rahatsız olmamak için engel atarım. Uyarıyorum.
- 1 yıl
@1kahveyenedersin Sizlere göre kadınlar itaatkar köle, ucuz ev işçisi, çoçuk doğurma makinası, çoçuk bakıcısı, hasta bakıcısı, yaşlı bakıcısı, seks objesi kafını insan olarak görmüyorsunuz Cennet annelerin ayakları altındaymış borakın Ortaçağ zihniyetini Kadınlara insan gibi davransanız çoçukların annelerine dünya cennet olur...
- 1 yıl
@1kahveyenedersin
Sen kimsin ki seninle muhattap olayım saygısıs olanlar içinde ki tüm pisliği kusanlar pis kafayla dolaşanlar nefret ile sağlıksız olanlar cinsiyet ayrımcılığı ve kadın düşmanlığı yapan yaratıklardır Dindarım diye ortalıkta dolaşıp Firavun'un dindar versiyonu gibi insanlara kin ve nefret kusan yaratıklardır - 1 yıl
@1kahveyenedersin Dayı sen ne çabalıyorsun anlatmakla? Herkes doğumundan itibaren bir tip oluşturur ve geliştirir, genellikle ailesinin aynası olur çoğu insan. Bunlar da narsist tipi dediğimiz insanlar. İstediğin kadar anlat, sadece kendilerini haklı zannederler. Neden böyleler çünkü sorunlu ebeveynleri yüzünden, sevgisizlik yüzünden. Bunlar genelde hayatları boyunca böyle olurlar çünkü neredeyse her insanın doğumundan sonraki ilk 10 sene tüm hayatını belirler (istisnalar kaideyi değiştirmez) ve bunlar da aileleri tarafından bu tiplere maruz kaldıkları için adapte olarak böyle bir tipe bürünme zorunluluğunda olmuşlar. Psikolojini etkileyebileceği için onlarla muhattap olmamak en iyi yol.
- 1 yıl
@sarijonas
Cahiliye devrinde kız çoçuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunları herkesi kendileri gibi sanıyorlar Cinsiyet ayrımcılığı yapanlar genellikle ailesinin aynası oluyorlar Sorunlu ebeveynleri yüzünden sevgisizlik yüzünden hayatlatı boyunca hep böyle olurlar cinsiyet ayrımcılığı ve kadın düşmanlığı yaparlar kadınları kul köle kendilerini üstün efendi sanatlar her zaman kendilerini haklı kadınları haksız sanırlar Herkesi kendiniz gibi sanmayın Erkek terörü ile kadınlara yıllarca kötülük eden katleden sizsiniz Kadınlara karşı kendilerini her zaman haklı olan sanan narşistler sizsiniz Sorunlu ebeveynler yüzünden sevgisizlik yüzünden kadınlara hayatı zindan eden sizsiniz Cennet annelerin ayakları altında diye Ortaçağ edebiyatı yapıp kadınlara dünyayı cehennem eden sizsiniz Herkesi kendiniz gibi sana kadar kadar narşistsizsiniz
- 1 yıl
@1kahveyenedersin Saygsıs olanlar cinsiyet ayrımcılığı ve kadın düşmanlığı yapanlar İçinde ki tüm pisliği döküp kadınları hedef alanlar Pis 🗿kafayla yaşayanlar kadınların yaşanımı mahfedenler Siz kimsiniz ki senin gibiler ile muhattap olayım altı üstü bir avuç insansınız
- 1 yıl
@sarijonas alışmışsınız ananızın arkanızı toplamasına aileniz böyle yetiştiriyor sonrada yok öyle böyle diye burada mızıldanın hayat müşterek mecbursun ev işi yapmaya ya da evlenme evde kal. Anneniz arkanızı toplar. Kimse sizin tembel yetiştirilmiş karakterinizi çekmek zorunda değil.
Tabii ki anormal.
Karşındaki bir ebevynin, annen. Sana sen düştüğünde bakmakla mükellef birisi. Senin kısa dönemli bir rahatsızlığında bile ufak bir şeyler yapamayacaksa ne biçim iş bu.
Zaten senin büyük ihtimalle yataktan kalkasın bile gelmiyordur. Önüne bir tas çorba getirmesi yeter hani, bu trip saçma olmuş.00 Yorumla
1 yılBende anneme bazen bu şekilde ki durumlarda kızıyorum, laf söylüyor, alınıyorum ama onlarda zamanın yorgunluğu oluyor ve senin moodun düşük olduğu anda onunda düşük olabilir bir de gerçekten onlar o şekilde yetiştiği için bizdende aynısını bekliyorlar maalesef.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
24Cevap
1 yılçok saçma trip atması destek olmalı :)
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değil tabi ki de
00 Yorumla
1 yılBir tas yemek yapmak o kadar da zor bir şey değil erkek senin ve ailen için çalışıp eve geliyor senin gibi yüzsüz ve sorumsuz bir kadına denk gelmiş cidden o erkeğe acıdım ben onun yerinde olsam kuma getiririm hahahahsh (senim gibiler bunu hak ediyor)
00 Yorumla
1 yılBelkide espri yapmani istiyorlardir, kazan kaldırman gerekiyordur belki :)
https://www.instagram.com/reel/Csnh98ZpizO/?igsh=d2IzNXgyajVwOHhi
01 Yorumla- 1 yıl
Ya da bu :)
www.instagram.com/.../?igsh=bDYwb2ExenIybTF2
Gizli Üye(30-35)1 yılValla trip atması çok normal hatta trip yerine öfkelenmesi ve sana açık açık söylemesi çok daha doğru olurdu. Ev arkadaşım var aynı senin gibi keyfine göre yaşar canı istemiyorsa hiç bi iş yapmaz sorumluluk almaz, acıkınca da ne yemek var? Sinirlerim bozuldu bak yine ya
23 Yorumla- 1 yıl
Ve sen bu kişi ile yaşamak zorundasın
Cevap sahibi1 yılAslında yaşamak zorunda değilim ama işte birtakım ekonomik problemler 😒
- 1 yıl
İşte bu sebeplerden de olsa yaşamak zorundayız
Gizli Üye(25-29)1 yılAnnem ne derse kalkıp ikiletmeden yapıyorum, yemek yaparken sürekli yanında duruyorum ne derse yapıyorum hatta birlikte yapıyoruz yemeği de, buna rağmen bana hiçbir işe yaramıyorsun diyor, abim yan gelip yatıyor ona hiç laf söyleyen yok, kız çocukları ağzıyla kuş da tutsa ailesine yaranamaz, o yüzden üzülme kafana takma bi an önce maddi özgürlüğünü eline alıp uzaklaşmaya bak
10 YorumlaAile ilişkinizi bilmediğim için yorum yapmak zor. Ama evde kimse kimseye hizmetçi gibi davranmamalı. Ne anne çocuklara ne de çocuklar anneye. Benim kız kardeşim ev işine hiç yardım etmezdi. Yıllar geçti hala sinirim bozulur🤣
10 Yorumla
1 yılSaygı göster, sende o yaşa geleceksin.
Trip atsın annedir o, onun dinlenme şansı sıfır..
Çocuklaşma olacak elbette, sende sinirlerine hakim ol hoş görü ile yaklaş 🌙20 Yorumla
1 yılSinir bozucu bir durum yok sen çocukken onlar senin her kahrını çekti ve seni bu yaşa getirdiler hiç usanmadan bıkmadan değerlerini bil
210 Yorumla
Soran1 yılAcım var acım keyfim yok ayrıca ben hep kendi kendime büyüdüm
- 1 yıl
Tâbi altını sen değiştirdin gece sütü annenden emmedin sen hazır süt içerek büyüdün üstünü sen değiştirdin hasta olunca sen hastaneye gittin ve daha bir sürü şeyler
Acın nedir anlat çözüm bulunacak birşeyse yardımcı olmaya çalışırım
Soran1 yılAltımı çoğu zaman ananem ve çoğu zaman da mamayla beslendim 2 ay annemi küçükken görmedim ve unutmuşum gelmek istememişim kucağına
- 1 yıl
Herkesin bir hikâyesi var elbet önemli olan bugünü görmek ve kendi ayaklarının üzerinde durmak olur
Soran1 yılSeninki önyargıdan ibaret baska bişey değil
- 1 yıl
Ön yargıyla yaklaşmıyorum herkesin yaşadığı birşeyler var kimi açığa vurur kimi içinde yaşar
Soran1 yılNeyse iyi akşamlar
- 1 yıl
İyi akşamlar
- 1 yıl
Evet yapıyorum işimi yaparım evimi temizlerim ne var bunda sadece kadınlar mı yapar temizlik
Çocuğunu ona her an bakman gerektiğini bilerek yaptın sonuçta, aldığın risk buydu. Ama yol yakınken ona kendini idare etmesini de öğretmeni tavsiye ederim. Ayrıca evinizde yemek yapacak baksa kimse olmaması da ayrı endişe verici.
00 Yorumla
1 yılYaş aldıkça tahammül seviyesi azalıyor. Yorgunluk oluyor. Bazen kırıcı olabiliyorlar, sizi anlayabiliyorum. Ancak yinede siz anlayışlı olmaya çalışın. İnanın bir şey kaybetmezsiniz. Anne baba o kadar kıymetli ki.
00 Yorumla
1 yılHaklısın ama annedir hoş gör onlar bize bakıp büyüttü belli yaştan sonra da biz onlara bakıp ilgileniyoruz döngü böyle sıkma canını kasıtlı yapmıyorlar 🙂
00 YorumlaAnneler kiz cocuklarini kendilerine hizmetci olarak göruyorlar. Ogullarina ise prens muamelesi yapiyorlar. Evden gittiginde anlayacak senin kiymetinI. gitmek icin evlenmeyi bekleme.
00 Yorumla
1 yılYaşlandıkça çocuklaşırlar dediğin gibi. O yğzden sormak yerine gidip kendin bakmalısın 😄 huyunu suyunu öğren ona göre davran. Kırma ihtiyarları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece anneler mi benim koca öyle en ufak yerde eşya ya da bir şey görmesin keyfiöde olmasa oturmayım yerimde hic dinlenmeyim istiyor benimki kaynana gibi senin annenide maalesef düzeltemezsin bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜfff her halta söyleniyorsunuz
Dünyada bir tek Türk kadınları kalsa yinede bir tanesini koynuma almam
Hatta kapıma bağlamam
Her halta mız mız ediyorsunuz be üfff02 Yorumla- 1 yıl
neyi bağlıyosun mk köpek mi bu kadın ne demişte bunu çıkardın annenTürk değil mi
Cevap sahibi1 yılAl bir Türk kadını daha yahu siz her halts söylenmeyi bir bırakında hayatınızı yaşayın hayatınızı
Her şeye söylenmekten vazgeçin keyfinize bakın
Gizli Üye(18-24)1 yılBen anlamdım annenmi kocanmi bu ama her türlü haksızlık sen yorgunsun hastasin onlar o durumda olsa kilini kipirdatmazlar askiletam üzme canım kendimi ayrıca hic cevap vermemek neymis çocuk gibi
00 Yorumla
1 yılKadın kadının kurdudur diye boşa dememişler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen çocuktun ve belki aynını çok kez annene yaptın yaşlandıkça bebekleşiyorlar biraz daha empatik yaklaş yaşın küçük de değil veya açıkca konuş konuyu
00 Yorumla
1 yılYa bu çok oluyor , huysuzlasiyorlar bir zaman sonra , sabretmek gerek 🤷🏼♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaksız olan sensin bir gün hadi neyse de ikinci gün paşa paşa yapmak zorundasın ev işlerini.
129 Yorumla
Soran1 yılCahil
Cevap sahibi1 yılCahil olan sensin, öyle yan gelip yatmakla olmuyor, hayat müşterek
Cevap sahibi1 yılİyi yapmış beter ol 🙂
- 1 yıl
ev kiminse yemeği o yapar
- 1 yıl
o zaman çocuk yapmayacaksın sonrasında söylenme
- 1 yıl
kendi bencil isteğinle çocuk yap sonra hizmet bekle ohh ne güzel dünya ya
Cevap sahibi1 yılÖyleyse kimse çocuk yapmasın ne de olsa herşeyi anne babasına bırakacak doğacak çocuk. Senin bu zihniyetinle ilerlerse toplum çöker.
Cevap sahibi1 yılHayat müşterek, herkes yapması gereken sorumlulukları üstlenmek zorunda. Bu hayatın gerçeğidir. Kimse doğuracağı çocuğu ona kölelik yapmak için doğurmaz. Mantık yok mu sizde?
- 1 yıl
bencil istekleriyle çocuk yapıp hizmet beklicekse evet yapmasın herkes kendi hayatına bakıcak
- 1 yıl
Avrupada öyle demek ki alakası yok ayrıca kölelik olmuyor yapmak istediği için yapıyor olası sonucu da düşünmeli o zaman
Cevap sahibi1 yılSenin çocuğun olursa bayağı bir vasıfsız olucak çünkü tembel olarak yetişecek. Niyelikli insan dediğin daha küçük yaşta eğitilmeli ve sorumluluklarını bilmeli. Ağaç yaşken eğilir sözünü hiç işitmemişsin sanırım. Neyse sen çocuğunu o şekilde yetiştir, herkes mantıklı bulduğu yoldan ilerlesin😌😌
- 1 yıl
kendi evi olunca yapar önemli olan ev işi yapması değil düzgün bi insan olması karakterinin sağlam olması sizde köle yetiştirin
- 1 yıl
bunu diyen erkeklerinde evlenince ev işi yapmaması ondan demek ki djdkfkfk müşterekmiş siz önce karınıza hizmet edin sonra konuşun
- 1 yıl
ev işine geldi mi kıvırmasını bilirsiniz ama erkeğim diye
Cevap sahibi1 yılBen yeri geldiğinde eşime de yardım ederim zaten sıkma canını. Sen bu kafayla devam ededur. Yeni neslin tembel olmasının sebebi senin gibi düşünenlerden kaynaklanıyor
- 1 yıl
yeri geldiğinde djdjdkdk bu cevaptan anlaşıldı arkanı eşinin topladığı
- 1 yıl
24 saatte 20 dakika yapıyor ve eşitlik diyor
Cevap sahibi1 yılCahil insanlarla gereğinden fazla tartışmaya gerek yok, yorumlarımızı görenler kimin haklı olduğunu anlıyor zaten, iyi günler
- 1 yıl
ayn öyle o yüzden boşa laf anlatmaya çalışmayacağım zaten cahilsin anlamıyorsun
Cevap sahibi1 yılTamam en akıllı sensin ahshshsahsahss 😂😂
- 1 yıl
böyle dediğime gelirsin işte
Cevap sahibi1 yılCahil şey kendisiyle dalga geçtiğimi bile anlayamayacak kadar anlama kıtlığına sahip.
Cevap sahibi1 yılSiz busunuz işte hem kapasiteniz yetmez hem de sırf tartışmak için tartışırsınız. Ben iyi günler yazıyorum buna rağmen hala tartışmayı sürdürmeye çalışıyorsun. Çünkü sadece haklı çıkmak için tartışıyor sun
Cevap sahibi1 yılHadi bay
- 1 yıl
alt yazıyla ilgilenmiyorum seni ezik
- 1 yıl
cahil olanı anlamak gibi bi derdim yok
Gizli Üye(36-45)1 yılTrip atan kim? Çocukların olsa gerek çünkü sorunda anne diye sana soru soran meçhul bir kişi var? 😀 Geçmiş olsun bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç gündür dediğin kaç gün tam olarak bir kaç günse annen haksız ama baya günde sende haksizssin
00 Yorumla
1 yılyo yapmak zorunda değilsn çok saçma hiç insanın annesi kızına ev işi diye diretirmi ben evde iş yapmam annem yapar böyle annelikmi olur
00 Yorumla
1 yılYaş aldıkça onun üzerinden yük alman gerekiyor çünkü maneyi olarak bu ona değer görmüş hissi verir eş içinde aynısı geçerli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEv hanımı isen görevin nasıl bir işte canım sıkın deyip görev ihmali yapamıyorsa ev hanımı da evde yapamaz
00 YorumlaEvet bu noktada gerçekten çok çocukça davranıyorlar
00 YorumlaParan varsa dışardan söyle madem kendi yiyecekmiş yemeği kendine yapacak ya
00 YorumlaDısarden söyle boş ver
02 Yorumla
Soran1 yılİzin vermez
- Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılKendi yapabilir bu da bir seçenek
00 Yorumla
1 yılSende ohhhh armut pis agzima dus hee de
00 Yorumla
1 yılBazı insanlar kırıcı oluyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnneniz koç burcu mu?
03 Yorumla
Soran1 yılAy nerden anladınız 😂😂
Cevap sahibi1 yılKoç burcu kadınları yanında boş, hiç bişey yapmadan durman onları çok sinirlendirir ve çok aksi koç kadınları çok gerginler, ayrıca yediğin yemeği gözü bile götürmez o kadar acayip huyları var. Koç burcu kadınıyla yaşamak zulüm ( üniversite okuduğum şehirde babaannemde kalıyorum, o da koç burcu ondan biliyorum. İnan evde her işine yardımcı olmaya çalışıyorum hiç boş durmuyorum bir gün keyfim olmasın hiç biseye el sürmiyim benden kötüsü olmaz ve onun yanında asla rahat yemek yiyemiyorum börek çörek tarzı şeyleri benden saklıyor ve benim teyzem de var koç burcu o da birebir aynısıymış kızları anlatıyor)
Soran1 yılBende koç burcuyum. ikimiz hiç anlaşamıyoruz
Gizli Üye(25-29)1 yılSana haksızlık ediyor de dinlenmem lazım diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbu resmen benim annem..
00 Yorumla
1 yılKaç yasindasin
02 Yorumla
Soran1 yıl26.
- 1 yıl
Evettt
Biz kavga ediyoruz hsjsw
10 YorumlaNiye sen evin hizmetçisi misin de böyle davranıyor
00 Yorumla
1 yılNormal kimse köle degil hoş görü ve anlayış
01 YorumlaTüm yaşlılar öyle boş ver
00 Yorumla
1 yılDeğil tabiki
00 YorumlaYorgunum de
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılçok kötü bir durum
00 Yorumla
1 yılçok mantıksız
00 YorumlaAnnen bekar mı
02 YorumlaÇalışıyosan haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnormal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılergenlik işte
00 Yorumla