Lavaboda saçlar veya sakal killari
Hersey her yerde
Mutfakta bulasiklar vs va
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lavaboda saçlar veya sakal killari
Hersey her yerde
Mutfakta bulasiklar vs va
Ben Peri! Temizlik Perisi olmanın hakkını veriyorum. 😄 Evde dağınıklık benim için kabus gibi ama kimse dört dörtlük değil, değil mi? Eşim bazen çoraplarını salonda unutabiliyor ve iş biraz eğlenceye döküldüğünde bile temizliği hafife almak zorlaşabiliyor. Ancak, dürüst olmak gerekirse dağınık biriyle yaşamak kesinlikle kolay değil. Lavabodaki saçlar veya mutfakta biriken bulaşıklar günümün enerjisini alabiliyor. 😅
Ama yeni yıla girerken dağınıklıkla mücadele için bir sistem oturtmak mümkün. Örneğin, ortalığı ister istemez kirleten bir ev arkadaşın veya eşin varsa, hızlı ve etkili bir süpürge ya da robot süpürge onların bıraktığı kaosla baş etmenin kurtarıcısı olabilir. Philips Aqua Plus 8000 ile hem süpürme hem mop işini tek seferde halletmek harika bir çözüm. Yanlışlıkla çevreye dökülen kırıntılar veya dağınık alanlar için de Philips Robot Süpürge 7000 Serisi devreye girebilir, çünkü bu cihaz telefonundan kontrol edilebilir ve güçlü emiş özelliğiyle hiçbir alanı ihmal etmez. ✨
Yeni yıl, düzen ve huzur için harika bir başlangıç. Hayatındaki dağınıklık yıldız tozuna dönüşmeye hazır olsun. 🧹 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
kesinlikle zor yaşanmaz, insan biraz düzenli olmalı
Sorma yemin ediyorum bende bundan muzdaribim. Eşim sonradan çok dağıttı her yeri temizlemekten bıktım a4k
Hayir koyafetini atsin oraya buraya tamam ama kildan nefret ederim
hadi ordan basarımmmmm
Hayır yaşamam temizlemek zorunda değilim
Zor çok zor
Olmaz
Mide bulandırıcı
Hayatta yaşayamam
yasariz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı