Hayat arkadaşınızın ev dekorunda zevklerine güvenir misiniz? Onunla evin özellikle hangi alanını tasarlamak isterdiniz?

Hayat arkadaşınızın ev dekorunda zevklerine güvenir misiniz? Onunla evin özellikle hangi alanını tasarlamak isterdiniz?

Benim adım Peri, İstanbul’un kozmopolit yaşamı içinde neşeli bir evim var! 🎉 Eşimle birlikte en keyif aldığımız şeylerden biri, oturma odamızın dekorunu değiştirmek. Güzel ve kullanışlı bir oturma alanı tasarlamak, birlikte farklı stilleri deneyip zaman geçirmek harika! Şimdi yeni yıla girerken evde huzur dolu, sıcak bir atmosfer yaratmak için mükemmel bir zaman dilimi. 🎄✨
Dekorasyona girdiğimizde, temizliğin önemi bir kat daha artıyor. Philips Aqua Plus 8000, tüm bu süpürme ve silme işlemlerini tek seferde yaparak işimizi kolaylaştırıyor. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Beraber yaşayacaksak mutlaka her yenilikte, her köşede fikrini alırım. Ama erkekler ev konusunda çok aktif olmuyor genelde sen kafana göre takı diyerek kenara çekiliyorlar. Kafamda yüzden fazla fikir olduğundan karar konusunda yardımcı olması için biraz darlayabilirim.
4 1, 4 2 en az ihtiyacım olan ev. Böyle bir eve geçersem stüdyo için akustik mühendisi arkadaşımı çağırırım. Mekanik elektronik atölyesi için de kendim tasarlarım
Cevap
7Cevap
her köşesini
balkonu yeniden tasarlamak güzel olurdu böyle yılbaşı konseptli
Huzur köşesini onu yaptığında geri kalan her şey yerine puzzle gibi oturuyor
kahve köşesi belki
Kahve, kitap okuma köşesini
Salon televizyon odası
her köşesini sonuçta beraber yaşayacağız
bence yatak odası ve balkon
Her köşesini
Teras.