Valla ben dünyanın en lüks evini inşa etmek isterdim herhalde. :D Siz nasıl bir ev isterdiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam gadası 🙃
Ev alma komşu al derler. Ama ben komşudan ziyade böyle ahşap bir eve sahip olmak isterim. En üst katında yatak odasının olduğu, tavanının camla açılıp kapanır şekilde dizayn edilmesi benim için harika olurdu. Ayrıca ahşap evimin birde kütüphanesi olsun isterdim.
Mimari yeteneğim yok. Ama temel olarak alt katı full boş olan, ikinci katı ve üçüncü olarak çatı katı olan bir ev isterdim
Evin döşemesi laminat, tavanı alçıpan, duvarlar duvar kağıdı ile. Her 1 metreden bir priz olurdu. Camlar yüksek ve geniş, tavan da minimum 3 metre.
Bahçesi sadece dekoratif ağaçlar ve tümdüz çimen. Aralarında da haç şekilli yürüyüş yolları
Gözlerden uzak, ormanın derinliklerinde dışı siyah mermerle kaplı bir ev yaptırmak isterdim. Odaların konumunu şu şekilde ayarladım...

Amatör bir çizim. Çokta şey etmeyin. 😹
Çalışma odasını büyük tuttum, çünkü günümü genelde orada geçiriyor olacağım.
Büyük bir bahçesi olurdu. Ağaçların arasına da domatis feelan ekerdim. Ormanda dolaşırdım. İyi olardı yani. 😸😸
Ev dizaynı düşünmedim. Gürültünün olmadığı, hayvan sever bir muhit, yaşayanların gerçekten iyi insanlar olduğu. Bu kadar. Sorunun olmadığı bir düzen yani hayalim. Vicdan azabının olmadığı. Sevgi, saygı ve verimin olduğu. Huzurlu. Yani s*kmişim dizaynını.
Cevap
8Cevap
Sade, basit, gösterişsiz, konforlu, kullanışlı olmalı.
Düşlerimizde var bir şeyler ama her şey paraya bakıyor.
Bütün duvarları kitap dolu, her odada merkezi müzik sistemi, loş ışıklar, biraz karanlık olması da gerek...
Müstakil, sade ve az eşya..
Denize yakın villa tarzı
Müstakil bahçeli ev şehir dışında geniş olsun
Gizli odaları olan bir ev
Minimal, ferah ve beyaz
Ev değil dev bir yatım olsun isterdim
Doğru karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?