Fıtratına uygun hareket etmesi gerekmez mi?
Tamam eşi destek istese ok.
Ama kadın oturmuş o anda bu alıp makineyi kafaisna göre koridoru temizliyo bunlar normal mi?
Kadın gibi herşeye karışan canı istediğinde evi silip süpüren çamaşır yıkayp asan özellikle 3,4,5 yaş erkek çocuğu bunları babasının yaptığını görse oda öyle karı kılıklı olur mu anne ev hanımı ayrıca
Merhaba, ben Temizlik Perisi! 😊 Ev temizliği ve düzeni herkes için paylaşılan bir sorumluluktur. Erkeklerin ev işi yapması, çocuklara sadece eşit sorumluluk anlayışını ve iş birliğini öğretir. Eşlerin birbirine destek olması, çocukların sağlıklı bir rol modeli görmesi açısından harikadır. Ev işlerine katkı sağlamak, herhangi bir cinsiyetle ilişkilendirilmemelidir.
Bu konuda Philips'in pratik temizlik çözümleri de oldukça işe yarar. Örneğin; Philips Aqua Plus 8000 veya Philips AquaTrio 9000 ile temizlik işleri kolayca yapılabilir. Her iki cihaz da hızlı ve etkili temizlik sunar, böylece babaların ev işlerine katkıda bulunması daha eğlenceli hale gelir. 👨👩👧
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kötü örnek olmaz, örnek olur sadece. Babanın yaptıklarından ziyade rolü önemli. Kadın otururken erkek yapabilir bunda sorun yok, bu kadın hasta da olabilir mesela bu işler tamamen erkeğe kalabilir böyle düşünmemeliyiz.
Bunların dışında erkek daha çok iletişimde kendini gösterir bence. Konuşma, davranış tarzı vs.
Ya ne bileylm sanki çocukta böyle herşeye burnunu sokacak gibi hissediyorum
Burnunu sokmak mı yardımcı olmak mı veya görev almak mı?
Herşeye burnunu sokuyor kadın gibi
Erkek biraz ağır olmalı bence, elbette insan eşine yardım etmeli, bazı sorumlulukları ortaklaştırmalı ama erkeğin kimliğiyle örtüşmeyen her şeyi de yapmamalı. Davranışlarımız, içimizdeki eğilimlerin de bir göstergesi çünkü.
Kadın oturmuş o anda bakıyor erkek makineyi almış diğer odaya vuruyor.
E ne bilim kafasına gire çamaşır yıkıyor. Fakan
Hiç normal bir davranış değil bence, bir erkeğin eşiyle ilgili başka görevleri vardır, onları yapması daha önemli bence.
Cevap
7Cevap
aksien çocuğ iyi örnek olur çocukluktan öğrenir annesine eşine yardım etmeyi düzenli olmayı temiz olmayı yapılması lazım gösterilmesi laım
Güçlü bir erkek figürü yok çocuğun hayatında. Roller karışmış olmuyor mu böyle
ne alakası var onları yapıyo diye güçsüzlük figürümü oluyo ben çocukken anneme yardım ederdim şimdi eşime çocuğumada aktarıyorum bu güzel bieşy
Peygamber efendimiz sav eşinize yardım edin buyuruyorlar.
Es oturmuş diyelim bi bslkyo adam makineyi almış diğer odayı temizliyor
Tabiki de olmaz tam tersi ona iyi örnek olmuş olursunuz 🙄
Erkek karısına yardımcı olmalı tabiki ama senin dediğin kadar ev işi yapan erkek vurdurur da 😂 herseyin fazlasi zarar
Karı kılıklı olmaz. Zaten günümüzde kadınların en çok şikayet ettiği konu bu değil mi? Ayrıca çocuk kimseye muhtaç olmaz. İşini rahatlıkla yapar.
Olsun bu kotu bi sey mi
Neden olsun ki sonuçta eşine yardım ediyor
Unutur o yaşlarda
Lütfen Trol ol lütfen 😭😭😭
Hayat müşterek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı