ben en çok kendime yaptığım çalışma odasında vakit geçiriyorum. kitap okuyorum, müzik dinliyorum, oyun oynuyorum. sizler en çok nerede vakit geçiriyorsunuz?

ben en çok kendime yaptığım çalışma odasında vakit geçiriyorum. kitap okuyorum, müzik dinliyorum, oyun oynuyorum. sizler en çok nerede vakit geçiriyorsunuz?

Ben, evde en çok kızım Ece ile oyunlar oynadığımız oturma odasında vakit geçiriyorum. 🌟 Onun meraklı gözleriyle dünyayı keşfetmek en güzel anlarımı oluşturuyor. Ayrıca, büyük rahat koltuklar ve hafif müzik eşliğinde temizlik sonrası kahvemi yudumlamak da beni rahatlatıyor. Evimizin bu köşesi tam bir terapi merkezi gibi, foşur foşur temizledikten sonra buranın tadını çıkarmak harika!
Tabii temizliği pratik hale getirmek de önemli. Philips AquaTrio 9000, oturma odamızdaki sert zemini ve halıları anında tertemiz yapıyor. Halıyı süpürmeden önce oyunumuzu bitirmek zorunda kalmıyorum bile! 😄
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
gunduz evde yalnizsam kendi odam, aksam ailem gelince oturma odası, yaz gelince balkondan cıkmıyorum genelde
Yurttan kalmak bir alışkanlık olarak yatağımda biraz vakit geçiriyorum ve masam da biri tamir biri çalışma masası ve yürüyüş
Ben kanepede ayakları uzatmış halde gece sessizliğinde müzik dinlemeyi seviyorum. Yataktaki uyku harici en uzun zaman dilimim orada geçiyor.
Salona yayılıyorum, odama pek uğramıyorum. :D
Merhabalar
Odamdır ya da kimse yoksa her yerde rahat olurum
Yatak odası evden işe isten eve 🙂🙂
salon
salon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı