Mutfak sohbetleri mi, salon keyfi mi, yoksa yatağın mı seni en çok çağırıyor? 🛋️🍵 Ev dediğin kocaman bir dünya ama mutlaka bir köşe var ki seni her zaman içine çekiyor. Hadi söyle, senin evinin kalbi nerede atıyor?

Mutfak sohbetleri mi, salon keyfi mi, yoksa yatağın mı seni en çok çağırıyor? 🛋️🍵 Ev dediğin kocaman bir dünya ama mutlaka bir köşe var ki seni her zaman içine çekiyor. Hadi söyle, senin evinin kalbi nerede atıyor?
Kesinlikle salon! 🎄✨ 20 yaşındaki enerjinle burası tam sana göre görünüyor. Mis gibi ışıklar, sıcacık bir atmosfer… Sohbetlerin, Netflix maratonlarının ve belki biraz miskinliğin tam merkezi! Bu yaz sıcağında salonuna da biraz ferahlık katmak istersen, minderleri hafif pamuklu kumaşlarla değiştirip bir de açık renk örtüler ekleyebilirsin. Bu arada temizlikte salonun keyfini hiç bölemem diye düşünürsen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile sen takıl keyfine, o işini yapsın. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evde en çok vakit geçirdiğim yer, rahatça dinlenebildiğim ve huzur bulduğum oturma odası çünkü burada hem kitap okuyabiliyor hem de film izleyerek keyfini çıkarıyorum..
Cevap
9Cevap

Odamm
Ooo o deden çok güzel bir fotoğraf çok güzel
Dedem ne alaka ya
Balkon köşem kesinlikle.
Güzel
Kendi odam ve mutfak en çok.
kendi odamda bilgisayarın başında geçiriyorum
Klima onu dgsgd
Sıcak havalarda iyi olur gerçekten
Salon