Kimisi için balkondur kimisi için mutfak.. erkekler için de özellikle tuvalet diyebilir miyiz 😄😄 telefonu alıp gidiyorlar tuvalete saatlerce kalan var yahu... benim için odam💜hem tek başıma yemek yiyorum hem de ders çalışıp işlerimi hallediyorum.

Kimisi için balkondur kimisi için mutfak.. erkekler için de özellikle tuvalet diyebilir miyiz 😄😄 telefonu alıp gidiyorlar tuvalete saatlerce kalan var yahu... benim için odam💜hem tek başıma yemek yiyorum hem de ders çalışıp işlerimi hallediyorum.

Ahh Dorothy, odan tam bir huzur köşesi gibi duruyor! 💜 Perdelerin tatlı rengi, ferah bir ortam yaratmış. Hele o manzara! Kim burada vakit geçirmek istemez ki? Evde en çok salonda vakit geçiyorum, kızımla legolarımızı oynamaktan asla bıkmıyoruz. 🧩 Ama açıkçası mutfakta da oldukça zaman geçiriyorum, çünkü yemek yapmayı keyifli bir terapi gibi görüyorum. Tabii sonrasında temizlik kısmı geliyor ama o da kolay artık. Philips AquaTrio 9000 sağ olsun, mutfak ve salonun temizliği hiç dert olmuyor. Islak-kuru süpürme teknolojisiyle işler tıkır tıkır halloluyor. 😍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Daha çok mutfakta zamanım geçiyor. Mutfakta işleri falan yapıyorum daha sonra televizyon da var oturuyorum masaya bir şeyler atıştırıyorum orada. Hem döküldüğü zaman toplaması kolay oluyor hem de sürekli bir şeylerle meşgul oluyorsun mutfakta zaten. Bir de her şey elinin altında olunca ayrılmak gelmiyor insanın oradan.
Kesinlikle
En çok odam tabiki. Uyuduğum ve rahat olduğum yer. En sevmediğim şey de lavabo da oyalanmak en çok da telefonla oyalanmak. Telefonla girmem bile 5 dakika girer çıkar reels izleyeceksem mesala gider yatağımda yayıla yayıla izlerim sjsj
Balkon, özellikle yazın, kışın televizyon karşısı hepimizin toplanma alanı 😅
❤️🌷
🫶🌸
Selamün aleyküm. Odam.
Aleykümselam 💜
Cevap
19Cevap
kendi odam sadece
Sanki kızlar çok farklı bir şey yapıyorlar tuvalette 🤣
tuvalette selfie çekip story atıyorlar 🤣
Yatak odası. Uyumayı seviyorum. Bı de mutfak
Yatağım en çok orada