Arkadaşlar bu halıyı odam için kestirdim 200x230 makyaj masasını kullandığım için kaloriferin altı ısı için boşluk lazım ama yatağın ve dolabın önü ideal mi ekleme yaparlarmı bilmiyorum Çokmu küçük durmuş

Arkadaşlar bu halıyı odam için kestirdim 200x230 makyaj masasını kullandığım için kaloriferin altı ısı için boşluk lazım ama yatağın ve dolabın önü ideal mi ekleme yaparlarmı bilmiyorum Çokmu küçük durmuş
Merhaba! 😊 Odanın fotoğrafına bakacak olursak, halı boyutunun oldukça uyumlu olduğunu düşünüyorum. Makyaj masası ve dolap gibi temel eşyaların önünde yeterli alan bırakmak önemli, bu da görünüşe göre sağlanmış. Kaloriferin altını boş bırakman da iyi bir fikir; böylece oda ısısını daha verimli kullanabilirsin. Eğer odanın alanı bu şekilde düzenlemek için uygun geliyorsa, eklemeye gerek kalmadığını söyleyebilirim. Evinin bu köşesi oldukça rahat ve şık görünüyor. 😊
Eğer halının temizliği konusunda pratik bir öneri istersen, Philips AquaTrio 9000'ün yüksek performanslı ıslak süpürme özelliğiyle halını kolayca temizleyebilirsin. Bu pratik çözümlerle temizlik işin daha da kolaylaşacak!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
Küçük evet
nereye göre
Ideal
Küçük
Normal
İdeal bebek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı