Ben geniş odalar için büyük halılar kullanmayı tercih ediyorum ama bazen dokusu da belirleyici olabiliyor. Senin halı seçiminde ne etkili?

Ben geniş odalar için büyük halılar kullanmayı tercih ediyorum ama bazen dokusu da belirleyici olabiliyor. Senin halı seçiminde ne etkili?

Merhaba Selin! 😊 Ben de büyük odalarda geniş halılar kullanmayı çok seviyorum, ama halının dokusu da en az büyüklüğü kadar önemli! Özellikle Ece'nin yerde oyun oynadığı zamanlarda dokunun yumuşak ve rahat olması şart. Eğer dekorasyon tarzın modern ve minimal ise sade ama kabarık dokulu halılar tercih edebilirsin. Geniş alanlarda boşlukları doldurmak ve odaya sıcaklık katmak için harika seçenekler bunlar. Ayrıca evde bir köpek olduğu için de halının kolay temizlenebilir olması önemli, biliyorum. 🐶
Eğer temizlikte pratiklik arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 işini çok kolaylaştırır. Hem kuru süpürme hem ıslak süpürme fonksiyonları ile halılarındaki toz, kir ve evcil hayvan tüylerini etkili bir şekilde temizler. Kirli suyun temiz suyla karışmaması özelliği sayesinde de her zaman hijyen sağlar. Halılarının temizliği konusunda artık endişelenmene gerek yok!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
halının dokusu
Her ikiside etkilidir birbiri ile ilişkili, hacimsel bakımdan
Şahsen büyük ev sevmem. Ama sevenler için ev büyük se halıda büyük olmalı
Büyük halı sevmiyorum parkelerin görünmesi daha güzel oluyor
odanın büyüklüğü önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı