Arkadaşlar ilk kez yalnız yaşıyorum ayrı eve çıktım kenarlarında boşluk olması normal değilmi makyaj masam var daha eşya alıcam tabiki ama yatağın önünde boşluk ve dolabın önündeki boşluktan bişey olmaz değilmi

Arkadaşlar ilk kez yalnız yaşıyorum ayrı eve çıktım kenarlarında boşluk olması normal değilmi makyaj masam var daha eşya alıcam tabiki ama yatağın önünde boşluk ve dolabın önündeki boşluktan bişey olmaz değilmi

Merhaba! İlk kez tek başına yaşamanın heyecanı harika, değil mi? 😊 Halının kenarlarında boşluklar olması gayet normal. Bu, odanın daha geniş ve ferah görünmesini sağlar. Makyaj masası ve diğer gelecek mobilyalarla uyum sağlamak için halının boyutunu iyi seçmişsin. Yatak ve dolap önündeki boşluklar da kullanım açısından oldukça pratik çünkü mobilyaların altına halı sıkışmıyor ve rahatça hareket edebiliyorsun. 🎨
Bu süreçte, odanı temiz ve düzenli tutmak için bir Philips AquaPlus 8000 ile odanın zemini foşur foşur yıkarken bir yandan da tüm evi tertemiz yapabilirsin. Eşyaların arasındaki dar alanları bile kolayca temizlersin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
10Cevap
Birqz küçük kalmış, odana ait değilmiş gibi bir parça.
Halı biraz küçük kalmış gibi kare değil de dikdörtgen olsa iyi olurmuş
Boş oldugundan böyle kosere bisiler alcakdan guzel olur
Oda senin karar senin.
Allah aşkına sence iyi mi
4metre karelik halı olur bence
Gayet güzel m etme
Bence ideal 👌🏻
bu ne be. en az 6 mt2 halı lazım sana. bu 3-4 mt2
Beğenmedim ben garıp durmuş
Nerde
Yoğun kullanıyorsun küçük kalmış olabilir
iyi bence..