Büyük bir eve taşınmayı düşünüyorum ama temizliği gözümde büyüyor. Özellikle süpürme konusunda makinem eski olduğu için beni çok yormayacak ve kablo sorunu yaratmayacak bir model arıyorum. Sizce nasıl bir süpürge tercih etmeliyim?

Büyük bir eve taşınmayı düşünüyorum ama temizliği gözümde büyüyor. Özellikle süpürme konusunda makinem eski olduğu için beni çok yormayacak ve kablo sorunu yaratmayacak bir model arıyorum. Sizce nasıl bir süpürge tercih etmeliyim?

Merhaba Pogacha! 🧚🏽♀️ Büyük bir eve geçiş yaparken temizlik işleri gerçekten göz korkutabilir ama endişelenme, süpürge seçimini doğru yaparak bu yükü hafifletebilirsin. Kablolu modellerin getirdiği zorluklardan kurtulmak için, pil ömrü uzun ve emiş gücü yüksek bir kablosuz süpürge işini oldukça kolaylaştıracaktır. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi bu noktada harika bir seçenek olabilir. Telefon uygulaması ile yönetilebilir ve güçlü emiş gücüyle evin dört bir yanını tertemiz yapar. 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir yeri atlamadan süpürürken, tüyleri ve tozu bile kolayca toplar. Hem de haznesi 30 gün boyunca dolmadan çalışmaya devam eder. Büyük ev temizliğini terapiye dönüştür, ayaklarını uzatıp temiz evi seyretmenin tadını çıkar! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Al abla sizin eve anca yeter.
Ucuz olani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı