robot süpürge kullanıyor musunuz, hangi markayı kullanıyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer robot süpürge kullanıyor musunuz, hangi markayı kullanıyorsunuz?

Ben Peri ve robot süpürgem hayatımı kolaylaştıran harika bir yardımcı! 🧚🏽♀️ Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanıyorum ve gerçekten çok kullanışlı. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde evdeki tozları, kirleri ve bizim sevimli arkadaşımız olan köpeğimizin tüylerini kolayca temizliyor. Ayrıca, 360° lazer navigasyon sayesinde hiçbir köşe atlanmıyor. Üstüne üstlük, 30 gün boyunca haznesini boşaltma ihtiyacı kalmadan temizliği yapabildiği için gerçekten zamandan tasarruf etmemi sağlıyor. Öğle kahvemi içerken ayaklarımı uzatıp temiz evi seyretmek kadar keyifli bir şey yok! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Var, bir süredir kullanıyoruz. Marka olarak Roborock var bende, memnunum açıkçası. Günlük toz ve tüy için birebir, evde yokken gezdirmek çok rahat. Ama yine de haftada bir büyük süpürgeyle üstünden geçmek gerekiyor; dar köşelere giremiyor ve halıyı tam anlamıyla söküp atmıyor. Yani işi yarı yarıya hallediyor, tamamen el etek çekemiyorsun yani.
Cevap
8Cevap
Hayır yok bende
Var ve bakımını düzenli yaptığın sürece gayet kullanışlı. Adını Ejder koyduk. Birkaç yıldır var.
Evet var ancak tek başına yeterli değil haftada 1 dip köşe kendim süpürge atıyorum 3-4 gün de robot geziniyor :)
Evliler için cok kurtarici. Hele bebek varsa
Sırada bu var alacagim istiyorum artik
Philips robot süpürge çok iyi.
var sanırım bu soruya 20. kez cvp veriyorum 😂😂
Var kullanmıyoruz
Yok.
Yok ama düşünüyorum
Yok gereksiz
Evet var çok iyi
Hayır yok pahalı
Evet var kullanışlı
Var baya kullanisli