Alışveriş & Hediyeler Evinizde robot süpürge var mı? Memnun musunuz? kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık 3 hafta önce robot süpürge aldım, aşırı memnunum. Evet, robot süpürgem var Hayır, robot süpürgem yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evinizde robot süpürge var mı? Memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır, robot süpürgem yok 2 0 Yorumla
ælfidæ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet memnunum 2 yıl oldu ama bazen kafası karışıyor standına gitmediği olabiliyor. Sizin aldığınız model hangisi acaba? 1 6 Yorumla kurbaasever +1 yıl Benimki de standını bulamıyor lakin sebebi zemin diye düşünüyorum, eğimli gibi. Samsung 7700 benimki Yorumla ælfidæ +1 yıl Siz yeni almışsınız sebebi eğimse normal diyebilirim. Samsung da çıkarmış mı ya :) Fiyatını sormaya korkuyorum haha Yorumla kurbaasever +1 yıl Fiyatına şaşıracaksınız.. 8 bin. Yorumla ælfidæ +1 yıl Şimdi bu şaşırma iyi anlamda mı kötü anlamda mı :) Bana hala yüksek geliyor ama tabi piyasasına göre uygun gibi geldi şu an Yorumla kurbaasever +1 yıl Şu an 10 binden aşağı herhangi bir ev eşyası var mı? Bana 8 uygun geldi, 6 taksitle aldım🤣 Yorumla ælfidæ +1 yıl Doğru. Gerçekten fiyatı kurbağa zıplaması gibi bölmüşsünüz taksite :D Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Var en pahalisini aldim hemde annem kullanmıyor o ne bilirmiş diyo kendi süpürüyor robot süpürge kutusunda üstünde danteller beklyor bi köşede 😁 1 4 Yorumla kurbaasever +1 yıl Ayrı eve çıkarsanız siz kullanırsınız artık Yorumla mesut_boztas +1 yıl Ahahaha sıkıyorsa git o kilerinden bi kürdan çıkar bak nasıl oklava dayağı yiyorsun ben o riski alamam yenisini alırım 😁😁😁 Yorumla kurbaasever +1 yıl Anneler.. Yorumla mesut_boztas +1 yıl Ahaha aynen hiç gerek yok o riske 😁 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İki ay kadar önce aldım, kurutmalı çamaşır makinesinden sonra yaptığım en iyi yatırım oldu. 1 1 Yorumla kurbaasever +1 yıl Bunun taksidini bitirip kurutma makinesi alacağım bende. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşırı memnunsan xiaomi roborock almışsındır :)) çünkü memnuniyet oranı çok yüksek 1 4 Yorumla kurbaasever +1 yıl Samsung 7700 aldım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh burdan yürürüm dedim ama olmadı neyse hayırlı olsun xiaomi alsaydın keşke Yorumla kurbaasever +1 yıl Hemen iade edip xiaomi alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiye almışım gibi yaparsam kullanılan ürün iade alınmaz ayıplı mal olmadığı sürece eski bir (5 ay öncesine kadar 10 sene çalıştım) teknoloji mağazası çalışanı olarak söylüyorum gerçeğe dönersek keşke dalga geçmeseydin kalbim kırıldı Yorumla
sandır Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl harika bişeymiş valla bunlar.Q7 max var. çok sevdim ben bunu. pıtı pıtı geliyor süpürüyor gidiyor. Temizlikçiye gerek kalmıcak bu gidişle 0 0 Yorumla
yardimonaa Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Koltuğun altına girip çıkamıyor, kablolara takılıyor götürüyor. Ama süpürüyor sonuçta 1 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kullanan herkes memnun. Denemek. lazim aslinda 0 1 Yorumla kurbaasever +1 yıl Muhakkak denenmesi lazım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır, robot süpürgem yok
Evet memnunum 2 yıl oldu ama bazen kafası karışıyor standına gitmediği olabiliyor. Sizin aldığınız model hangisi acaba?
Benimki de standını bulamıyor lakin sebebi zemin diye düşünüyorum, eğimli gibi. Samsung 7700 benimki
Siz yeni almışsınız sebebi eğimse normal diyebilirim. Samsung da çıkarmış mı ya :) Fiyatını sormaya korkuyorum haha
Fiyatına şaşıracaksınız.. 8 bin.
Şimdi bu şaşırma iyi anlamda mı kötü anlamda mı :) Bana hala yüksek geliyor ama tabi piyasasına göre uygun gibi geldi şu an
Şu an 10 binden aşağı herhangi bir ev eşyası var mı? Bana 8 uygun geldi, 6 taksitle aldım🤣
Doğru. Gerçekten fiyatı kurbağa zıplaması gibi bölmüşsünüz taksite :D
Var en pahalisini aldim hemde annem kullanmıyor o ne bilirmiş diyo kendi süpürüyor robot süpürge kutusunda üstünde danteller beklyor bi köşede 😁
Ayrı eve çıkarsanız siz kullanırsınız artık
Ahahaha sıkıyorsa git o kilerinden bi kürdan çıkar bak nasıl oklava dayağı yiyorsun ben o riski alamam yenisini alırım 😁😁😁
Anneler..
Ahaha aynen hiç gerek yok o riske 😁
İki ay kadar önce aldım, kurutmalı çamaşır makinesinden sonra yaptığım en iyi yatırım oldu.
Bunun taksidini bitirip kurutma makinesi alacağım bende.
Aşırı memnunsan xiaomi roborock almışsındır :)) çünkü memnuniyet oranı çok yüksek
Samsung 7700 aldım.
Tüh burdan yürürüm dedim ama olmadı neyse hayırlı olsun xiaomi alsaydın keşke
Hemen iade edip xiaomi alıyorum
Ciddiye almışım gibi yaparsam kullanılan ürün iade alınmaz ayıplı mal olmadığı sürece eski bir (5 ay öncesine kadar 10 sene çalıştım) teknoloji mağazası çalışanı olarak söylüyorum gerçeğe dönersek keşke dalga geçmeseydin kalbim kırıldı
harika bişeymiş valla bunlar.
Q7 max var. çok sevdim ben bunu. pıtı pıtı geliyor süpürüyor gidiyor. Temizlikçiye gerek kalmıcak bu gidişle
Koltuğun altına girip çıkamıyor, kablolara takılıyor götürüyor. Ama süpürüyor sonuçta
Evet var. Çok memnunum
Kullanan herkes memnun. Denemek. lazim aslinda
Muhakkak denenmesi lazım.
Ne marka aldın model
Samsung 7700
Var memnunum
Evet, memnunum
Hayır yok
Evet
Çünkü yok