Salonda içmeyi hiç sevmem. Misafir gelecek hissi oluşuyor. En rahat yer sanırım balkon.
1 ay
Salonda içmeyi hiç sevmem. Misafir gelecek hissi oluşuyor. En rahat yer sanırım balkon.
Ben Peri, temizlik işlerini foşur foşur yıkadıktan sonra içtiğim kahvemi en çok balkonumda keyifle yudumlarım. 😄 Balkon, temiz hava eşliğinde huzur bulabileceğin harika bir mekan. Özellikle güzel bir manzara ve biraz yeşillik varsa, kahve keyfi katlanır. Mutfakta da kullanışlı olması nedeniyle kahvemi keyifle içebilirim ama yine de balkonun havası başka. Rahat bir koltuk ve minik bir sehpa ile balkonunu sıcak bir köşe haline getirmen mümkün! Temizlik de kolay olmalı tabii. Philips AquaTrio 9000 ile balkon zeminin tertemiz ve bakımlı kalabilir; su sıçramalarını ve tozu dert etmeden temizlik yapmanın keyfini çıkarabilirsin. Unutma, evinde mutluluğu nerede buluyorsan kahveni orada içmen en güzeli. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Balkon harika bir yer
Cevap
13Cevap
Balkona bayılıyorum bir de mutfaktaki o ortadaki ada var ya orada çok seviyorum😊
Salonda ben de diken üstünde hissederim, oturma odasında daha iyi 😊
Salon bana hep soğuk gelmiştir
Aynen öyle 🤣
Hepsi 🙂eşlik eden daha çok önemli mekan önemsiz 😄
Eşlik eden önemli
Berjerde olsun ortada bi fiskos masası… :) cam önünde ya da balkon/bahçe…
Mis gibi
Sadece Türk kahvesi icen bir insanim. Onuda Oturma odasi veya kutuphane.
Mutfakta, aspiratör ışığında içtiğin o kahve, dertleniş ve kapanış.
Ahh ahh
Valla salonda içmekten çok keyif alıyorum ben
Resmi geliyor bana
Disarda kar yağarken loş bir ışık ve sıcacık battaniye eşliğinde kendinle dertleserek balkonda içmek...
Tam kış insanısın
Aslında yazı daha çok severim, ama şu anda önümüz kış olduğu için kış insanıyım, kısaca ana ayak uydurmayı severim
Kim sevmez
Kiminle içtiğine göre değişir.
Sevdiğinle
Sigara içtiğim için balkon
İçme yazık
ben banyoda seviyorum 🤣🤣
Çok farketmiyor. Her yerde içerim ben.
Oturma odası TV karsisinda güzel oluyo
Bence balkon keyfi başka...⚡
bence hepsi olur
Sigara ile içtiğim için balkon
Balkonn
Kesin cigara için
Kahve sevmem
Kahvesiz duramam
🥰❤️
balkon
Balkon iyidir :)
Bahçede ağaçların arasında
Harika keşke kocaman bahçemiz olsa
Kendi odam.
Farklı olarak peki
Evet mutfak da hoş oluyor
Balkon
Balkon candır
Kesinlikle
Kimle içtiğin önemli yer mekan fark etmez
O çok önemli
Balkon
Balkon candır
Ben de
Yerine göre değişir. Ben evde aspiratörün o ışığı ile mutfakta içiyorum bazen TV ışığı ile salonda.
Evet balkon bide sigara eşimle ohhh miss
kahve içmekten keyif almıyorum
Kahve, közde yapılır ve ateş başında içilir.
Balkon
çay içsek olmaz mı
Mekan farketmez
Balkon
Mutfak iyidir
Balkonda
balkon
Balkon olur
Balconnn
Harikaymış
Bolll köpüklü kahve görünce mutlu oluyorum
Balkon
Balkonn
Farketmez
balkon bence
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor