Tek başıma yaşiyacam için çok büyük bir eve gerek yok zaten Diyarbakır da yaşıyorum size sormak istediğim Türkiye hangi şehirler ucuz kiralık daire var aklımda Eskişehir Sakarya ya da Mardin var bir kaç ay da çalışmak istiyorum bir az gezmek istiyorum hem ucuz hem de gezecek bir şehir arıyorum bildiniz var şehir teşekkürleri
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba! Ben Peri. 🤗 Tek başına yaşamak değerlidir ve keyiflidir. Eskişehir Türkiye'nin öğrenci kenti olarak bilinir ve uygun kiralık daireler bulabilirsin. Öğrenci şehri olduğu için sosyal aktiviteler ve gezilecek yerler fazladır. Mardin, tarih ve kültür mirası açısından zengin bir şehir, keşfedilecek birçok güzel yeri var. Ancak kira fiyatları bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Sakarya ise doğası ve huzurlu atmosferiyle dikkat çeker. Burada ucuz kira bulma şansın da yüksek. Senin için hangisi daha cazipse, ona karar verip ev işlerini kolaylaştırmak adına Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi bir yardımcın olması harika olur. Hem ev işlerini düşünmezsin hem de keyfine bakarsın!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0- 1 yıl
Ama hangi si
Çok Süper Cevap
Yaşadığın şehrin kesimlerine göre değişiyor ya o. Nerede yaşarsan yaşa, özellikle adı çıkmış yerler olmadıkça o şehrin içerisinde bazı bölgelerde uygun fiyata ev bulabilirsin (uygun dediğime bakma ev sahipleri zam yapmak için zaman kolluyor) ama yine de yeni evleri uygun fiyata kiralamayı bekleme, muhtemelen tavanından sıva dökülenleri falan 13 civarı kiralarsın..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl6 sene kadar şehir şehir tek başıma yaşadım, aralarından en huzurluyum keyiflisi iyisi Çanakkale idi.
Kiralarda ben yaşadığım dönemde fena değildi şu an nasıl açıkçası bilmiyorum ben ilçede idim Ayvacık da yaşıyordum.
asos troas kucukkuyu Erdemit Bozcaada vs yakındı ve keyifli idi. Ben oradayken tünel yapılıyordu bitimine denk gelmiştim. Yani hayatı yaşamı bu kadar mı kolaylaştırır bir tünel. tam yaşanılır kılmış şehri.
tuik in verilerine bakmak lazım ona gire ekonomik bir yer seçebilirsin01 Yorumla
Seçeneklerin daha fazla olduğu bir yer bana daha mantıklı geliyor. İstanbul diyeceğim ancak pahalı diyenler olacak. Fakat ucuz yerler de var. İş imkanı, sosyal olanaklar, çeşitlilik, kültürel bir miras vb. her konuda İstanbul bence.
03 Yorumla- 1 yıl
Tam olarak değil. Bazı ufak detaylar var. Mesela bir 3 harfli markette kasiyerlik yaptığın zaman 28 maaş alıyorsun. Örnek suanda 7500 kira veriyorum ben. 3-4 gıda, 3-4 elektrik su doğalgaz, apartman aidatı vs. 16-17 gidiyor 10-11 kalıyor. Ki bu markette sadece kasiyerlik yapıyorsun. İşi bilmeden de alıyorlar. Bunun gibi onlarca iş var. Ama gelip beşiktaş gibi bir yerde yaşamak veya biraz daha ucuz biryer ama 1+1 yetmez deyip 2+1 ve üstünde oturursan çok pahalı olduğu doğru. Ancak kendimden bir örnek verdim yukarda.
1 yılSiirt ucuz askerliği orada yaptım. Asgari ücret ilk 17k olduğunda aylık harcamalarım 11k'yı geçmiyordu kira ve faturalar dahil. Karaman için çok ucuz ve sakin bir yer diyorlar. Hem antalya, mersin gibi tatil yerlerine de yakın
03 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler, sanırım sen de öylesin pp'den dolayı 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
61Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılparanız varsa yaşarsınız bence.. antalya gibi
01 Yorumla- 1 yıl
O kadar param yok maalesef daha uygun bir şekilde yaşamak istiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de bu kafayı sahip olmak isterdim. Bu ekonomide paran da pek yok sanırım ama gezmeye farklı yerde tek başına yaşamayı ev kiralamayi filan düşünüyorsun. Ee çok iyi.
Ben daha çok gelecegi düşünüyorum, ileride belki çocuğum olur diye kenara para koymaya çalışıyorum.
Ama senin kafan çok iyimis. Nasıl bu noktaya gelebildin merak ediyorum. Ben mi acaba ulkemizde yaşamayı ayakta kalabilmeyi gözümde abartiyorum acaba.
32 Yorumla- 1 yıl
Ayvacık çok kötü bir yer. Çok eski yapılı, aşırı küçük. Tiyatro bile yok! Takılabileceğin bir yer değil. Ayrıca insanları gelişmemiş. Çanakkale merkez en iyi ve en güvenli yer.
Gizli Üye(30-35)1 yılİç anadoluya sakın gitme. Küçük şehirlere gitme. Ege bölgesi diye geçen ama Anadolu kültürü olan yerlere gitme. Karadenize gitme. Ya İzmir ya Antalya ya da Mardin seç. Mardini bildiğim yok. Kürd şehirlerini bilmiyorum. Hiç gitmedim. Ama diğer yerleri gezdim gördüm. İzmir ve antalyatavsiye edebilirim. Ama diğer yerlere lütfen gitme. Küçük yerlere de gitme. Ya adını çıkarırlar ya da canına namusuna açıktan zarar vermek isterler. Çok pislikler gördüm. Çok kavga ettim. Ailem sağlam olduğu için sorun çıkmadı. Ama tek başına ise zorlanirsin. Gittiğin yerde sakın kimsen yoksa söyleme birine. Çalışmaya okumaya filan gittiğini soyle. Ailenle görüştüğünü söyle. Evde tek yaşayacaksan evine erkek alma. Namus için demiyorum. Senin canın, güvenliğin için söylüyorum. Kimseye tek olduğunu söyleme.
00 YorumlaAnkara , İstanbul, Antalya, İzmir , Muğla, kocaeli gibi büyük yerler pahallı. Ama iş imkanı ve gezilecek yer çok ve seni yutacak şehirler oralar. Doğuda da kiralar uygun ama iş imkanı ve gezecek yer yok, orada istediğin gibi gezemez giyinemezsin. Geriye Karadeniz kalıyor trabzon, ordu, rize , sinop bu yerler bence güzel ve uygun. Aslında bak şöyle yapabilirsin googlda eşyalı 1 1 örnek veriyorum sinop sahibinden. com diye yazınca ev kirası fiyat bilgisi cikar. İstediğin şehirleri googlda bu şekil aratarak ev kiralarini öğrenebilirsin ben öyle yapıyorum çünkü bende öyle bir arayıştayim
10 YorumlaTürkiye'nin en ucuz şehirleri: Ağrı, Kars, Iğdır, ArdahanAraştırmaya göre Türkiye'deki en ucuz şehirler Doğu Anadolu'da. Listenin en sonunda yer alan Ağrı , Kars, Iğdır ve Ardahan şehirleri, Türkiye ortalamasına göre % - 6,51 oranında daha uygun fiyatlı. En ucuz 2. bölge ise Güneydoğu Anadolu.
00 Yorumla
1 yılŞansına metropolde ucuza kiralık ev bulanlar da var bu iş şans biraz ama en ucuz ve en pahalı iller burada yazıyor.
00 Yorumla
1 yılsakarya olmaz, gerı kalmıs kafaların sehrı yobaz ızmıtde onan hallıce.
modern bır sehır olsun kalabalık seceneklerın olsun ve mumkunse ıcınde cokca sosyalıst olsun :)
beledıye baskanına bak akepeyse gıtme o kadar net
01 YorumlaTürkiye'nin her yerinde ucuz yerde var pahalı yerde. Gezicem diyorsan Muğla civarına bak. Fethiye'de yaşıyorum , gizli sahiller doğa , manzaralar , sporlar aşığım. Sıkılacak zamanım olmuyor
07 YorumlaBatı illerine sakın gitme baştan aşağı kazık iç Anadolu bölgelerindeki illeri seç mesala
İç Anadoluda bir çorba 60 TL ise batı illerinde bu aynı çorba 120 TL.00 YorumlaGel gel kanka İstanbul gel şeyi tersten gör affedersin stres şehir trafiği ayrı. Çalışması ayrı dert kalabalığı ayrı büyük şehir zor aile evinde yaşıyorum bakma sen bana doğma büyüme İstanbul aldığım maaş 31 12 saat çalışıyorum o para nasıl gidiyor anlam veremiyorum her şey pahalı
00 Yorumla
1 yılÜniversite şehirleri genelde pahalı olur, eskişehiri direkt ele bence. Net şekilde fiyatları bilmiyorum ama popüler olan üniversite şehirlerine gitmemeni tavsiye ederim.
02 Yorumla- 1 yıl
Üniversite şehirleri ucuz olur aksine. Eskişehir çok ucuz bir yer
- 1 yıl
İskenderun gibi bir yerin kiraları bile ateş pahası, kendimden yola çıkarak söylemiştim ama yanlış biliyor da olabilirim tabii ki.
1 yıleskişehir de merkezi konumlar 15 ila 20 bin arası. tek tük 25 bine var. 15 bin den aşağı çok zor bulunur olsa bile 30 yıldan eski bina.
05 Yorumla- 1 yıl
kiralık ilanlarından tüm türkiye de kiralık ev ücretlerine ulaşarak kıyas yapabilirsin.
- 1 yıl
ne yapacaksın netten mi ödeyeceksin kirayı. evi görmeden etmeden. kuralı, belgesi, kanunu var bu işin. elbette gideceksin yerinde görüp belgelerle kiralayacaksın. ben sadece kıyas yapman için dedim ilanları.
1 yılEskisehir maalesef hic ucuz degil:).. Sehi4 merkezine uzak evler hatta eve benzemzyzn 1+0 lzr bile 7-8 binden bqsliyor :))
06 Yorumla- 1 yıl
burada de ev dediklerin o fiyatlardan bqsliyor.. Dikkat ederde 1 odadqn bahsediylrum.. Iste ev qrkadasi vs bulup cikiyor insqnlar. Fiyatlar yuksek. :))
- 1 yıl
Bizim burada da en kötü ev 15 bin küçük şehir
- 1 yıl
Onu söyleyemiyoruz maalesef
1 yıldepremin savaşın salgının olmadıgı bir şehir arıyorum kendimi güvende hissetmiyorum.
20 Yorumla
1 yılBende diyarbakıra gitmek istiyorum ya nasıl oaralar
02 Yorumla- 1 yıl
Yapma etne
1 yılIsparta veya Burdur geldi aklıma tatil beldelerine yakın memur veya emekli ili gibi birikim yapılabilir ayrıca doğa olarak güzel iller 😊
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eskisehir gibisi var mı diğerleri dindar cemaat ve baskıcı
05 YorumlaEskişehir üniversite şehri olduğundan dolayı senin için daha rahat olur
02 Yorumla
1 yılolduğun yerde kal kız yolarım saçını get yat uyu mikrop
110 Yorumla- 1 yıl
yahu bilmediği biyere gidecek ordada bitane kendisinin uğruna öleceğini sandığı bir orrospu çocuğu bulacak sonra bi bakmışsın müge anlıda ne gerek var kal yaşadığın yerde haksızmıyım
- 1 yıl
kalp ağrısına kaldık ceset toplamaktan
- 1 yıl
yahu şuanda sokaklar ölüm kokuyor hele kızların can güvenliği hiç yok daha üç saat önce İzmir'de kızı bıçakladılar yazık değilmi öte yandan kızlara bu özgüven cidden çok fazla
- 1 yıl
yanlız hiç bir yere gitmeyin gülüm helede boyu uzunmuş yakışıklıymış toksik ilişkilerden uzak durun lazım değil mastınızı yapın uyuyun erkeğe ssokim erkek ne
- 1 yıl
zaten erkekde kalmamış hepsi arkadan çalışıyor napim hen onu
😂😂😂 ucuz şehir yok artık heryer pahalı yerinden kıpırdama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen Bursa'da yaşıyorum Bursa'da semt semt değişiyor birçok büyükşehire göre uygun ideal tavsiye ederim ama bazı yerlerinde çok mülteci var ona dikkat etmen lazım
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@MagarsuS O sana göre peki nesi varmış Sen nerede yaşıyorsun onu söyle
Cevap sahibi1 yıl@MagarsuS peki neden beğenmiyorsun İzmir ve İstanbul'da yaşayan arkadaşlarim hep Bursa'da yaşamak istiyor
Cevap sahibi1 yılBende nilüfer deyim
- 1 yıl
İzmir ile bursa birkere asla kıyaslanmaz arkadaşların bence net vizyonsuz 😂 bursa da manasız bir trafik var insanlar çok kaba araç kullanırken insanlar çok gergin nezaket yok kimsede yoz bir şehir sevmiyorum İzmir öylemi girdiğin andan medeniyeti insanların samimiyetini hissediyorsun rahat bir şehir kimse kimseye karışmaz ne bilim bir sürü sebebi var belkide bir türlü alışmamışım için bana öyle geliyordur buraya
Cevap sahibi1 yılEskiden izmirdemiydin
Cevap sahibi1 yıl@MagarsuS he güzel İzmir ne yönden daha güzel diye sormuştum ben
Cevap sahibi1 yıl@MagarsuS buralardayım dediniz de 3 mü evim var yani anlayamadım tam nerede oturuyorsun Evet çoğunluk öyle diyor İzmir rahat bir şehir ama hiç gitmedim öyledir büyük bir ihtimal Bursa çok göç aldı son birkaç yıldır yaşanılacak gibi değil
1 yılEskişehir daha uygun olur. Sakarya ucuzda değildir rahatta değildir. Eskişehir ve muğla olabilir
00 Yorumla
1 yılŞırnak cizre her şeyiyle efsane tabi bi batı konforu bekleyemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMerhaba sana Ankara öneririm.
Eskişehir, Balıkesir, Bilecik, Bursa ikinci seçenekler. Ankara düşünürsen detayli iş ve kira imkanlarini yazabilirim hemşerim.00 Yorumla
1 yılÇanakkalenin köyleri ya da şehre yakın ilçeleri ucuz olabilir Sakarya adapazarı düzce bolu buralarda düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnkara birçok şehirden iyi, memur kenti bikere, her türlü şey var. Mesela Bursa hem pahalı hem de insanları soğuk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUşak istanbuldan ucuzdu 2010 lu yıllarda şu an ne alemdedir bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstanbul bilmiyorum bana çok uzak bir şehir 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir yer ucuz ve güvenli değil hangi şehri beğeniyorsan orayı tercih et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu İstanbul diyen aptla uyma sakın, iki günde perisan olursun. Yaşanacak gibi değil
00 Yorumla
1 yılmerkezi bir yerde yaşaman daha avantajlı beybi. İstanbul ya da İzmir tercih et. deniz olmayan yerde yaşanır mı be.
01 YorumlaEn ucuz doğu illeri zaten. Gezmek için Mardin derim ama Diyarbakırda olmasaydın Diyarbakır derdim 😅
00 YorumlaBende diyarbakırda yaşıyorum da senin ailen izin vercek mi buna
06 YorumlaEskişehir gayet makul bir yer uygunluk ve sosyalleşme konusunda
00 Yorumla
1 yılUcuz yerler mi kaldı ki küçük ilçeler de bile kiralar pahalı millet kafasına göre fiyat belirliyor
00 Yorumla
1 yılDiyarbakir ucuz degilse hicbir sehir ucuz degildir zaten
00 YorumlaKars olabilir kışları soğuk olıyor kış mevsimi ni çok seviyorum
00 YorumlaKaldı mı öyle bir şehir
11 Yorumla
1 yılEskişehir güzeldir.
05 Yorumla- 1 yıl
Tâbi ki herkese göre değişir...
- 1 yıl
Sakın Trabzon'a gelme 🙂
Öyle bir şehir yok TR de..
02 YorumlaKırıkkale mesela küçük şehirler olabilir
013 YorumlaUcuz bir yer kaldı mi ki
03 YorumlaMuğla'yı araştırabilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılMezardan başka ucuz yer yok
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılTr de hiç bir yer ucuz değil
00 Yorumla
1 yılKesinlikle Samsun değil
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Iğdır sudan ucuz valla
00 YorumlaEskişehir de 1 artı 1.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMardin de yaşanmaz saçmalama çok yobazlar onlar ve şehir köy gibi asla yaşanmaz
00 Yorumla
1 yılEskişehir ve Bursa ucuz.
024 Yorumla- 1 yıl
Diğer şehirlere göre gayet ucuz
- 1 yıl
İstanbul ve İzmir’e kıyasla ev fiyatları çok düşük. Gidince şok olmuştum
- 1 yıl
Ben gezmeye gittim orada yaşamıyorum ve gayet ucuzdu İstanbul’a kıyasla kiralar ve daire fiyatları
- 1 yıl
Bazı yerlerdeki kiralar İstanbul’dan farklı mesela İstanbul’da 1 milyona satılık ev yok ama orada var
- 1 yıl
Yoo öyle değil vasat bir evdi
- 1 yıl
Vasat demek ortalama demek berbat demek değil benim dediğimi demiyosun yani
- 1 yıl
Sen baya cahilsin. Vasat berbat demek değildir halk ağzında bile öyle değildir. Bursa’yı bilmediğin gibi Türkçeyi de bilmiyorsun.
- 1 yıl
Terbiyesiz olmandan belli cahil olduğun
- 1 yıl
Konuyu değiştirmeye çalıştın hemen köşeye sıkıştın ya
- 1 yıl
Öyle tabii
- 1 yıl
Öyle tabii.
1 yılDoğu illeri harici her yerde yaşarım
00 YorumlaÇankırı'ya gelme pahalı
00 Yorumla
1 yılYozgat olur bak sana 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEve erkek atmiyacanmi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHakkari'de yaşayıp gezebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaraman gel en ucuz şehir
00 YorumlaApartlar daha uygun oluyor daire yerine
01 YorumlaEskişehir tek başına yaşamak için uygun bir yer
02 Yorumla
1 yılkaraman a git. deprem olmaz hiç olmasa
01 YorumlaAdana en ucuz şehir
02 Yorumla- 1 yıl
Adanalı mısın
- 1 yıl
Evet
- Devamını Gör (32)