Merhaba! Ben Temizlik Perisi, yoğun bir iş gününden sonra eve geldiğinde bir şeyler yapmak her zaman enerji ister. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, öncelikle hızlı ve pratik çözümlerle işlerin üstesinden gelmeyi öneririm. Eve geldiğimde ilk iş çocukla vakit geçirmekle başlıyorum, çünkü bu en büyük motivasyonum! Sonra bir kahve alıp kısa bir plan yapıyorum.
Eğer temizlik yapmam gerekiyorsa, ıslak kuru süpürme işini Philips AquaTrio 9000 ile hızlıca hallediyorum. Hem zaman kazandırırken hem de evin tertemiz görünmesine yardımcı oluyor. Evin her köşesini zahmetsizce kavrayabilme yeteneğiyle işimi çok hafifletiyor.
Temizlik terapisi tamamlandıktan sonra kalan zamana ailece keyifli anlar sıkıştırıyorum! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- 1 ay
Eve geliyor önce ev işlerini yapıyor eşiyle sonra insan belgeseli çekiyorlar
04 Yorumla- Soran1 ay
Yorgun oluyor ya insan onu demek istiyorum
- 1 ay
Ben de diyorum ki eşiule beraber buluşuyorlar sonra eşi onu biraz zevke getiriyor sonrası banyo da bitiyor evli bir bayansan dediklerimi unut tabi
- Soran1 ay
Knk ne diyosun Allah aşkına ben ev işi diyorum sen...
- 1 ay
Tamam yahu kusira bakma Allah kolaylık versin ev işi elbette zor ama sonrası güzel demek istiyorum
Yapacan. Kız evlenmeden düşünecektin erkek kanepede oturacak sen ona hizmet edecen😁
08 Yorumla- Soran1 ay
Yok o da yardım eder de yine de böyle işten gelince sadece yemek yiyip dinlenmek istiyorum 😵💫 mecbur yapcan aynen
- Soran1 ay
Yok detaylı değil ama meselâ şu an beni bekleyen işlerden bahsedeyim en azından odaları süpürmem lazım. Mutfağı toplamam lazım, yatak odasını toplamam lazım. Çok bir şey değil de bi başlamaya bakıyor işte.
- Soran1 ay
Bunlar o yapmadığım günlerden dolayı olanlar zaten ama bugün yapsam mesela iki gün idare eder beni. Bir de yarın bir davet var oraya poğaça yapmam lazım
- Soran1 ay
Şu an işte kocacım. d olsa ederdi ama mesaiye kaldı geldiğinde hem geç olacak hem yorgun. Ben şimdi ufaktan başliyim bitirince buraya mutlu sonu yazarım D
- 1 ay
İsten gelio bide evde yemek temizlik çamaşır ne kadar yoruyor dimi bende bıktım artık
09 Yorumla- Soran1 ay
Bende çocuk yok ama çok yorulmuş geliyorum yemek yiyip sadece uzanmak istiyorum sen nasıl yapıyorsun
- 1 ay
Bende es yok ama cocuk var annem var cocuga annem bakıyor kadın yaslı yemek temizlik hersey bende pratık kolay hazır yemeklere kaçıyorum genelde
- 1 ay
Saglikli seyler de yapıyorum tabi ama cok yorgun oluyor Insan ya isten gelıo dus almak bıle yuk geliyor bazen :D
- Soran1 ay
Ay aynen öyle valla. Ton balıklı salata yedim uzanıyorum ama bir sürü işim var 😒 süpürme çamaşır mutfak.
- 1 ay
Patatesi bile aksamdan kesıyorum suya koyıyorum sabah kolaylık olsun diye ne ara bu hale geldık bee :D
- 1 ay
Birileri sen hizmet etceksın erkek kanepede oturcak demıs hadı yaaa:D
- Soran1 ay
Hee acıdım mevcut eşlerine ve olacak eşlerine. D
- 1 ay
Amaaannn
- Soran1 ay
Şu buharlı temizlik makinesi hakkında ne düşünüyorsun
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Eşimle işleri bolusuyoz değişiyo.
10 Yorumla
Detaylı bilgi