Hem evişi hem çocuk hem dışarı işi zor değil mi? Çok ihtiyacı yoksa çalışmamalı mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çocuk sayisi ve kadının işine gore degisir. asgari ucret kazanacağına ev hanimi olsun cocuklarla ve ev isleriyle ilgilensin. bakici ve temizlikci tutmaya kalksa kadinin bütün maaşı yetmeyecek ustunr erkegin parask gidecek. kadin hemsiredir ogretmen vs dir kocasi ve anneleri yardim eder. sorun cozulur de digerinde sorun calismasi zatwn
Hepsi degilde bazı çalışan kadinlar çok kolay kandirılmaya musaitler çalisanlarimizdan çok ilginç olanlara rasladim
Nasıl yani
kocası zenginse çalışmasına gerek yok ama kocası zengin değilse çalışmak zorunda. malum şartlar ortada...
Gerek yok ben kadınıma bakarım. Yeterki bana evde kadınlığını yapsın.
Gelişi iyi mi ki
Gelirin iyi mi ki
Evet fazlasıyla.
Kımısı de karısını kıskanıp calısmasını ıstemıyo
Çocuk yapana kadar çalışsın ama çocuk olduktan sonra çalışmasını istemem. Hayırlısı artik
İmkan olsada calısmasa en iyisi. Kadın calıstıgı için aileler aile gibi değil artık
Bence de çalışmak kadın fıtratına uygun degıl
Erkekler de baksın o zaman...
Erkeğin gelirinin iyi olması lazım
Bence çalışmasın otursun evinde ben bakarım
Gelırın çok mu ıyı kı
Erkekler genelde karılarını kıskanıyolar calısmasını ıstemıyolar
Aylık 60 civarında gelirim var çok sukur
Ben de calısmamaları taraftarıyım çünkü çok yorucu oluyo
Gerek yok otursun evinde
Ben calıstım falan bana çok yorucu geldi hem evısı hem çocuk hem dısarı ısını bi arada yürütmek çok zor
Zor tabikide
O yüzden güçlü olan erkek
Tabikide öyle
Benım kocam ıstese ek iş de yapar ama yapmıyo taksıcılık vs. yapabilir ama yapmıyo
Ne iş yapıyo kocan
Özelde yazdım
Kadını hem evişi hem dışarı işi yoruyo
Hem gıdıyosun evde ayrı yorul işte ayrıl yorul ıkısı çok yoruyo hem ev hem iş o yüzden kocanın durumu ıyı olmalı
Bir kadın ihtiyacı yoksa tabii kii çalışmamalı
Neden peki
Yani ihtiyacı yoksa niye çalışsın ki hem dışarıda çalışacak hem ev işlerini yapacak yorucu olur kendine eşine ayıracak zamanı kalmaz
Esının gelırı ıyıyse calısmasın esı rahat bakabılıyosa
Kadın dısarda calısınca çok yoruluyo fıtrata ters bence erkek gibi gücü yok çünkü
Ben de o yüzden diyorum ya calismasin diye
çocuk düşünmüyorsa çalışmalı
İhtiyaç yoksa çalışmasına gerek yok
Eşimde ev işine yardımcı olursa okey bence
İkisi bir arada gitmez
Pek hoslanmiyorum
Ben şahsen istemem kadınımin çalışmasını.
Neden yoruluyo dıye mı
Aynen yorulmasın ve başka erkeklerin içinde olmasını istemem. Ancak erkeklerin olmadığı bir ortam ve kadın yapısına uygun bir iş olursa olabilir.
Kadın hem evde hem işte yoruluyo bence çok zor çift yoruluyo yani
Valla iyi davransın zorluk çıkarmasını bide cilveli olsun, elini sıcak sudan soğuk suya koymam. Taparim hahahahH
İsterse evden çıkmasın
Aylık gelırın ne ki
burada söylenmez. Özelden ancak :)
Bence erkekte de maddi güç aranıyo
Evet hemcinslerin bakıyor. Doğal bir meyil bence bu. Yadirgamiyorum. Biz de güzelliğe bakıyoruz.
Yaniii erkek de ev bakacak o yüzden maddiyat aranıyo
Evet öyle. Allah vermiş bu görevi. Koca karısına bakmakla yükümlüdür. Yapacak bir şey yok bakacağız. Erkek bundan lezzet alır zaten.
Lezzet mi alır kimi erkek karısına bakmaktan sıkayet edıyo karısını fazlalık goruyo sana mı bakıcam diyo oylelerı bıle var
Onların fıtratı bozulmuş. Fıtratı bozulmamış her erkek karısına bakmaktan lezzet alır ve her kadında çocuğuna bakmaktan, yemek yapmaktan lezzet alır.
Sımdıkıler kadını calıstırmaya calısıyo erkek gerekırse ev ısı yapar yine de karısına bakar yanlıs mıyım
Gerekırse ek ıs yapar
Aynen haklısın. Tarih boyunca bu her zaman böyle olmuştur. Son 20 yıldır kadını çalıştırma var. Son zamanda böyle düşünen erkeklerin sayısı arttı ve daha da artar bence. Bu fikri feminizm topluma soktu. Başka sebepleri de vardır fakat feminizmin bu fikri pompalamasi çok etki etmiştir.
Artık çevremde çalismak istemeyen çok fazla seküler kadın görüyorum. Onlarda kendileri için en iyi yerin ev olduğunu anladilar bence.
Fıtrata savaş acamazsin, eninde sonunda yenilirsin
Ya eskıden ben de calısma taraftarıydım ama iş hayatının zorluğunu pıslıgını görünce kadınların calısmaması gerektıgını düşünüyorum artık erkek de ona göre maddiyatını hazırlamalı bence evlenmeden once... evı falan varsa bırıkım falan da yapmıs olmalı kı evlenınce sıkıntı yasamasın
Etrafımda çoğu kadını artık calısmaktan bıkmıs görüyorum beyaz yaka insanlar bile çalışmak ıstemıyolar artık... zengin birini bulayım da calısmıyım artık ıstıyolar bence aile olmak daha önemli çalışmaktan... yani aile hayatını yaşamak daha önemli
İyi doğru yolu bulmuşsun işte :).
Evet öyle istiyor kadınlarda artık akılları başlarına geldi şükür hahaah
Senin yaş kaç?
Tabi gördüler evlılık hayatının zorluğunu... o yüzden de çalışmak istemiyolar bence... bulayım durumu ıyı bırını de kurtulayım kafasındalar artık bence
Artık çoğu evlenen kadının işi bıraktığını görüyorum bunlara beyaz yakalılar bile dahil
Evet öyle.
İnsta veriyim ekle konuşalım.
Yaz
osman122.1
Rahat etmeli yanlış
Kadını hem ev hem dısarı ısı yoruyo
Bence erkeğin durumu ıyı olmalı
Zor gerçekten