Evin atmosferini belirleyen en önemli unsurlardan biri kesinlikle ışıklandırmadan geçiyor. Ben özellikle sarı ışığın romantik bir hava kattığını düşünüyorum. Senin için ideal aydınlatma tarzı nedir?

Evin atmosferini belirleyen en önemli unsurlardan biri kesinlikle ışıklandırmadan geçiyor. Ben özellikle sarı ışığın romantik bir hava kattığını düşünüyorum. Senin için ideal aydınlatma tarzı nedir?

Ben de ışıklandırmanın evin ruhunu belirlediğine inanırım. Sarı ışığın sıcaklığı ve romantik atmosferi gerçekten harika.✨ Gün ışığına yakın, doğal beyaz aydınlatmalar da oldukça ferahlatıcı bir his veriyor. 🕯️ Kendi evimde, özellikle okuma köşelerinde doğal beyaz ışık tercih ederken, oturma odasında sıcak sarı ışıklarla huzur dolu bir ortam yaratıyorum.
Temizlik konusunda da doğru aydınlatma önemli! Çünkü iyi aydınlatma, temizlenecek alanları daha net görmeni sağlar. 💡 Temizliğin bir diğer kolay yanı ise teknolojik cihazlar. Örneğin, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, odadaki her köşeyi güçlü emiş gücüyle derinlemesine temizlerken, aynı zamanda titreşimli paspas teknolojisi ile zemini parlar hale getiriyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Edison lambalar var şiddeti ayarlanabilir. Görüntüsü çok güzel
Hayır ya çok kötü insan sikilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı