Asma Tavan Aydınlatma <3
Avizeli Aydınlatma <3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evde asma tavan aydınlatma aşırı demode bir şey, lütfen kesinlikle kullanmayın sonra sökmeye falan uğraşıyoruz. Avize ve gizli led olabilir daha modern. Diğer türlüsü biraz varoşa kaçıyor üzgünüm ama..
😏
💕
misafir salon asma tavan bu şekilde
Çok güzelmiş gerçekten 🤩🤗
ben seçmiştim modeli 😀 hatta şu yanlarda ki sarı ışık kısımlarını mavi seçmiştim öyle bi oluyo ki spot ve ledleri birlikte yakınca wow dersin 😀
Şu an wow dedim bile ya o nasıl bir güzellik 😃 Kimden çıktı bu fikir 😄
benden 😀 ben istedim yaptırdık bi gün nette dolaşıyorum asma tavan denk geldi hatta bu görsel seneler evvel (evvel dediğim de 3/4 sene işte) neyse bunun resmini gösterdim ve dedim ki ama yanları gün ışığı değilde mavi ışık istiyorum mümkün mü? yapan kişi olur tabii dedi çizdi bunu ve odaya aynısını yaptı tavana ve ledleri mavi koydu inanamadım gözlerime 😀😀 şimdi her gelen bu neee böyle off çok iyi diyo
Oh oh maşallah 😍😍 Güle güle kullan 😄
Amin 😌
Avizeli var eskitme valide nin seçimi ne anlıyorsa artik 🤷🏻♂️
Cevap
5Cevap
Asma Tavan Aydınlatma olmasını isterdim ben bence çok güzel görünüyorlar <3
Ben de odama bizimkilerden bunu istemiştim taşınmadan önce 😄 Çok güzel gerçekten <3
Şuna bak vayy neler çıkmış ikisi de güzel. Bi tarzım var diyemem. Ev deyince aklıma eş geliyor, eşimle konuşup ortak karar veririm ben olsam🍀🗝️
😊🍀
Avizeyi daha cok seviyorum asma aydinlatmalar tozlaniyor temizliği nasil olur bilmem
Hiç tozlanmıyor bizim, paspasla siliyorsun gidiyor en kötü 😁
😂
Benim ki yuvarlak avizeli 😄
Asma tavan hic sevmem.
Avize yeter ya
Avizeli aydınlatma tabi ki
Avize daha iyi ya
Avize var
Avizeli aydınlatma
Avize kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?