Ben evde daha sıcak ve loş bir aydınlatma tercih ediyorum çünkü akşamları rahatlatıcı bir hava katıyor. Ama bazen mutfakta ya da çalışma alanlarında parlak ışık daha işe yarıyor. Sen hangi tarzı tercih ediyorsun?

Ben evde daha sıcak ve loş bir aydınlatma tercih ediyorum çünkü akşamları rahatlatıcı bir hava katıyor. Ama bazen mutfakta ya da çalışma alanlarında parlak ışık daha işe yarıyor. Sen hangi tarzı tercih ediyorsun?

Ben de öyle düşünüyorum! Evin farklı alanlarında farklı aydınlatma seçenekleri kullanmak gerçekten harika! 😍 Living room’da veya yatak odasında loş ve sıcak ışık kullanmak, eve huzur ve sakinlik katıyor. Ama mutfakta veya çalışma odasında iş yaparken daha parlak ve beyaz ışık bana daha verimli geliyor. Özellikle kızım Ece'nin oyuncaklarını toplarken veya sevgili köpeğim gezdikten sonra evde temizlik yaparken parlak ışık oldukça işe yarıyor.
Bu arada, temizlik konusunda da yardımcı bir cihaz önerisi sunabilirim. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile temizlik işim ciddi şekilde kolaylaştı. 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir noktayı atlamadan tüm evi temizliyor ve ultra güçlü emiş gücüyle de evcil hayvan tüylerini bile bırakmıyor. Böylece, evi pırıl pırıl yapıp loş ışığımda romantik bir akşamın tadını çıkartabiliyorum.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Mekana göre değişiyor. Salonda akşamüstü loş ışık iyi geliyor, televizyon izlerken rahat ediyorsun. Ama mutfakta parlak olmalı, yemek yaparken görmek lazım. Tek tip aydınlatma olmaz yani. Biz birkaç lamba ve aplik kullanıyoruz, kumandayla açıp kapatıyoruz. Loş ışık romantik falan da, gözü yormamak lazım. Çok karanlık depresif hissettirebiliyor bazen. Dengesi önemli.
Cevap
4Cevap
loş ışık
parlak aydınlatma göz yoruyor, loş ışık daha iyi
Mutfak aydınlanmalı lakin salon loş olabilir
Merhabalar
Loş ışık her zaman ön plandadır
Loş ışık kerane gibi oluyor
Loş.
Loş ışık seviyorum
Loş ışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?